- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #7.201
Ayy ben de teyze olamayacağım.2 abim var.Büyük abimin çocuklarından hala oldum şükür:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay okurken tüylerim ürperdi bi an içim acayp oldu
Güzel olmuş canımm..
Ben daha daha şook olucağı hain planlar bulcam o günle ilgili :lepi:
Tabi ben farknda olmadan hamile kalır bi dünya mızmızlık,dırdır ve huysuzlukla doktora götürtürüp orda birlikte öğrenmezsek sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Evet tatlım mutfağım kırmızı çok istiyordum olduopuyorumnanaktan
Banyomun,mutfağımın ve tuvaletin fayansları da kırmızı krem çok güzel oldukaydirigubbakcemile2
İnşallah canım sağol..
Şu anda evde eşyalar yok.
Mayıs başında hepsi gidecekişte yavaş yavaş,beyaz eşyalar mobilyalar çeyizler falan..
Asıl koşturmaca o zaman başlayacak işte..
Tabii siz büyük çoğunluğunu hallettiniz ne güzel,artık aklınızda bir şey kalmamıştırzemuszemus
Canımm ben biraz aceleye getirdim aklıma ilk o geldi onu uygulamak zorunda kaldımmgamyoncuiremsu
İyi günlerde oturun evinizde cnm :Saruboceq:
Herşey diledğince olsun inşallah.
Ama benden sna tavsiye günlere yayarak yapma o işleri söle hepsine 1 günde gelsin sende kurtul 1 günde hepsnden..
Eşyalar gelmeden temizle dip köşe ama onlar kurulurkende pislik çıkıyo işleri bittiğinde yine temizliceksin..
Beyaz eşyada bi pislik çıkmıo kutuları oluo bitek ama aynı gün halledilse senin için daha kolay olur..
Eşyaların gelmesiyle çeyizlerin gitmesindeki arayı fazla uzatmaki birdaha ew temizlemek zorunda kalma..
Hımm şmdilik tecrübelerimle sabit tavsiyelerim bu kadar delikafadulden
Allah'a şükür hallettiklerimiz var ama halledemediğimiz yığınlada şey var onlarda bitse tam süper olcak..
Sen hala olcan yani yeawrum sempatiksalakcinni
Bide görümceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee akannehir
Bi kitapta okumuştum canım ondan yararlandım birazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Eşim eve geldiğinde masa biraz fazla dört dörtlüktü e doğal olarak hayrola bugün kutlamamız gereken bir günde ben mi pot kırıyorum farkında olmadan dedi
Bende aynen devam ettimm evett kutlamamız gereken bi gün şeklindeekaydirigubbakcemile3
O hemen özür dilerimlere başlayınca bende kutlamamız gereken bi gün ama henüz bilmiyorsun kuzucum dediiiim vee elini alıp karnıma götürdüm:1rolleyes::asigim:
Zaten o andan sonra koptusırnaşık şey
Evet tatlım mutfağım kırmızı çok istiyordum olduopuyorumnanaktan
Banyomun,mutfağımın ve tuvaletin fayansları da kırmızı krem çok güzel oldukaydirigubbakcemile2
İnşallah canım sağol..
Şu anda evde eşyalar yok.
Mayıs başında hepsi gidecekişte yavaş yavaş,beyaz eşyalar mobilyalar çeyizler falan..
Asıl koşturmaca o zaman başlayacak işte..
Tabii siz büyük çoğunluğunu hallettiniz ne güzel,artık aklınızda bir şey kalmamıştırzemuszemus
Sen nereye gelin gidiyorsun cnm
Sağol kuzumkaydirigubbakcemile5Evet aynen öyle,dünyaları aldık yeter artıkkafamçokkarıştı
Tatlı telaş..hımm..telaş kısmı evet de tatlı kısmı evlendikten sonra inşallahaklinialirimsmile:kedi:
Ay okurken tüylerim ürperdi bi an içim acayp oldu
Güzel olmuş canımm..
Ben daha daha şook olucağı hain planlar bulcam o günle ilgili :lepi:
Tabi ben farknda olmadan hamile kalır bi dünya mızmızlık,dırdır ve huysuzlukla doktora götürtürüp orda birlikte öğrenmezsek sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Evet Allah nasip kısmet ederse
Ogünleri görürmüyüm acaba ya bi an düşündüm deCADIARZU
Görümce olmak konusunda bu konuyu düşünmek istiyorumkaydirigubbakcemile3
Ayy çok romantik olmuş bu ya
Allah'ım düşünsene sevdiğin bi insandan parça taşıyorsun içinde minicik küçücük:ecrin_bebek:
Şey de olabilirdi yine böle süslü püslü bi akşam yemeğinde önüne hediye paketine sarılmış bi biberon koyabilirdin hediye aldım sana diey
Veeeeee hediyeyi açıncaaaaaaaopuyorumnanaktan
Ay çok güzel yaa
bunlarda tatlı telaş yaaaboshayallersmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sağol canım benim sen de inşallahkaydirigubbakcemile5
Ya ben aslında her şeyi azar azar götürmeyi planlıyordum ama sanırıms enin dediğin gibi olacak.Ama o şekilde hepsi nasıl toparlanacak bilmiyorum,karmakarışık olur gibi geliyor.
