• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Yaa aslnda güzel bişe olsun istiorum.. Şık..
Ama bi yandada düşünüorum fiyat konusunda çok uçmamak lazım atılıo sonuçta :gitme:
Değişik bişilerde aklıma gelmioki :1no2:

Ya tabiki canımm..
Olunca dört dörtlük olsun istiyosun ama sonradan insanın içi acıyor zamanında o kadar para mı verdim ben onlaraaa diyee..
O yuzden ondan biraz kısarsan evine guzel bişe alabilirsin veya birbiriniz için harcarsınızz ..
Yanlış mı düşünüyorumm:ecrin_bebek:

Benim sana bi sorum olucak cnm hazır aklıma gelmişken iliştiriyim şeydam meşgul sanırım..
Sen yeni evlisin bilirsin sence çeyizde en gereksiz eşya ne
Benim fikirlerim mikrodalga,robot,ekmek kızartma mak.,katı meyve sıkacağı,bide fritöz
Tabi bunları da topiklerdeki evli bayanların önerisiyle belirleyebildim:emir_bebek:

Mikrodalga yine işine yarıyor ama diğer saydıkların gereksiz gerçektenn robotu da hani yemek yaparken kullandın diyelim bi de evlenir evlenmez ekmek yapma makinesi alanlar var o da çok gereksiz geliyorr

Benim sana bi sorum olucak cnm hazır aklıma gelmişken iliştiriyim şeydam meşgul sanırım..
Sen yeni evlisin bilirsin sence çeyizde en gereksiz eşya ne
Benim fikirlerim mikrodalga,robot,ekmek kızartma mak.,katı meyve sıkacağı,bide fritöz
Tabi bunları da topiklerdeki evli bayanların önerisiyle belirleyebildim:emir_bebek:

Ben burdayım bikerem :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
O gereksiz dediklerinin hepsinden bende mevcut sempatiksalakcinni
Mikro dalga bence gereksiz değil çnkü Ferhat için çok önemli o..
Habire tencereden yemek ısıtmaktansa koyuyo tabağa yiyceği kadar ısıtıyo..
Robot konusunda bişe demicem hala tam onların isimlerini bilmiorum ama küçük ev aletlerini kapsamlı şekilde aldım..
Büyük kolaylık onlar..
Ekmek kızartma mak. evet gereksiz sayılabilr oda yengemden hediye :lepi:
Fritözde öle yengemden hedye.. Aslnda çok kullancamı zannetmiorum fritözü ama war işte kaydirigubbakcemile3

mikrodalga bence çok sağlıksız hele sen hamileyken hiç bi şekilde kullanma derim.
Yiyeceği ısıtırken ve ya buzlarını çözerken moleküllerini değiştiriyo..

Mrb hoşgeldin..

Mikrodalga yine işine yarıyor ama diğer saydıkların gereksiz gerçektenn robotu da hani yemek yaparken kullandın diyelim bi de evlenir evlenmez ekmek yapma makinesi alanlar var o da çok gereksiz geliyorr

Aaa öle deme bnm çok samimi oldğm akrabamda var hediye aldı bana ekmek mak.
Mükemmel oluo ekmeğin tadı..
Ve bayatlamıo hemen. Dolu dolu istediğin gbi yapabiliosun..
Ama zaman istiyen bişe uzun sürüomş ekmeğin olması.. Bide herkes tadını beğenmeye bilio..
Ben çok beğendim mesela ama kusenim beğenmemişti..
Böle bildiğimiz ekmek gbi değil tadı dolu dolu içi.
Kendi çok sewdiği beğendiği için hediye aldı banada saolsun :lepi:
Ne kadar kullanırım onu bilmiorum bendeki bu üşengeçlikle kaydirigubbakcemile3

kızlar mikrodalga bencede gerekli hele hele çalışıyorsanız çok pratik olur ama bide şöle bişe duydum zararlıymış diye kansorojen madde içeriyomuş

mikrodalga bence çok sağlıksız hele sen hamileyken hiç bi şekilde kullanma derim.
Yiyeceği ısıtırken ve ya buzlarını çözerken moleküllerini değiştiriyo..

