- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #9.001
haklsın cnm inşallah bi prob. çkmaz evliliğinzde söyledklernde göz önünde bulndurulablr şyler tbi cnim ama yinede çocuk fkri aklımızda glnce gerçi bn bide şöyle açıdn bakıyorm sanırm çğnlkla ilk böyle küçük olduğu zmnlar bunun bide dertleryle brlkte büyümş hali var ama hadi hayırlısı cnim tedbir bzden takdir Allahtn diyelm
Eveeet yaa duru nerelerde ne zamandır gözükmüo..
Neti falanmı gitti acaba? Bende merak ediormm.. :uhm:
ahh cnm haklsn ama buna şükür artk evliyz berabr uyuyorz berabr uyanıyoruz çk güzl şeylr bnlar bi de bebiş oldumu tammdır bazen şu hamilelk duyurularına dnk geliyorm okuyorm felan çk garip oluyorm ya bnimde ne acelem varsa daha bi ay olmadı aman napiyim çockları çok seviyorum rabbim hayrlısını nasip etsn inşallah :Saruboceq:
Kızlaaar ben de dün bütün eşyalarımı götürdüm eve..Daha doğrusu öyle sanıyordum ama baktım ki kalan bir sürü şey olmş yine :))) neyse artık onları da balayı dönüşü götürürüm.Cmt evleniyorum yarın kına gecem var tüm haziran gelinlerine ve bu haftasonu evlenenlere mutluluklar diliyorum ve tebrik ediyorum.Pazar günü kuşadasına yola çıkacağız.Kısa bir ara sonra yine yanınızdayım öpüyorum hepinizi..Beni özleyin
neden kaç gündür kimse bişi yazmamış
ben sizin muhabbetlerinizi okumayı seviyorum
merhaba kizlar.
nasilsiniz?
ıyi pazarlar kızlar düğünüme 25 gün kaldı her şey tamam balayına da gidiyoruz şimdiye kadar heyecandan çok stres vardı ama artık mutlu ve heyecanlıyım nişanlım bugün davetyelerimizide getirdi çok garip oldum Allah'ım inşallah huzurumuz hep böyle devam eder sizler nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
Allah mutlu etsin inşallah....Tüylerim diken diken oldu valla darısı başımıza...Buügn yolaçıkmışsındır sanırım canım valla ne güzel..Çok mutlu olun inşallah bir ömüropuyorumnanaktan
ŞEYDA senide evlenmeden önceleri mesajlarından takip ediyordum,çok sevindim yaaa bir ay olmuşopuyorumnanaktan Çok mutlu olun inşallah bi ömür sizde...Ne çabuk geçmiş zaman..Ama diğer yandanda bakıyorum daha bana 4,5ay vaaar:gitme:
Yok cnm dün konuştuk onunla..
Neti gitmemiş iş kadını olmuş bizim Duru'muz :))
2 haftadır çalışıyormuş dün izinliydi biraz konuştuk
SEYDAFERHAT;13973526 [FONT="Comic Sans MS" .!.:
Hadi hayırlı olsun şimdiden cnm..
İnşallah sevincin,heycanın hep böyle devam eder :Saruboceq:[/FONT]
Amin canım inşallah devam eder biz bilmiyoruz sen söyle bakalım evlendikten sonra da devam ediyor mu yerimsenibenyerimseniben
Amin canım inşallah devam eder biz bilmiyoruz sen söyle bakalım evlendikten sonra da devam ediyor mu yerimsenibenyerimseniben
Maşallah o zaman Allah mululuğunuzu daim etsin inşallah tatlımkızlar kusura bakmayın telefndan giriyrm nete o yzden alıntı yapamyrm tek tek ve gec cvp veriyrm.
Msore cnm bende evlenmeden önce eşin diye bahsettiklerinde bi acayp oluyodum fakat insan alışıyo emin ol.
Alısa bildim mi evliliğe evet alıstm aslında alısma surecinede girmedim zaten. Benim icin çok sıkıntı olmadı anlıycan
Gulaycm ben iyiyim canım sen nasılsın
kızlar kusura bakmayın telefndan giriyrm nete o yzden alıntı yapamyrm tek tek ve gec cvp veriyrm.
Msore cnm bende evlenmeden önce eşin diye bahsettiklerinde bi acayp oluyodum fakat insan alışıyo emin ol.
Alısa bildim mi evliliğe evet alıstm aslında alısma surecinede girmedim zaten. Benim icin çok sıkıntı olmadı anlıycan
Gulaycm ben iyiyim canım sen nasılsın
Maşallah o zaman Allah mululuğunuzu daim etsin inşallah tatlım
Ne güzel canım ya evliliği kötüleyen kötüleyen sanki düğünden sonra o büyü kaybolacakmış gibi geliyo senden güzel şeyler duymak güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?