- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
........ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ......
... :asigim: derinss - 06 Şubat 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: adaer - 24 Nisan 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: merwecik_20 - 22 Mayıs 2010 cumartesi :asigim: ...
... :asigim: seydaferat - 29 Mayıs 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar :asigim: ...
... :asigim: sea.1013 - 06 Haziran 2010 Pazar :asigim: ...
... :asigim: dduygusall - 06 Haziran 2010 Pazar :asigim: ...
... :asigim: esra8608 - 12 Haziran 2010 Cumaertesi :asigim: ...
... :asigim: yarenka - 13 Haziran 2010 Pazar :asigim: ...
... :asigim: alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar :asigim: ...
... :asigim: ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi :asigim: ...
... :asigim: MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar :asigim: ...
... :asigim: elixsir - 19 Eylül 2010 Pazar :asigim: ...
... :asigim: Pelerinli - 3 Ekim 2010 Pazar :asigim: ...
... :asigim: akudunu_makudunu - 3 Ekim 2010 pazar :asigim: ...
...... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ......
iyi sabahlar kızlar, akşam yazıp çıkmıştım, düğünüm ertelendi diye, sağolun hepiniz ilgilenmişsiniz...
benim şubat 6'da sözüm, şubat 12'de nişanım olucaktı, yazında 17 temmuz düğündü..
ama aileler oturdular sağlık durumlarını, maddi durumları, ev durumlarını enine boyuna tartışıp seneye olmasının daha uygun olacağına karar verdiler. (aileler farklı ülkelerde yaşıyolar... hiç bişey ha deyince de olmuyor.)
akılları başlarına ancak geldi, biz evi tamamlamıştık halbusi, 3-5 eşya kalmıştı eksiğimiz...
şimdi sözüm yine olucak ama nişanı yaza ertelediler, düğüne de daha teeeeee 1.5 sene var..
daha iyi tanırmışız birbirimizi.. ama ben çok korkuyorum bişeyleri tüketiriz diye, iki gündür tartışıp duruyoruz birbirimizi yemeye başladık gerginlikten...
çok canım sıkkın
iyi sabahlar kızlar, akşam yazıp çıkmıştım, düğünüm ertelendi diye, sağolun hepiniz ilgilenmişsiniz...
benim şubat 6'da sözüm, şubat 12'de nişanım olucaktı, yazında 17 temmuz düğündü..
ama aileler oturdular sağlık durumlarını, maddi durumları, ev durumlarını enine boyuna tartışıp seneye olmasının daha uygun olacağına karar verdiler. (aileler farklı ülkelerde yaşıyolar... hiç bişey ha deyince de olmuyor.)
akılları başlarına ancak geldi, biz evi tamamlamıştık halbusi, 3-5 eşya kalmıştı eksiğimiz...
şimdi sözüm yine olucak ama nişanı yaza ertelediler, düğüne de daha teeeeee 1.5 sene var..
daha iyi tanırmışız birbirimizi.. ama ben çok korkuyorum bişeyleri tüketiriz diye, iki gündür tartışıp duruyoruz birbirimizi yemeye başladık gerginlikten...
çok canım sıkkın
5 Haziran 2010 cumartesi düğün listeye eklenmek istiyorummm bayanssulusmile
Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız bakalım?Gece geç vakte kadar muhabbet edenlerden biri olarak uyanır uyanmaz damladım buraya..Ayy bu topice bağımlı oldum ben ya :))))))
selam kızlar bende 10.07.10 gelini olucam ALLAHIMIN izniyle benide listeye eklermisiniz rica etsem,hayırlı olsun yeni topic sohbetlerde bende varım :)
selam kızlar bende 10.07.10 gelini olucam ALLAHIMIN izniyle benide listeye eklermisiniz rica etsem,hayırlı olsun yeni topic sohbetlerde bende varım :)
çok canım sıkkın
Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin :1hug: Listeyi Şeyda düzenliyor, gelince ekler sizi..
Hoşgeldin canım,Şeyda düzenler listesi uyansana bi
dedikodusunu yapayım biraz gelince görsün kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım,Şeyda düzenler listesi uyansana bi
dedikodusunu yapayım biraz gelince görsün kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım ne güzel senin düğününe çok az kaldı takip ediyorum seni ve yazılarını ne mutlu sana benim daha çok var yaaa offf geçmio zaman sankiii
Bencede nişanlılık dönemi çok güzel ama evlenmedim henüz evlilik belkide daha güzel gelicek bişi diyemicem bizde nişanı ertelemiştik 8 ay kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?