- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
Yaa güzel gelinlerim benim siz niye böyle kaba kaba konuşuyosunuz yaa sizi nezakete davet ediyorum lütfen ne o öyle karı marı filan aaa lütfen yani alsanaalsanasmilelmaz: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 :jeyyar::roflol:
Yaa güzel gelinlerim benim siz niye böyle kaba kaba konuşuyosunuz yaa sizi nezakete davet ediyorum lütfen ne o öyle karı marı filan aaa lütfen yani alsanaalsanasmilelmaz: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 :jeyyar::roflol:
ya daha demin koydum dursunn bee:roflol::roflol:
hevesimi alayım deişirim:roflol:
kız söle hade beni kafanda nasıl canlandırdın:uhm:
Dimi Füsuncum yaa ben bu su dan alıştımm biz tazeciğz daha ne karısı :dilcikar:
Kız su bu ne Allah iyiliğini versin hahahaha :)))))))))))))
ahahah dinme küfür edene bak helee:roflol:
aman tamam be kibarcıklar.delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:Kız su bu ne Allah iyiliğini versin hahahaha :)))))))))))))
Yaa gözümü alıo diom sna anlamıonmu yavrimuuuu sempatiksalakcinni
Biz değiştirdik senin gözünü alıo die yazı rengimizi demii :umursamaz:
Hmm otobste gördümmü bu kesn kk ya takılıodur derm öle canlandırdım hahahahhahaha delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
İşte insanın ağzını bozduruo zorla sırnaşık şey
Ne koymş bu çatlak ben göremedim yaa ekle bidaha su musun peri misin asi misin nesin sen nesinn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Kaba insan :dilcikar: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
MELTEMİM kimseye gitmediiiii bu karı açtı heppimizi damladıklaelaelaelaelae
Aaaa davetiye bastırmayı unuttuk Meltemcim yaa ama gerk kalmadııı herkesin içine dğdu sanki geldiler sırnaşık şey
Sende şmdi katılıosun işte cnm daha yeni topiğimzz :lepi:
Coşturan hee hahahahah :lepi: :lepi: :lepi:
Hepsini istiorum hepsiniii hepsini beğendmmm :lepi: :lepi: :lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam tamam değişirim şimdihihoyyyt
ya genemi bu muhabet şaka o şaka:roflol: cani taktın hee:roflol:
kız hadi dalga geçmeden söle merak ettimbilmiyorumkismile
Anladımmmmmmmmmmmmm sen o avatrndakiyle bizi hipnoz etmeye çalışıon demiiii kaldır bakem çabuk onu :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile
delikafaduldendelikafadulden kiboşşşş mu oldunnnn canemmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: gelmimde görün sizzzz:dilcikar:
tavuk koydum bi çiğ bide kızarmışsırnaşık şeysırnaşık şey
Allah aşkına resim falan eklemedn ekledklerinde horozla tavuk nası bişe canlanmasını hayal etmemi bekliosun sölermisin lütfenn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
nan çatlak karı dalga geçiyos herhalde, ne davetiye beklicem daldım gitti :içelim:
ya bu "karı" demeye de hep buralarda alıştım. Allahtan dilime takılmadı, şikayet etcem bu site ahlakımı bozdu diye sırnaşık şey sırnaşık şey
evet neyseki başına yetiştim şekerim, açılış değil de kokteylin sonlarına doğru oldu sanırım sempatiksalakcinni
tamam canım az da konuşmuyorsun:1closedeyes: laelaelaelaelae ama cidden seni görünce çenesi açılıyo milletin. e bütün kadınlar çiçekse seni çiçek coşturan ilan ediyorum canımcım :hooray:sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey delii yaa evet hipnoz edicem senisırnaşık şey
tamam be yeni avatar mı arıcam şimdi pfff
:roflol::roflol::dilcikar::dilcikar:
Koyduğn resimlerden sonra gözümde civciv olark canlanıosun yavrim delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayy ne biliim ben alışık değilim topicte bu tarz konuşmalara bi tuhaf geldi :roflol:
Aaa lütfen benim soyum sultanlara dayanır ben doğuştan asilzade bir kiboşum canım :roflol:kaydirigubbakcemile3
Ayy ne biliim ben alışık değilim topicte bu tarz konuşmalara bi tuhaf geldi :roflol:
Aaa lütfen benim soyum sultanlara dayanır ben doğuştan asilzade bir kiboşum canım :roflol:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?