- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #7.501
Kızlaaarr sevvvgili eşim gelir 10 dkya ben çıkayım da masayı hazırlayayımm öpüyorum sizlerii yarın görüşürüzzopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk Kızlar,ne var ne yok..
Flash haber var mı kaçırdığım delikafadulden
Kızlaaarr sevvvgili eşim gelir 10 dkya ben çıkayım da masayı hazırlayayımm öpüyorum sizlerii yarın görüşürüzzopuyorumnanaktan
Canım ona bakarsan doktorlar buzluktan çıkarttığınız etleri falan dışarda eritmeyin diolar 1 gece öncesinden buzdolabınızn alt kısmına koyun orda çözülsün diolar..
Öteki türlüde sağlıksızmış..
Artık herşey sağlıksız yaa ne yiycemizi şaşırdık vallahi.
Robot neki yaa ben hala bilmiorum..
Robot dediğin şeym hani rendelio havucu fln eğer oysa valla bence mükemmel bişe çnkü havucu çok sewiorum ve rendelemekten nefret ediorum kollarım ağrıo..
Ondanda aldım vıjtt hemen rendelicek kaydirigubbakcemile3
Bence en gereksiz yumurta yapma mak sırnaşık şey
Ay aklıma gelmedi başka aklma geldimi yazarım yerimseniben
Evet eveett..
Ama mesela kardeşim doğduktan snra annem yoğrt yapma mak. almıştı hep onda yapar günlük taze taze yedirrdi kardeşime..
Sende öle bişe alabilrsin çok faydalı..
Tebi bebişin oldukdan snra..
Tadını ben sewmiodum kaydirigubbakcemile3
Ay nolsun cnm yaa davetiyeden bahsettk şmdide çeyizden bahsediorus..
Davetiyeye karar veremiorum Serapppppp mafoldumben
Bak onu bilmiyordum evet herşey sağlıksız da ama altarnatifi varken de kullanmayalım bence ya..
Robot dediğim böyle büyük bi makine sayılır takıp duruyorsun parçalrı onu temizlemesi çok zor
Ama bide blender mikser onlar var bunlar robotun altarnatif hali daha kullanışlı ve daha pratik
Tamam cnmkaydirigubbakcemile3
Var mı fotoğrafları görmek isterim..
Fikrimi söylemek isterim,işin en zevkli kısmı yahu :)
yüz yüz kuyruğa gelmşsiniz yani..
Bi günü daha geride bırakmak üzereyiz
Öyle çabuk geçiyor ki günler.
Korkuyorum bazen ,böyle böyle geçecek bir gün(
Dimi..
Herkes aynı şeyi söylüyor son zamanlarda
Hayır olsun
Ama son söylediğin konusunda aslında sevdiğinle birliktesin ve onunla hergeçen gün yaşlanıyorsun sıcaklığınız kokunuz ve gözlerinizdeki ışık birbirine her değişinde siz birliktesiniz ve zaman sizinle ilerliyor
Zamanla arkadaş olmaman için hiç bi sebep yok serapcmopuyorumnanaktan
Şimdi çorba yaptım.
taze fasülye yemeği
mısırlı pilav var..
bunun yanına ne yapılır..?
yarım saatim var :)