- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #7.181
Kıslar ben geldimmmm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya teyze mi dedii biriii
Çok heyecanlandımmm ya
Benim erkek kardeşim var da teyze olmak da başka bi duygu olsa gerek:kedi:
Benim geçen hafta yan dairemizdeki komşumuzun çift çizgisini gördümhihoyyyt
Bu ikinci teyzelik oluyor
Şeyda senden tecrübeliyimkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım nasılsın?
Nasıl gidiyo hazırlıklar?
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Biliorum biliorum sölemiştin komşunun çift çizgisini kaydirigubbakcemile3
Evet benden tecrübelisinn ben dha teyse olmadım heç boshayallersmile
Nerelerdesin sen yahu
Ce diyip kayboluyorsun ortadankaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın?
Ya hazırlıklar iyi gidiyor ama bitsin artık modundayım.
Bugün kırmızı mutfak dolaplarım takıldı ama ben henüz görmedim,yarın giderim artık.Mayıs başında yerleştirmeye başlayacağız.
Sen neler yapıyorsun?
Ay evet canım ya bakıyorum yazıyorum kimsecikler yok,diğer topiklerde takılıyorum.Ooooo bakacak araştıracak o kadar çok şey var ki:))
Bende olamadım:çok üzgünüm:
Senin kardeşin varmı şeydacmm?
Var canım benden 8 yaş küçük bi kız kardeşim var opuyorumnanaktan
Ondan önce bnm biricik kusencim (ablam) beni teyse yapcak inşallah :lepi:
Bu arada benimde beyaz kırmızı ve siyah dekorasyonda en sevdiğim renkleropuyorumnanaktan
Allah o günleri görebilmeni de nasip etsin cnm
Benimde benden 8 yaş küçük erkek kardeşim vaaaar
Ama anlaşamıyoruz o ayrı
aklinialirimsmile
Dimi bizde teyze oluoruz bu durumda :lepi:
Eee eşine nası söledin ilk anladığında?
Bende iyiyim Allah'a şükür cnm.
Kırmızı mutfak dolaplaımı bende mutfağımı ve banyomu kırmızılı,siyahlı falan istiorum..
Güle güle kullan bütün eşyalarını cnm inşallah hayal ettiğin gbi olmuştur hepsi :Saruboceq:
Mayıs başında neyi yerleştirmeye başlıycaksınız cnm? Mobilyaları beyaz eşyaları flnmı?
Ben neler yapim cnm yaa bişe yapmıorum yarın halledebildiklerimizi halledicez yine işte bende aynı moddayım malsf :1ninca:
Dolaplar hayırlı olsun tatlım
Olsun araştır araştır bi unsur daha eksilince sende rahatlıyorsundur tabi
Tatlı telaş dedikleri terimleri bu dönemler için kullanmış olsalar gerekboshayallersmile
Bi kitapta okumuştum canım ondan yararlandım birazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Eşim eve geldiğinde masa biraz fazla dört dörtlüktü e doğal olarak hayrola bugün kutlamamız gereken bir günde ben mi pot kırıyorum farkında olmadan dedi
Bende aynen devam ettimm evett kutlamamız gereken bi gün şeklindeekaydirigubbakcemile3
O hemen özür dilerimlere başlayınca bende kutlamamız gereken bi gün ama henüz bilmiyorsun kuzucum dediiiim vee elini alıp karnıma götürdüm:1rolleyes::asigim:
Zaten o andan sonra koptusırnaşık şey
Ya teyze mi dedii biriii
Çok heyecanlandımmm ya
Benim erkek kardeşim var da teyze olmak da başka bi duygu olsa gerek:kedi:
Benim geçen hafta yan dairemizdeki komşumuzun çift çizgisini gördümhihoyyyt
Bu ikinci teyzelik oluyor
Şeyda senden tecrübeliyimkaydirigubbakcemile3
Bi kitapta okumuştum canım ondan yararlandım birazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Eşim eve geldiğinde masa biraz fazla dört dörtlüktü e doğal olarak hayrola bugün kutlamamız gereken bir günde ben mi pot kırıyorum farkında olmadan dedi
Bende aynen devam ettimm evett kutlamamız gereken bi gün şeklindeekaydirigubbakcemile3
O hemen özür dilerimlere başlayınca bende kutlamamız gereken bi gün ama henüz bilmiyorsun kuzucum dediiiim vee elini alıp karnıma götürdüm:1rolleyes::asigim:
Zaten o andan sonra koptusırnaşık şey