Zararının farkındayımm amaa tam yeni evli tembeller veee hamilelere göree kolaylık açısından kaydirigubbakcemile3

Ben burdayım bikerem :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
O gereksiz dediklerinin hepsinden bende mevcut sempatiksalakcinni
Mikro dalga bence gereksiz değil çnkü Ferhat için çok önemli o..
Habire tencereden yemek ısıtmaktansa koyuyo tabağa yiyceği kadar ısıtıyo..
Robot konusunda bişe demicem hala tam onların isimlerini bilmiorum ama küçük ev aletlerini kapsamlı şekilde aldım..
Büyük kolaylık onlar..
Ekmek kızartma mak. evet gereksiz sayılabilr oda yengemden hediye :lepi:
Fritözde öle yengemden hedye.. Aslnda çok kullancamı zannetmiorum fritözü ama war işte kaydirigubbakcemile3

Evet cnm çalışanlar için bazı yönlerden kolaylık sağlıyor tabi çok mecbur kalmadıkça kullanmayın yinede:hulya:
Bide o küçük aletler güzel zaten onlara hiç lafım yok da robotun işini görüyor diye robota gereksiz dedim ben cnm
Hediyelere laf yok cnmgamyoncuiremsu
Sence neler gereksiz:uhm:

Mrb hoşgeldin..

Aaa öle deme bnm çok samimi oldğm akrabamda var hediye aldı bana ekmek mak.
Mükemmel oluo ekmeğin tadı..
Ve bayatlamıo hemen. Dolu dolu istediğin gbi yapabiliosun..
Ama zaman istiyen bişe uzun sürüomş ekmeğin olması.. Bide herkes tadını beğenmeye bilio..
Ben çok beğendim mesela ama kusenim beğenmemişti..
Böle bildiğimiz ekmek gbi değil tadı dolu dolu içi.
Kendi çok sewdiği beğendiği için hediye aldı banada saolsun :lepi:
Ne kadar kullanırım onu bilmiorum bendeki bu üşengeçlikle kaydirigubbakcemile3

Bende tadını çok seviyorumm ama kayınvalidem ve annem yapıncaa kaydirigubbakcemile3

Evet cnm çalışanlar için bazı yönlerden kolaylık sağlıyor tabi çok mecbur kalmadıkça kullanmayın yinede:hulya:
Bide o küçük aletler güzel zaten onlara hiç lafım yok da robotun işini görüyor diye robota gereksiz dedim ben cnm
Hediyelere laf yok cnmgamyoncuiremsu
Sence neler gereksiz:uhm:

Canım ona bakarsan doktorlar buzluktan çıkarttığınız etleri falan dışarda eritmeyin diolar 1 gece öncesinden buzdolabınızn alt kısmına koyun orda çözülsün diolar..
Öteki türlüde sağlıksızmış..
Artık herşey sağlıksız yaa ne yiycemizi şaşırdık vallahi.
Robot neki yaa ben hala bilmiorum..
Robot dediğin şeym hani rendelio havucu fln eğer oysa valla bence mükemmel bişe çnkü havucu çok sewiorum ve rendelemekten nefret ediorum kollarım ağrıo..
Ondanda aldım vıjtt hemen rendelicek kaydirigubbakcemile3
Bence en gereksiz yumurta yapma mak sırnaşık şey
Ay aklıma gelmedi başka aklma geldimi yazarım yerimseniben

Canım ona bakarsan doktorlar buzluktan çıkarttığınız etleri falan dışarda eritmeyin diolar 1 gece öncesinden buzdolabınızn alt kısmına koyun orda çözülsün diolar..
Öteki türlüde sağlıksızmış..
Artık herşey sağlıksız yaa ne yiycemizi şaşırdık vallahi.
Robot neki yaa ben hala bilmiorum..
Robot dediğin şeym hani rendelio havucu fln eğer oysa valla bence mükemmel bişe çnkü havucu çok sewiorum ve rendelemekten nefret ediorum kollarım ağrıo..
Ondanda aldım vıjtt hemen rendelicek kaydirigubbakcemile3
Bence en gereksiz yumurta yapma mak sırnaşık şey
Ay aklıma gelmedi başka aklma geldimi yazarım yerimseniben

Vee yoğurt mayalama makinesiiohaoldumsmile

Vee yoğurt mayalama makinesiiohaoldumsmile

Evet eveett..
Ama mesela kardeşim doğduktan snra annem yoğrt yapma mak. almıştı hep onda yapar günlük taze taze yedirrdi kardeşime..
Sende öle bişe alabilrsin çok faydalı..
Tebi bebişin oldukdan snra..
Tadını ben sewmiodum kaydirigubbakcemile3

Back