"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Şeydam benm de çoook beğendiğim bi kaç davetiye var netten bakmıştım ama kayıtlı değil sanırım pcde..

Şeydacm nelerle uğraştığıma gelince kurstan eve evden kursa öyle vakit geçiriyorum tatlım ya..
Zaman bekçiliği yapıyorum da denebilir..

Hmm anladım cnm..

Şeydam benm de çoook beğendiğim bi kaç davetiye var netten bakmıştım ama kayıtlı değil sanırım pcde..

Yok güzelim bunlardan birini seçicem..
Ferhatın dayısı yapıcak davetiyelerimizi katlgdan beğendiklerim bunlar..
Sende fikrini sölersen sevinirim ben kaldırmadan yerimseniben

Şeydamm sen en çok hangisini beğenir gibi oldun ben mesela en çok bunların arasında 5i beğendim

Şeydamm sen en çok hangisini beğenir gibi oldun ben mesela en çok bunların arasında 5i beğendim

Bilmiorum canım yaa karar veremiorum kiii..
Ama en çoook 1-5-6-7-8..
8.yimi seçsem acaba :uhm:
Off çokk zor yaa :gitme:

Senin zevkine güveniyor demek ki canımm..sempatiksalakcinni
Bilmiyorum o davetiye çok şirin ve hoş benim çok hoşuma gittiii

Baktık onun en çok beğendiğini ben hiç beğenmedim kaydirigubbakcemile3
Bide fiyatı biraz yüksekti onun en çok beğendiğinin..
Allahtan yüksekmiş yoksa onu yaptıralım die tutturddu aklinialirimsmile
Şimdi hangisini göstersem oluur dio klava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bilmiyorum tabi canım yine en son kararı verecek sensin sadece söyledik fikrimizii..

Cnm anket açıp sor dicem de ona da vaktin yoktur heralde sonuçlarını beklemeye

Yok canım anket açmak istemiorum..
En son anneme sorcam bidaha artık :gitme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bilmiyorum tabi canım yine en son kararı verecek sensin sadece söyledik fikrimizii..

Çook teşekkür ederim ikinizede fikirlerinizi sölediniz zaman ayırdınız mersii a.s.

Yaa aslnda güzel bişe olsun istiorum.. Şık..
Ama bi yandada düşünüorum fiyat konusunda çok uçmamak lazım atılıo sonuçta :gitme:
Değişik bişilerde aklıma gelmioki :1no2:

Benim sana bi sorum olucak cnm hazır aklıma gelmişken iliştiriyim şeydam meşgul sanırım..
Sen yeni evlisin bilirsin sence çeyizde en gereksiz eşya ne
Benim fikirlerim mikrodalga,robot,ekmek kızartma mak.,katı meyve sıkacağı,bide fritöz
Tabi bunları da topiklerdeki evli bayanların önerisiyle belirleyebildim

Yaa aslnda güzel bişe olsun istiorum.. Şık..
Ama bi yandada düşünüorum fiyat konusunda çok uçmamak lazım atılıo sonuçta :gitme:
Değişik bişilerde aklıma gelmioki :1no2:

Bu belirlediklerinin arasındakilerden seçmicekmiydin cnm?
Bu belirlenenler içinde en pahalısı hangisiyse onu başta fiyat olarak eleyelim bence direk olarak sonra sen bize söyle bizde ona göre kararımızı verelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…