"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

haklsın cnm inşallah bi prob. çkmaz evliliğinzde söyledklernde göz önünde bulndurulablr şyler tbi cnim ama yinede çocuk fkri aklımızda glnce gerçi bn bide şöyle açıdn bakıyorm sanırm çğnlkla ilk böyle küçük olduğu zmnlar bunun bide dertleryle brlkte büyümş hali var ama hadi hayırlısı cnim tedbir bzden takdir Allahtn diyelm

Aminn sizinde inşallah cnm :Saruboceq:
Hayırlısını versin rabbim.. Sizin için en doğru an ne zamansa o zaman bebeğinize kavuştursun rabbim sizi..

Eveeet yaa duru nerelerde ne zamandır gözükmüo..
Neti falanmı gitti acaba? Bende merak ediormm.. :uhm:

Yok cnm dün konuştuk onunla..
Neti gitmemiş iş kadını olmuş bizim Duru'muz :))
2 haftadır çalışıyormuş dün izinliydi biraz konuştuk

Canım eğer kendinizi hazır hissediyorsanız sahip olun..
Ve birbirinizi iyi tanıyorsanız..
Ben 2.5 aylık evliyken hamile kaldım ama eşimi 11 yıldır tanıyor 8 yıldır da birlikteydik
Bebek sevmek ayrıı onun sorumluluğunu gerçekten alıp alamamak ayrı..
O yuzden iyi düşünün Allah'ım sizin için ne zaman doğruysa o zaman nasip etsina.s.

İyi pazarlar kızlar düğünüme 25 gün kaldı her şey tamam balayına da gidiyoruz şimdiye kadar heyecandan çok stres vardı ama artık mutlu ve heyecanlıyım nişanlım bugün davetyelerimizide getirdi çok garip oldum Allah'ım inşallah huzurumuz hep böyle devam eder sizler nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz

Allah mutlu etsin inşallah....Tüylerim diken diken oldu valla darısı başımıza...Buügn yolaçıkmışsındır sanırım canım valla ne güzel..Çok mutlu olun inşallah bir ömüropuyorumnanaktan
ŞEYDA senide evlenmeden önceleri mesajlarından takip ediyordum,çok sevindim yaaa bir ay olmuşopuyorumnanaktan Çok mutlu olun inşallah bi ömür sizde...Ne çabuk geçmiş zaman..Ama diğer yandanda bakıyorum daha bana 4,5ay vaaar:gitme:

neden kaç gündür kimse bişi yazmamış
ben sizin muhabbetlerinizi okumayı seviyorum

Ben kaç gündür giremiyorum nete yav valla muhbbt yokmuş topikte kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar.
nasilsiniz?

Merhaba cnm ben iyiyim sen nasılsın?

Hadi hayırlı olsun şimdiden cnm..
ınşallah sevincin,heycanın hep böyle devam eder :Saruboceq:

Çoook teşekkür ederimm aminn darısı hayırlısıyla başına inşallah..
Sende eşinle çok mutlu olursun umarım :Saruboceq:
4.5 ay kalmış bişey değil kiii nası geçtiğini anlamazsın emin ol..
Sonra bi bakmışsın evlisin üzerinden kocaman bi yük kalkmış artık düşünmen gereken gelinlikti,ev,eşya,çeyiz derdin kalmamışş :lepi:

Yok cnm dün konuştuk onunla..
Neti gitmemiş iş kadını olmuş bizim Duru'muz :))
2 haftadır çalışıyormuş dün izinliydi biraz konuştuk

Ovv iş kadını olmuşş demekk çook güzell..
Durucumm hadi hayırlı olsun yeni işin cnm..
İnşallah memnun kalırsın :Saruboceq:

Çoook teşekkür ederimm aminn darısı hayırlısıyla başına inşallah..
Sende eşinle çok mutlu olursun umarım :Saruboceq:
4.5 ay kalmış bişey değil kiii nası geçtiğini anlamazsın emin ol..
Sonra bi bakmışsın evlisin üzerinden kocaman bi yük kalkmış artık düşünmen gereken gelinlikti,ev,eşya,çeyiz derdin kalmamışş :lepi:
[/QUOTE]

ah canım ağzından bal damlıyor vallaopuyorumnanaktan....

bide eşin dedin acaba Allah mı söyletti nedelikafadulden..Nasıl gidiyo evlilik alıştnmı?

kızlar kusura bakmayın telefndan giriyrm nete o yzden alıntı yapamyrm tek tek ve gec cvp veriyrm.

Msore cnm bende evlenmeden önce eşin diye bahsettiklerinde bi acayp oluyodum fakat insan alışıyo emin ol.
Alısa bildim mi evliliğe evet alıstm aslında alısma surecinede girmedim zaten. Benim icin çok sıkıntı olmadı anlıycan

Gulaycm ben iyiyim canım sen nasılsın

kızlar kusura bakmayın telefndan giriyrm nete o yzden alıntı yapamyrm tek tek ve gec cvp veriyrm.

Msore cnm bende evlenmeden önce eşin diye bahsettiklerinde bi acayp oluyodum fakat insan alışıyo emin ol.
Alısa bildim mi evliliğe evet alıstm aslında alısma surecinede girmedim zaten. Benim icin çok sıkıntı olmadı anlıycan

Gulaycm ben iyiyim canım sen nasılsın

Maşallah o zaman Allah mululuğunuzu daim etsin inşallah tatlım

Ne güzel canım ya evliliği kötüleyen kötüleyen sanki düğünden sonra o büyü kaybolacakmış gibi geliyo senden güzel şeyler duymak güzel

Maşallah o zaman Allah mululuğunuzu daim etsin inşallah tatlım

Aminn Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah :Saruboceq:

Ne güzel canım ya evliliği kötüleyen kötüleyen sanki düğünden sonra o büyü kaybolacakmış gibi geliyo senden güzel şeyler duymak güzel

Yanii evlilik sorumluluk gerektiriyo.. Artık bi evin herşeyi sana bakıyo..
Bekarlık sultanlıktır,evlenmeyin aptallık etmeyin diyenlerin bağzılarıda bu sorumluluklar yüzünden diyolar.. Bazıları eşlerin ilgisiz,sorumsuz,eskisi gbi olmadığından şikayetçi..
Herkezin ilişkisi ve sorunları farklıdır tabikide bakalım bizde öyle diycekmiyiz..
Ben daha yeniyim 1 ay oldu ne evliliği kimseye iyilerim nede kötülerim bu konuda fazla tecrübeli sayılmam.. kaydirigubbakcemile3

Bu arada 26 Haziranda evlenen ndrcn arkadaşımıza eşiyle bir ömür mutluluklar diliyorm..
İnşallah herşey yolunda gitmiştir herşey sorunsuz olmuştur..
Mutluluklar canımm Allah pişman etmesin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…