"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Canımm ben biraz aceleye getirdim aklıma ilk o geldi onu uygulamak zorunda kaldımmgamyoncuiremsu

İyi günlerde oturun evinizde cnm :Saruboceq:
Herşey diledğince olsun inşallah.
Ama benden sna tavsiye günlere yayarak yapma o işleri söle hepsine 1 günde gelsin sende kurtul 1 günde hepsnden..
Eşyalar gelmeden temizle dip köşe ama onlar kurulurkende pislik çıkıyo işleri bittiğinde yine temizliceksin..
Beyaz eşyada bi pislik çıkmıo kutuları oluo bitek ama aynı gün halledilse senin için daha kolay olur..
Eşyaların gelmesiyle çeyizlerin gitmesindeki arayı fazla uzatmaki birdaha ew temizlemek zorunda kalma..
Hımm şmdilik tecrübelerimle sabit tavsiyelerim bu kadar delikafadulden
Allah'a şükür hallettiklerimiz var ama halledemediğimiz yığınlada şey var onlarda bitse tam süper olcak..

Canımm ben biraz aceleye getirdim aklıma ilk o geldi onu uygulamak zorunda kaldımmgamyoncuiremsu

Yok yookk seninkide çok güzel olmuş hele eşinin bişeyi atladığını sanıp özür dilemesi falan tam oturmuşş benimki özür dilemezdiki bi düşünür sonra kendinden özel gün uydrma lütfen bugünü özel kılan hiç bişe yok derdi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Sağol canım benim sen de inşallahkaydirigubbakcemile5
Ya ben aslında her şeyi azar azar götürmeyi planlıyordum ama sanırıms enin dediğin gibi olacak.Ama o şekilde hepsi nasıl toparlanacak bilmiyorum,karmakarışık olur gibi geliyor.
Neyse o gün gelsin de ayarlarım artık.

Sen kına elbisenin resmini koydun mu şeydacım,merak ettim nasıl bir şey olduğunubilmiyorumkismile

Bu arada geçen hafta doktora gittim ve doğum kontrol ilacı aldım.
Bu ay adetimin ilk günü başlayacağım.
Hadi bakalım hayırlısı,umarım yan etkilerini yaşamam.

Sen hala olcan yani yeawrum sempatiksalakcinni
Bide görümceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee akannehir

Evet Allah nasip kısmet ederse
Ogünleri görürmüyüm acaba ya bi an düşündüm deCADIARZU
Görümce olmak konusunda bu konuyu düşünmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

Ayy çok romantik olmuş bu ya
Allah'ım düşünsene sevdiğin bi insandan parça taşıyorsun içinde minicik küçücük:ecrin_bebek:
Şey de olabilirdi yine böle süslü püslü bi akşam yemeğinde önüne hediye paketine sarılmış bi biberon koyabilirdin hediye aldım sana diey
Veeeeee hediyeyi açıncaaaaaaaopuyorumnanaktan
Ay çok güzel yaa

bunlarda tatlı telaş yaaaboshayallersmile

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ben aynı yerde kalıyorum tatlım.

Yook canım buraya koymadım merak edenlere özelden gönderdim..
Eğer azar azar götürmeyi düşündüğün eşyalarsa mobilyalarsa onu yapma altından kalkamazsın.. Tek başınada altından kalkamazsın yanında kayınvalide,annen,kuzenin,ablan,kardeşin,arkadaşın ne bilim mutlaka birileri olsun..
Ama ev temizlendikden snra gelsin mobilyacılar..
Çeyizleride zaten akrabalar yardıma gelir bizde hep birlikte dizeriz çeyizleri onda sıkıntı yaşamıycam o yüzden..
Sizde öle olmycaksa sende yavaş yavaş götür..
Bende geçen ay doktora gittiğimde evlenmeden önceki adetinden önce gel korunma yöntemlerini konuşalım dedi..
29 nisanda gelinlik provama gittiğimde bidaha gidicem doktora muhtemelen hap vericek oda..
Bende istemiorum aslnda hergün hap kullanmak ama başka çarede yok..:1no2:

Canımmm bi de halini görmen lazım nasıl büzülüyo kızarım da yine önceki gibi olur falan diye ama senin eşinin diyebileceklerine de çok güldümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Duruuuuuuuuu kendini potnsyel görümce olarakmı görüosun yoksa banamı öle gelio sırnaşık şey
Sakın heee sen iyi bi görümce ol kaydirigubbakcemile3

Ben de merak ediyorum ben de ben deeeekaydirigubbakcemile2
Yaa bana kalsa her şeyi nişanlımla yapaym diyorum ama herkes açmış gözlerini bekliyor biz de yardım edelim diyelmaz:Ah ahh mecbur gelecekler..Neyse daha iyi yardım ederler.
Zaten mobilyalar aynı gün gider hayatım,sadece ufak tefekler,mesela mutfak eşyaları azar azar gider yerleşir.
E bizim ev komple yenilendiği için mecbur bayağı genel bir temizlik lazım..Sonra eşyalar girer biter gene bi temizleriz tabii ki.

