• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Benidee benidee mafoldumben
Yarın akşam kayınvalidemlerdeymişiiizzopuyorumnanaktan

Beğenicekmi,beğenmicekmi?
Olurmu,olmazmı?
Zor işler bunlar sıkıntılı çok kasıyo insan kendini..
Elimizden gelsede enn ennn güzellerini alsak..
Şuan hedyeye kafa yorcak dururmum yok malsf..
O yüzden kusuruma bakmasınlar.. kaydirigubbakcemile3

Kızlaaar eşim geliyormuşş 10 dkyaa..
Ben yavaş yavaş çıkayım burayı bırakmak istemiyorum ama..
Size bugün veremedim ama bebişle ilgili yarın veririm haberleri öpüyorum hepinizi iyi gecelerr..

Tamam canım kendine ve bebişine dikkt et..
Yarın bebişinin güzel haberlerini beklioruz :lepi:
Ama ben akşam girebilrm ancak onu sölim kaydirigubbakcemile3
Görüşürs :a015: a.s.

Kızlaaar eşim geliyormuşş 10 dkyaa..
Ben yavaş yavaş çıkayım burayı bırakmak istemiyorum ama..
Size bugün veremedim ama bebişle ilgili yarın veririm haberleri öpüyorum hepinizi iyi gecelerr..

Hadi hayırlı akşamlar güzel uykular cnm
kendine ve bebişe çok iyi bak opuyorumnanaktan
Hediye konusunda Şeydaya katılıyorum al bi buket çiçek yanına da bi kolye tamamdır

Beğenicekmi,beğenmicekmi?
Olurmu,olmazmı?
Zor işler bunlar sıkıntılı çok kasıyo insan kendini..
Elimizden gelsede enn ennn güzellerini alsak..
Şuan hedyeye kafa yorcak dururmum yok malsf..
O yüzden kusuruma bakmasınlar.. kaydirigubbakcemile3

Hemde nasıl kasma bu kadar kafa yorup almışken onların da her zaman kullanıp beğenecekleri bir şey olsun diyorumm

Tamam canım kendine ve bebişine dikkt et..
Yarın bebişinin güzel haberlerini beklioruz :lepi:
Ama ben akşam girebilrm ancak onu sölim kaydirigubbakcemile3
Görüşürs :a015: a.s.

Tamam canımm
Bebişin yeni haberleriiii kalp atıslarını duyduuuukk
Organları oluşmaya başlamışşş
Hamileliğim gaayet sağlıklı bir biçimde ilerliyormuuuşş
Öyle baya bişiler var gelin de konusuruzzyerimseniben

Hadi hayırlı akşamlar güzel uykular cnm
kendine ve bebişe çok iyi bak opuyorumnanaktan
Hediye konusunda Şeydaya katılıyorum al bi buket çiçek yanına da bi kolye tamamdır

Parfüm alırım ben büyük ihtimalle yaafisfisfis
Eşimde çiçek alır tamam iştee bi de onun için strese mi giriceem

Hemde nasıl kasma bu kadar kafa yorup almışken onların da her zaman kullanıp beğenecekleri bir şey olsun diyorumm

Tamam canımm
Bebişin yeni haberleriiii kalp atıslarını duyduuuukk
Organları oluşmaya başlamışşş
Hamileliğim gaayet sağlıklı bir biçimde ilerliyormuuuşş
Öyle baya bişiler var gelin de konusuruzzyerimseniben

Parfüm alırım ben büyük ihtimalle yaafisfisfis
Eşimde çiçek alır tamam iştee bi de onun için strese mi giriceem

Evet insan almışken işine yarayan bişey olsun istio..
Ohh maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun seni ve bebişini :nazar: :nazar: :nazar:
Nası bi duygudur o Allah bilir yaa kalp atışlarını duymakkkkkkk :asigim:

Bencede hedye konusunda strese girme bişiler alınıo sonçta yaa parfüm düşünmüşsün bak ne güzel kaydirigubbakcemile5

Evet insan almışken işine yarayan bişey olsun istio..
Ohh maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun seni ve bebişini :nazar: :nazar: :nazar:
Nası bi duygudur o Allah bilir yaa kalp atışlarını duymakkkkkkk :asigim:

