"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ya teyze mi dedii biriii
Çok heyecanlandımmm ya
Benim erkek kardeşim var da teyze olmak da başka bi duygu olsa gerek:kedi:
Benim geçen hafta yan dairemizdeki komşumuzun çift çizgisini gördümhihoyyyt
Bu ikinci teyzelik oluyor
Şeyda senden tecrübeliyimkaydirigubbakcemile3

Ya teyze mi dedii biriii
Çok heyecanlandımmm ya

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Biliorum biliorum sölemiştin komşunun çift çizgisini kaydirigubbakcemile3
Evet benden tecrübelisinn ben dha teyse olmadım heç boshayallersmile

Hoşgeldin canım nasılsın?
Nasıl gidiyo hazırlıklar?

Hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın?
Ya hazırlıklar iyi gidiyor ama bitsin artık modundayım.
Bugün kırmızı mutfak dolaplarım takıldı ama ben henüz görmedim,yarın giderim artık.Mayıs başında yerleştirmeye başlayacağız.
Sen neler yapıyorsun?

Hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın?
Ya hazırlıklar iyi gidiyor ama bitsin artık modundayım.
Bugün kırmızı mutfak dolaplarım takıldı ama ben henüz görmedim,yarın giderim artık.Mayıs başında yerleştirmeye başlayacağız.
Sen neler yapıyorsun?

Bende iyiyim Allah'a şükür cnm.
Kırmızı mutfak dolaplaımı bende mutfağımı ve banyomu kırmızılı,siyahlı falan istiorum..
Güle güle kullan bütün eşyalarını cnm inşallah hayal ettiğin gbi olmuştur hepsi :Saruboceq:
Mayıs başında neyi yerleştirmeye başlıycaksınız cnm? Mobilyaları beyaz eşyaları flnmı?
Ben neler yapim cnm yaa bişe yapmıorum yarın halledebildiklerimizi halledicez yine işte bende aynı moddayım malsf :1ninca:

Ay evet canım ya bakıyorum yazıyorum kimsecikler yok,diğer topiklerde takılıyorum.Ooooo bakacak araştıracak o kadar çok şey var ki:))

Dolaplar hayırlı olsun tatlım
Olsun araştır araştır bi unsur daha eksilince sende rahatlıyorsundur tabi
Tatlı telaş dedikleri terimleri bu dönemler için kullanmış olsalar gerekboshayallersmile

Var canım benden 8 yaş küçük bi kız kardeşim var opuyorumnanaktan
Ondan önce bnm biricik kusencim (ablam) beni teyse yapcak inşallah :lepi:

Allah o günleri görebilmeni de nasip etsin cnm
Benimde benden 8 yaş küçük erkek kardeşim vaaaar
Ama anlaşamıyoruz o ayrı

Bu arada benimde beyaz kırmızı ve siyah dekorasyonda en sevdiğim renkleropuyorumnanaktan

Benimde :lepi:

Allah o günleri görebilmeni de nasip etsin cnm
Benimde benden 8 yaş küçük erkek kardeşim vaaaar
Ama anlaşamıyoruz o ayrı

Sen hala olcan yani yeawrum sempatiksalakcinni
Bide görümceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee akannehir

aklinialirimsmile
Dimi bizde teyze oluoruz bu durumda :lepi:
Eee eşine nası söledin ilk anladığında?

Bi kitapta okumuştum canım ondan yararlandım birazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Eşim eve geldiğinde masa biraz fazla dört dörtlüktü e doğal olarak hayrola bugün kutlamamız gereken bir günde ben mi pot kırıyorum farkında olmadan dedi
Bende aynen devam ettimm evett kutlamamız gereken bi gün şeklindeekaydirigubbakcemile3
O hemen özür dilerimlere başlayınca bende kutlamamız gereken bi gün ama henüz bilmiyorsun kuzucum dediiiim vee elini alıp karnıma götürdüm:1rolleyes::asigim:
Zaten o andan sonra koptusırnaşık şey

Bende iyiyim Allah'a şükür cnm.
Kırmızı mutfak dolaplaımı bende mutfağımı ve banyomu kırmızılı,siyahlı falan istiorum..
Güle güle kullan bütün eşyalarını cnm inşallah hayal ettiğin gbi olmuştur hepsi :Saruboceq:
Mayıs başında neyi yerleştirmeye başlıycaksınız cnm? Mobilyaları beyaz eşyaları flnmı?
Ben neler yapim cnm yaa bişe yapmıorum yarın halledebildiklerimizi halledicez yine işte bende aynı moddayım malsf :1ninca:

Evet tatlım mutfağım kırmızı çok istiyordum olduopuyorumnanaktan
Banyomun,mutfağımın ve tuvaletin fayansları da kırmızı krem çok güzel oldukaydirigubbakcemile2
İnşallah canım sağol..
Şu anda evde eşyalar yok.
Mayıs başında hepsi gidecekişte yavaş yavaş,beyaz eşyalar mobilyalar çeyizler falan..
Asıl koşturmaca o zaman başlayacak işte..
Tabii siz büyük çoğunluğunu hallettiniz ne güzel,artık aklınızda bir şey kalmamıştırzemuszemus

Dolaplar hayırlı olsun tatlım
Olsun araştır araştır bi unsur daha eksilince sende rahatlıyorsundur tabi
Tatlı telaş dedikleri terimleri bu dönemler için kullanmış olsalar gerekboshayallersmile

Sağol kuzumkaydirigubbakcemile5Evet aynen öyle,dünyaları aldık yeter artıkkafamçokkarıştı
Tatlı telaş..hımm..telaş kısmı evet de tatlı kısmı evlendikten sonra inşallah:utangac:aklinialirimsmile:kedi:

Bi kitapta okumuştum canım ondan yararlandım birazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Eşim eve geldiğinde masa biraz fazla dört dörtlüktü e doğal olarak hayrola bugün kutlamamız gereken bir günde ben mi pot kırıyorum farkında olmadan dedi
Bende aynen devam ettimm evett kutlamamız gereken bi gün şeklindeekaydirigubbakcemile3
O hemen özür dilerimlere başlayınca bende kutlamamız gereken bi gün ama henüz bilmiyorsun kuzucum dediiiim vee elini alıp karnıma götürdüm:1rolleyes::asigim:

Ayy harika ya,benim de hayalimde hep böyle bir şey var:kedi:

Ya teyze mi dedii biriii
Çok heyecanlandımmm ya

Ooy tabi teyze Duru'cum:emir_bebek:

Ay okurken tüylerim ürperdi bi an içim acayp oldu :emir_bebek:
Güzel olmuş canımm..
Ben daha daha şook olucağı hain planlar bulcam o günle ilgili :lepi:
Tabi ben farknda olmadan hamile kalır bi dünya mızmızlık,dırdır ve huysuzlukla doktora götürtürüp orda birlikte öğrenmezsek sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Back