2010'a hamile girmek isteyenler gelin burda buluşalım

sekerkiz67

çağan mustafanın annesi:)
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
6.159
1.031
Arkadaşlar 9 aydır korunmasız ılışkıye gırıyoruz olmadı esımde hareketsızlık cıktı bende kist cıktı .ama cok sukur suan ıkımızınde saglıgı yerıne geldı benım kıstım gectı esımın spermlerı hem cogaldı hemde hareketlendı bırbırımıze destek olamak amacıyla yenı bır bölum actım.rabbım en yakın zamanda bebişlerımız kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah

Arkadaşlar 9 aydır korunmasız ılışkıye gırıyoruz olmadı esımde hareketsızlık cıktı bende kist cıktı .ama cok sukur suan ıkımızınde saglıgı yerıne geldı benım kıstım gectı esımın spermlerı hem cogaldı hemde hareketlendı bırbırımıze destek olamak amacıyla yenı bır bölum actım.rabbım en yakın zamanda bebişlerımız kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah

INSALLAH canim...
Bizde daha yeni karar verdik. Daha denemedik insallah ekimde adet oldukdan sonra basliycaz calismalara bakalim hayirlisi olsun.
INSALLAH hemen tutar :Saruboceq:

Ama bu sefer takmıyacam ya olursa olur olmazsa kısmet ıste hayırlısı degılmıs cok dusununce olmuo bu kesın

hayirlisiyla insallah 2010 yilinda bebklerimizle beraber girmek dilegiyle canlarim kafamiza takmayalim stress yapmayalim dsemde ben genede takiyorum ondan :jeyyar: ne yapalim en azindan deniyorum bu seneyede bebisimle beraber girmek istiyorum allahın izniyle hepimize dua ediyorum bebeklerimize kavusmak diligiyle:CüvCüv:

Kıslar azımle ılerleyelım varsa sorunlarımız paylasalım bıldıgımızÖzel seylerıde paylasalım

ben de çok istiyorum kızlar, burada yeniyim ama burayı da çok sevdim.
Biz 1,5 yıllık evliyiz, hapla korunuyorduk, bu ay çalışmalara başladık.. içimde birden anne olma isteği uyandığı için hemen korunmayı bıraktım. şimdi adetimin ilk gününden sonraki 12. günümdeyim. sanırım olursa bugünlerde birşeyler olur :CüvCüv: :ecrin_bebek:
bakalım çalışmalara devam.. tutar mı tutar ne dersiniz?
benim teyzem evlendiği ilk gün hamiş kalmış, birşey olmaz nasıl olsa diye korunmamışlar,
kuzenim de hapı bıraktığı ay hamiş kalmış, sonra 3 günlük bir kanama geçirmiş o yüzden hamiş olduğunu anlamamış, taaa öteki ay adet olmayınca anlamış :)
yani Allah isteyince herşey oluyor.. kısmet ne zamansa bizim de o zaman olacak bakalım. kaydirigubbakcemile2

özgecay canım inşallah allahım bekletmez seni de hemen hamiş olursun.....

selam kıslarr bende 6aydır bekliyorumö bebeğmi,geçen ay kist çıktı doktor sorun olmas dedi ama reglim 1hafta gecikmişti.
eşim görünmedi doktora inş.gerek kalmas,keçiboynuzu kürümü yaptın şeker kız kocana.
inş.herkes meleğine kavuşur bi an önce..

kızlar bu sene sonuna kadar herkes hamiş haberlerini verir inşllh...tabi bende:)
bende bir senedir istiyorum artık gel bebişim seni hasretle bekliyoruz

X