Benim nişanlım hiç istemiyor hap kullanmamı ama ne yapayım,uzun süre korunacağımız için en etkilisi o.Aldm ben ilacı,haftaya başlarım muhtemelen.Düğünüme 1 ay 1 hafta falan kalmış olur.

Canımmm bi de halini görmen lazım nasıl büzülüyo kızarım da yine önceki gibi olur falan diye ama senin eşinin diyebileceklerine de çok güldümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayh benim eşimmi bilmiyorumkismile
Daha eşim değil :gitme: Eş adayım sırnaşık şey sırnaşık şey
Öle dedinya bi acayp oldum hee aklinialirimsmile
Artık eşinde nası bi korku oluşmuşsa ürkmüş birden Allahh yandıkkk unuttuysam bittiğim andır demiştir kaydirigubbakcemile3

Benimki artık özel günlerden bıktığı için ezbere bilio kesin uyduruosun derdi sempatiksalakcinni
Ama ondan snra asıl bomba benden gelir bana uyduruosun dediği için burnundan getirrdim ohaoldumsmile
Yaa ne kavga manyağı bişe oldum olmamış olaydan bile kavga ederim die düşünüorum ahhahahah sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Hiç yakıştıramadım bu cümleleri kendimelmaz:Siz görmemiş oluverin tatlı görümceyimm ben tatlıııııı

Tamam cnm merak etme yollcam ben sna birasdan kaydirigubbakcemile3
Bende öle diodum ama öle olmuo güzelim yaa yardım ettilerm Allah razı olsun diosun..
Tabi yardım etmek farklı müdahale etmek farklı..
Eşyaların nerde nasıl duracğna sen karar vericeksin onlar senin yükünü azaltıcaklar..
İlk o kaba pisliğini almak için hiç sen girişme kadın tutun derim ben çnkü zaten snrasında da çok yoruluosun o ağır temizliğn altına girme..
Yavaş yavaş olmasın istiosan herşeyin öyle yap güzelim..
Daha az yorulcağına daha rahat kafayla yapıcağna inanıyosan..
Ben biraz tez canlıyım olsun bitsin istiorum her konuda kaydirigubbakcemile3
Napalım artık haptan başka çözüm gelmio aklıma öteki erkeklerin korundğunuda istemiorum :umursamaz:

Pardonn canımm olsun ne kadarcık kaldı kimafoldumben bende sizin çeyiz muhabbetlerini görünce değişik oluyorum mafoldumbenmafoldumben

Şeydam inşAllah cnm inşAllah
Söz veremiyorum nedensekaydirigubbakcemile3

Hiç yakıştıramadım bu cümleleri kendimelmaz:Siz görmemiş oluverin tatlı görümceyimm ben tatlıııııı

Etme bulma dünyası yeawrummm sana bi görümce gelir görürsün valla..
Acıyın gelinlere kayınvalideler (adayları),görümceler (adayları) kaydirigubbakcemile3
Gelinlerinde bi sabrı vardır kardeşim ya sırnaşık şey
Ay bana noluosa :kedi:

Pardonn canımm olsun ne kadarcık kaldı kimafoldumben bende sizin çeyiz muhabbetlerini görünce değişik oluyorum mafoldumbenmafoldumben

Önemli değil canım yaa sen eşin dedin ya ben sevindirik oldum birden :asigim:
Neden değişik oluosun çeyiz muh. anlamadım ben bilmiyorumkismile

Kızlar bu saç modeli nasıl sizce,bu şekilde yüksek ve sade bir topuz istiyorum ama önü böyle yapışık olmayacak.

Haklısın Şeydacımm ya kıyamam ki ben
Ama beni seven insanlara hep acı çektiriyorum mafoldumbenburunlarından getiriyorum
ınşAllah Allah güç verirde değişirim daha sakin bi insan olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…