"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

oley be oley sonunda bende lıstedeyım tesekkur ederım:))

akannehir

ya eger dedıgın gıbı cok az bır eksıgın kaldıysa zaman hıc gecmıyor bılıyormusn bızde nısandan 1.5 sene snra dugun yapmıs olacagız hersey hazır vakıt gecmıyor ya hayrlısı olsun

Hayırlısı olsun canım..
Zaman uzunsa size iş düşüyor,birbirinizi yıpratmayın.
Yoksa düğün günü gelir çatar ama bakarsınız ki siz aynı siz değilsiniz..
Nişanlılık dönemi garip bir dönem,evli değilsiniz,sevgili değilsiniz,aileler işin içinde..
işler karışıyor,korkutmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama..
Alttan al,dikkatli ol ,ne kendini ne sevdiğini üzme diye söylüyorum.
şimdi ertelendi diye sinirler tepenizdedir,alışırsınız birkaç ay sonra,yoluna girer..
bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalıyoruz ister istemez..
herşey istediğimiz gibi olsa keşke,hiçbirşey için sevdiğin admaı incitme ,hele ki böyle konular için..

Kaç sayfa yazmışsınız yahu..
Gecenin köründe yatarsanız kalkamazsınız tabi kaydirigubbakcemile
Çabık bekliyorum hepiniziiiiii

selam kızlar bende 10.07.10 gelini olucam ALLAHIMIN izniyle benide listeye eklermisiniz rica etsem,hayırlı olsun yeni topic sohbetlerde bende varım :)

Merhaba arkadaşlar,

Nasılsınız bakalım?Gece geç vakte kadar muhabbet edenlerden biri olarak uyanır uyanmaz damladım buraya..Ayy bu topice bağımlı oldum ben ya :))))))

Hoşgeldin.Yahu naptınız gece gece bu topic ne zaman açıldı ne zaman bu kadar sayfa doldu

selam kızlar bende 10.07.10 gelini olucam ALLAHIMIN izniyle benide listeye eklermisiniz rica etsem,hayırlı olsun yeni topic sohbetlerde bende varım :)

Hoşgeldin canım,Şeyda düzenler listesi uyansana bi
dedikodusunu yapayım biraz gelince görsün kaydirigubbakcemile3

Canım sıkma canını hayırlısı olsun..Gerçekten de vardır bir hayır..Bizde ertelemek zorunda kaldık, yoksa geçen yaz evlenecektik..Bizimde mobilyalar dışında eksiğimiz kalmamıştı.Bikaç hafta gerildik tartıştık filan ama şimdi ne kadar gereksiz olduunu farkediyorum.Ve nişanlılık dönemi gerçekten çok güzel.Bence tadını çıkar.Dün nişanlımla konuştuk ayy iyiki uzun nişanlı kaldık altın çağımızı yaşıyoruz diye opuyorumnanaktan Üzülme sayılı gğn gerçekten de çabuk geçiyo..

Serapcım nbr ya nasıl gidiyo hazırlıklar?Son demlerinizdesiniz heyecan, telaş, mutluluk, korku, endişe, sevinç gibi duygular ne alemde? kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım ne güzel senin düğününe çok az kaldı takip ediyorum seni ve yazılarını ne mutlu sana benim daha çok var yaaa offf geçmio zaman sankiii

Bencede nişanlılık dönemi çok güzel ama evlenmedim henüz evlilik belkide daha güzel gelicek bişi diyemicem bizde nişanı ertelemiştik 8 ay kaydirigubbakcemile3

Bencede nişanlılık dönemi çok güzel ama evlenmedim henüz evlilik belkide daha güzel gelicek bişi diyemicem bizde nişanı ertelemiştik 8 ay kaydirigubbakcemile3

Sana katılıyorum güzelim harika bişi nişanlılık dönemi.. Ailenin evinde misafirsin gibi oluyosun kimse seni kırmıyo karışmıyo.. zemuszemus Nişanlının ailesiyse henüz aileye girmediğin için misafir gibi muamele ediyo el üstünde tutuyo kaydirigubbakcemile3 Nişanlınla rahat rahat dolaşıyorsun eve gelip gidiyo ailenle sohbet ediyo filan ki bu seni çok mutlu ediyo opuyorumnanaktan E habire ciciler alınıyo eşyalar alınıyo..Aldığın minicik bir tuzluk bile seni acayip mutlu ediyo opuyorumnanaktan Kesinlikle ilişkilerin altın çağı diyorum :lepi:

ewett yaza az kaldı gibi ama sanki düğün günü gelmicek gibi gelio bana :) bi hazırlıklara başlasak zaman geçicekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…