Bencede hedye konusunda strese girme bişiler alınıo sonçta yaa parfüm düşünmüşsün bak ne güzel kaydirigubbakcemile5

Seydaa nasıl atıyor bi duysann o kadar hızlı kii..
Kendi kanından canından olan bi şey öyle heyecanlanıyorsun
Geçen doktor ultrasonda kalp atıslarını duyabiliriz dediğinde nasıl heyecanlandıysam o jeli karnıma döker dökmez bi ağlamaya başladımkaydirigubbakcemile3

Ayşegül sen nettin yaaabilmiyorumkismile
Allah'ım nazarlardan saklasın yaaa böyle şeyler anlatırken minik minik dua sözcükleri iliştir kenarlaraa boshayallersmile
Organları mı oluşmaya başlamış ay maşAllah Allah'ım sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin Allah olmayanlara da versin opuyorumnanaktan

Ayşegül sen nettin yaaabilmiyorumkismile
Allah'ım nazarlardan saklasın yaaa böyle şeyler anlatırken minik minik dua sözcükleri iliştir kenarlaraa boshayallersmile
Organları mı oluşmaya başlamış ay maşAllah Allah'ım sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin Allah olmayanlara da versin opuyorumnanaktan

Amin canımm amiiiiiin..
Herşeyden çok farklı bi duygu..:Saruboceq::CüvCüv:

Eminim öyledir a.s
şeyda gelsede provayı öğrensek nasıl geçti acaba :uhm:

Bende görmedim zaten 2 provaya gitmiş dün söylemişti ya
Oyüzden modeli tam blli değilmiştir belki bugün bişiler ortaya çıkmıştırfisfisfis

Bende görmedim zaten 2 provaya gitmiş dün söylemişti ya
Oyüzden modeli tam blli değilmiştir belki bugün bişiler ortaya çıkmıştırfisfisfis

Hmm..
Anladım canım Durucuuum karnım bi çıktı ki bi de akşam yaakaydirigubbakcemile3

Seydaa nasıl atıyor bi duysann o kadar hızlı kii..
Kendi kanından canından olan bi şey öyle heyecanlanıyorsun
Geçen doktor ultrasonda kalp atıslarını duyabiliriz dediğinde nasıl heyecanlandıysam o jeli karnıma döker dökmez bi ağlamaya başladımkaydirigubbakcemile3

Allah nazarlardan korusun canım..
Çok heycanlıdır tbi ama başka hiç bi duyguyada değişmezdir mutlaka..
İlk heycanlar bunlar olur o kadar gözyaşı :lepi: :Saruboceq: :nazar:

Eminim öyledir a.s
şeyda gelsede provayı öğrensek nasıl geçti acaba :uhm:

Gitmedim canım bugnde..
Belki yarın giderim belkide pazartesi yarınki ruh halime bağlı artk kaydirigubbakcemile3
Doktora gittm erkenden kalkıp eve gelip uyudum ee şmdide uykum yok yarın nası kalkar gidrm o yzden bilmiorum..
Bide hafta sonu ya belki provayı kbl etmeyebilr yoğun oluo die..
Eee artık çıkmştır ortaya birleşmiştir gelinlik bende çok merk ediorumm opuyorumnanaktan

Ayy ne güzel belli mi olmaya başladı yanii

Eveeeett :teytey:
Hani bi ara pembeli bi hamile kadın vardı ya avatarımda ondan azcık daha büyüükkaydirigubbakcemile3

Allah nazarlardan korusun canım..
Çok heycanlıdır tbi ama başka hiç bi duyguyada değişmezdir mutlaka..
İlk heycanlar bunlar olur o kadar gözyaşı :lepi: :Saruboceq: :nazar:

Aminn canım aminnn
Bu arada hediye yükünden kurtuldum annemle kayınvalideme aldım parfümleriikaydirigubbakcemile3

Gitmedim canım bugnde..
Belki yarın giderim belkide pazartesi yarınki ruh halime bağlı artk kaydirigubbakcemile3
Doktora gittm erkenden kalkıp eve gelip uyudum ee şmdide uykum yok yarın nası kalkar gidrm o yzden bilmiorum..
Bide hafta sonu ya belki provayı kbl etmeyebilr yoğun oluo die..
Eee artık çıkmştır ortaya birleşmiştir gelinlik bende çok merk ediorumm opuyorumnanaktan

