• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

çok teşekkür ederimm :))) Amiiin inşallah :) siz de hamilesiniz galiba :)tebrik ederim..Sık sık geliyordum aslında buralara ama uzun zamandır gelemedim :))

çok teşekkür ederimm :))) Amiiin inşallah :) siz de hamilesiniz galiba :)tebrik ederim..Sık sık geliyordum aslında buralara ama uzun zamandır gelemedim :))

Teşekkür ederim:CüvCüv:
Düğün telaşından sanırım ama olsun baya bişeyi halledip o yukten kurtulmussunuz işte ne güzell

şeydacımmm çok geçmiş olsun cnmm:)
kızlaaar kusura bakmayın uzun zamandır gelemiomm :( doktora gittim ultrason çekti bi sorun olmadığını söyledi ve belara verdi.başlıcam bakalım hasta olunca.Düğün gününe gelmemesi için de ilaç bitince 5 6 tane fazla içicem artık..Bunun dışında damatlık,gelinlik,kına elbisem,bindallım,kına setim,bütün mobilyalarım (oturma odası,yatak odası, salon ve yemek takımı) tamam nisafirlik günlük yemek takımlarım,tencere setlerim,çatal bıçak takımlarım,çay setim,kahvaltı setim, bornoz, nevresim takımları,uyku seti, yatak örtüsü, beyaz eşyam, mikro dalgam, çaycım, blender setim fln tamam.Bu hafta perdeleri sipariş verdik evi tutmuştuk bu ay..Pzt temizliğe gideceğiz evimi:) sonra mobilyaları getirticez..Uzun uzun yazdım kızmayın nolur içim açılıo böle :) halılarım, mutfak ıvır zıvırları ve süpürgem kaldı..Mutfak için alınacak çok şey var tabi..Bi dekorasyon için bişiler..Ama onları düğünden önce fazla almama galiba..Davetiyeyi de beğendik siperiş vereceğiz bu hafta. Öyle işte...sizlerden nbrr:)

Cnm senin adına çok sevindim Allah aldıklarını yuvanda eşinle hayırlısıyla kullanabilmeni nasip etsin opuyorumnanaktan

Sonunda karar verdin demek şeydacm şükür ya hep böyle moral yüklü ol inşAllah
Hadi bakalım bekliyoruz haberlerini:lepi:

Kurtuldumm kurtuldumm..kaydirigubbakcemile3
Oy canım çok şükür kendine dikkat et bundan sonra vara yoğa yıpratma kendinii..
Şeydaa gelinliğini çok merak ediyoruuum

Evet kızlar sonunda karar verdim..
Hafta sonu kalabalık olur die tereddtm vardı ama boştu bnm gittiğim saatte Allahtn..
Tam bitmemiş tbi gelinliğim kolundaki taşlar için ölçü aldılar duvağa karar verdik taça karar verdik falan filan..
2 tane resm çektim sadece.. opuyorumnanaktan

şeydacımmm çok geçmiş olsun cnmm:)
kızlaaar kusura bakmayın uzun zamandır gelemiomm :( doktora gittim ultrason çekti bi sorun olmadığını söyledi ve belara verdi.başlıcam bakalım hasta olunca.Düğün gününe gelmemesi için de ilaç bitince 5 6 tane fazla içicem artık..Bunun dışında damatlık,gelinlik,kına elbisem,bindallım,kına setim,bütün mobilyalarım (oturma odası,yatak odası, salon ve yemek takımı) tamam nisafirlik günlük yemek takımlarım,tencere setlerim,çatal bıçak takımlarım,çay setim,kahvaltı setim, bornoz, nevresim takımları,uyku seti, yatak örtüsü, beyaz eşyam, mikro dalgam, çaycım, blender setim fln tamam.Bu hafta perdeleri sipariş verdik evi tutmuştuk bu ay..Pzt temizliğe gideceğiz evimi:) sonra mobilyaları getirticez..Uzun uzun yazdım kızmayın nolur içim açılıo böle :) halılarım, mutfak ıvır zıvırları ve süpürgem kaldı..Mutfak için alınacak çok şey var tabi..Bi dekorasyon için bişiler..Ama onları düğünden önce fazla almama galiba..Davetiyeyi de beğendik siperiş vereceğiz bu hafta. Öyle işte...sizlerden nbrr:)

Teşekkür ederim cnm sanada çok geçmiş olsun..
Baya bişeyi halletmişsin canım aldıklarını güle güle kullan..
Allah huzurunuzu bozmasın inşallah :Saruboceq:
Ev temizlemeye gidiceksinz demek valla sana bol sabır ve güç versin rabbim temizlik zor iş :gitme:

Hayırlı olsun şeydacm kollarındaki taş dediğin şeyler çağla şikelin gelinliğindeki gibi mi

Yorgunumm..
Yoruldumm yaa gelinlikçiden snra annemle birsa dolaştık kot,elbise,mini etek fln aldm kendime..
Sen nasılsın cnm?

Olsun cnm birazdan dinlenirsin bişiciğin kalmaz:hulya:
İyi günlerde kullan cnm aldıklarını alışveriş bazen stres attırıyor iyi oluyor
Bende iyiyim cnm irmik tatlısı yapmak istiyorum da vazgeçmezsem tarif bakıyordum
Bugün evdeyim biraz skldm :sinifsinif:

Olsun cnm birazdan dinlenirsin bişiciğin kalmaz:hulya:
İyi günlerde kullan cnm aldıklarını alışveriş bazen stres attırıyor iyi oluyor
Bende iyiyim cnm irmik tatlısı yapmak istiyorum da vazgeçmezsem tarif bakıyordum
Bugün evdeyim biraz skldm :sinifsinif:

Ayy başımda ağrıo yavv :gitme:
Almak istiodum öle kafa dağtmak için yapılmş bi alışverş değildi bnmki kaydirigubbakcemile3
Yap yap cnm afiyet olsn sempatiksalakcinni

Ayy başımda ağrıo yavv :gitme:
Almak istiodum öle kafa dağtmak için yapılmş bi alışverş değildi bnmki kaydirigubbakcemile3
Yap yap cnm afiyet olsn sempatiksalakcinni

Olsun ama istekle yapmış olsanda kafa dağıtmış oluyorsun iyi geliyor alışveriş
Buarada geçmiş olsun çok :1hug:
Vazgeçtim ben yapmıcm

Evet kızlar sonunda karar verdim..
Hafta sonu kalabalık olur die tereddtm vardı ama boştu bnm gittiğim saatte Allahtn..
Tam bitmemiş tbi gelinliğim kolundaki taşlar için ölçü aldılar duvağa karar verdik taça karar verdik falan filan..
2 tane resm çektim sadece.. opuyorumnanaktan

Tamam canım eğer senin için bi sıkıntı olmazsa görmek isterimyerimseniben

Merhabalar kızlar..
Şeydacım çok merak ediyorum gelinliğini,ben de görmek isterim:kedi:

ıyi diyelim iyi olsun hayatım,sıkıntılı işte..Az kaldı malum..
Son 34 diyoruz artık..

esrant hayırlı olsun bak gittikçe yaklaışıyor tarih opuyorumnanaktan

Back