- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #9.021
Bu arada 26 Haziranda evlenen ndrcn arkadaşımıza eşiyle bir ömür mutluluklar diliyorm..
İnşallah herşey yolunda gitmiştir herşey sorunsuz olmuştur..
Mutluluklar canımm Allah pişman etmesin :Saruboceq:
Allah mutlu etsin inşallah....Tüylerim diken diken oldu valla darısı başımıza...Buügn yolaçıkmışsındır sanırım canım valla ne güzel..Çok mutlu olun inşallah bir ömüropuyorumnanaktan
ŞEYDA senide evlenmeden önceleri mesajlarından takip ediyordum,çok sevindim yaaa bir ay olmuşopuyorumnanaktan Çok mutlu olun inşallah bi ömür sizde...Ne çabuk geçmiş zaman..Ama diğer yandanda bakıyorum daha bana 4,5ay vaaar:gitme:
Amiiin şeydacım çok teşekkür ederim :) Ben de bütün gelinleri tebrik ediyorum.Düğün günü biraz rahatsızdım midem falan bulanıyordu ama rüya gbi bir düğün oldu :) Çokşükür sorunsuz hallettik düğünü ve kınayı.Ne çabuk da bitti:) Şu an kuşadasında balayındayız hepinizi öpüyorum kocaman
Amiiin şeydacım çok teşekkür ederim :) Ben de bütün gelinleri tebrik ediyorum.Düğün günü biraz rahatsızdım midem falan bulanıyordu ama rüya gbi bir düğün oldu :) Çokşükür sorunsuz hallettik düğünü ve kınayı.Ne çabuk da bitti:) Şu an kuşadasında balayındayız hepinizi öpüyorum kocaman
bende geldim aranıza. 14 eylül de evleniyorum nasipse.
slm kızlarrr sonunda geldimvalla eşim işe başladı pc de hep onun yanında oluyo giremiom bi türlü.akşamları da yemek ye topla bulaşık yıka biraz gez yat.Sabah da kalk evi toparla fln akşam oluyo zaten ama evde oturmak hiç bana göre değilmiş işe geri dönmeliyim sanırım Fırsat bulamıom hiç.Nasılsınız sizin evlilikleriniz nasıl giidiyo?
günaydın kızlar bende 13 haziranda evlendim bugün 19.günüm ama benim hep uykum var yaaa(
sabah 7 de kalkıyorum işe gidiyorum,çok yorucu bir işim yok ama gece 11 oldumu uykum geliyor,
işyerinde de tüm gün resmen uyukluyorum,
dün eşimle film izledik, filmin 2.yarısını izleyemedim bana tavuk dedi kaydirigubbakcemile3
kendimi enerjik hissedemiyorum,inanırmısınız evde annemlerin yerleştirdiği çekmeceleri daha açıpta kendime göre düzenleyemedim bile...
Kızlar ya topiği baya baya terkettiniz aşkolsun sizee
Doğru söylüyosun cnm pek girmiorum girdiğimde de kimse olmuyo genelde..
Nasılsın neler yapıosun bebiş nasıl? Msnde de denk gelmedik ne zmndır :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?