Neyse o gün gelsin de ayarlarım artık.
Sen kına elbisenin resmini koydun mu şeydacım,merak ettim nasıl bir şey olduğunubilmiyorumkismile
Bu arada geçen hafta doktora gittim ve doğum kontrol ilacı aldım.
Bu ay adetimin ilk günü başlayacağım.
Hadi bakalım hayırlısı,umarım yan etkilerini yaşamam.
Yok yookk seninkide çok güzel olmuş hele eşinin bişeyi atladığını sanıp özür dilemesi falan tam oturmuşş benimki özür dilemezdiki bi düşünür sonra kendinden özel gün uydrma lütfen bugünü özel kılan hiç bişe yok derdi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Yook canım buraya koymadım merak edenlere özelden gönderdim..
Eğer azar azar götürmeyi düşündüğün eşyalarsa mobilyalarsa onu yapma altından kalkamazsın.. Tek başınada altından kalkamazsın yanında kayınvalide,annen,kuzenin,ablan,kardeşin,arkadaşın ne bilim mutlaka birileri olsun..
Ama ev temizlendikden snra gelsin mobilyacılar..
Çeyizleride zaten akrabalar yardıma gelir bizde hep birlikte dizeriz çeyizleri onda sıkıntı yaşamıycam o yüzden..
Sizde öle olmycaksa sende yavaş yavaş götür..
Bende geçen ay doktora gittiğimde evlenmeden önceki adetinden önce gel korunma yöntemlerini konuşalım dedi..
29 nisanda gelinlik provama gittiğimde bidaha gidicem doktora muhtemelen hap vericek oda..
Bende istemiorum aslnda hergün hap kullanmak ama başka çarede yok..:1no2:
Canımmm bi de halini görmen lazım nasıl büzülüyo kızarım da yine önceki gibi olur falan diye ama senin eşinin diyebileceklerine de çok güldümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben de merak ediyorum ben de ben deeeekaydirigubbakcemile2
Yaa bana kalsa her şeyi nişanlımla yapaym diyorum ama herkes açmış gözlerini bekliyor biz de yardım edelim diyelmaz:Ah ahh mecbur gelecekler..Neyse daha iyi yardım ederler.
Zaten mobilyalar aynı gün gider hayatım,sadece ufak tefekler,mesela mutfak eşyaları azar azar gider yerleşir.
E bizim ev komple yenilendiği için mecbur bayağı genel bir temizlik lazım..Sonra eşyalar girer biter gene bi temizleriz tabii ki.
Benim nişanlım hiç istemiyor hap kullanmamı ama ne yapayım,uzun süre korunacağımız için en etkilisi o.Aldm ben ilacı,haftaya başlarım muhtemelen.Düğünüme 1 ay 1 hafta falan kalmış olur.
Ayh benim eşimmi bilmiyorumkismile
Daha eşim değil :gitme: Eş adayım sırnaşık şey sırnaşık şey
Öle dedinya bi acayp oldum hee aklinialirimsmile
Artık eşinde nası bi korku oluşmuşsa ürkmüş birden Allahh yandıkkk unuttuysam bittiğim andır demiştir kaydirigubbakcemile3
Benimki artık özel günlerden bıktığı için ezbere bilio kesin uyduruosun derdi sempatiksalakcinni
Ama ondan snra asıl bomba benden gelir bana uyduruosun dediği için burnundan getirrdim ohaoldumsmile
Yaa ne kavga manyağı bişe oldum olmamış olaydan bile kavga ederim die düşünüorum ahhahahah sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Şeydam inşAllah cnm inşAllah
Söz veremiyorum nedensekaydirigubbakcemile3
Hiç yakıştıramadım bu cümleleri kendimelmaz:Siz görmemiş oluverin tatlı görümceyimm ben tatlıııııı
Pardonn canımm olsun ne kadarcık kaldı kimafoldumben bende sizin çeyiz muhabbetlerini görünce değişik oluyorum mafoldumbenmafoldumben