Gitmedin mii
Doktorda yeni bi gelisme var mı

Gitmedin mii
Doktorda yeni bi gelisme var mı

Ohhh kurtulmuşsun hediye işinden..
Gittim canım tahlil sonuçlarımı gösterdim herşeyin çok normal dedi Allah'a binlerce kez şükürler olsun :Saruboceq:
İşte diğer sorunlar içinde ilaçlarımı kullanmaya devam ediorum..
Bu arada bugn gelinlikçiye gidicem :lepi:

Sonunda karar verdin demek şeydacm şükür ya hep böyle moral yüklü ol inşAllah
Hadi bakalım bekliyoruz haberlerini:lepi:

Gittim canım tahlil sonuçlarımı gösterdim herşeyin çok normal dedi Allah'a binlerce kez şükürler olsun :Saruboceq:

Kurtuldumm kurtuldumm..kaydirigubbakcemile3
Oy canım çok şükür kendine dikkat et bundan sonra vara yoğa yıpratma kendinii..
Şeydaa gelinliğini çok merak ediyoruuum

şeydacımmm çok geçmiş olsun cnmm:)
kızlaaar kusura bakmayın uzun zamandır gelemiomm :( doktora gittim ultrason çekti bi sorun olmadığını söyledi ve belara verdi.başlıcam bakalım hasta olunca.Düğün gününe gelmemesi için de ilaç bitince 5 6 tane fazla içicem artık..Bunun dışında damatlık,gelinlik,kına elbisem,bindallım,kına setim,bütün mobilyalarım (oturma odası,yatak odası, salon ve yemek takımı) tamam nisafirlik günlük yemek takımlarım,tencere setlerim,çatal bıçak takımlarım,çay setim,kahvaltı setim, bornoz, nevresim takımları,uyku seti, yatak örtüsü, beyaz eşyam, mikro dalgam, çaycım, blender setim fln tamam.Bu hafta perdeleri sipariş verdik evi tutmuştuk bu ay..Pzt temizliğe gideceğiz evimi:) sonra mobilyaları getirticez..Uzun uzun yazdım kızmayın nolur içim açılıo böle :) halılarım, mutfak ıvır zıvırları ve süpürgem kaldı..Mutfak için alınacak çok şey var tabi..Bi dekorasyon için bişiler..Ama onları düğünden önce fazla almama galiba..Davetiyeyi de beğendik siperiş vereceğiz bu hafta. Öyle işte...sizlerden nbrr:)

şeydacımmm çok geçmiş olsun cnmm:)
kızlaaar kusura bakmayın uzun zamandır gelemiomm :( doktora gittim ultrason çekti bi sorun olmadığını söyledi ve belara verdi.başlıcam bakalım hasta olunca.Düğün gününe gelmemesi için de ilaç bitince 5 6 tane fazla içicem artık..Bunun dışında damatlık,gelinlik,kına elbisem,bindallım,kına setim,bütün mobilyalarım (oturma odası,yatak odası, salon ve yemek takımı) tamam nisafirlik günlük yemek takımlarım,tencere setlerim,çatal bıçak takımlarım,çay setim,kahvaltı setim, bornoz, nevresim takımları,uyku seti, yatak örtüsü, beyaz eşyam, mikro dalgam, çaycım, blender setim fln tamam.Bu hafta perdeleri sipariş verdik evi tutmuştuk bu ay..Pzt temizliğe gideceğiz evimi:) sonra mobilyaları getirticez..Uzun uzun yazdım kızmayın nolur içim açılıo böle :) halılarım, mutfak ıvır zıvırları ve süpürgem kaldı..Mutfak için alınacak çok şey var tabi..Bi dekorasyon için bişiler..Ama onları düğünden önce fazla almama galiba..Davetiyeyi de beğendik siperiş vereceğiz bu hafta. Öyle işte...sizlerden nbrr:)

Merhabaaa
Tanısmıyoruz ama siz baya bi yukten kurtulmussunuz gecmis olsunkaydirigubbakcemile3
Allah bi ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu yasamayı nasip etsiiiin:1rolleyes:

Back