2010 yılı aşk hayatınıza ne getirecek

Çelişki
Bugüne kadar aşk kelimesinin sizin için ne ifade ettiği konusunda kendinizden gereğinden fazla emindiniz. 2009’un son günlerinde bu kendine dönük ukalalığı sorgulamaya başladınız. Çünkü gerçekten mutlu olup olmadığınızı bilmiyorsunuz. Anlamak için yeni tecrübelere ihtiyacınız var. Ama açıkçası konforunuzdan da vazgeçemiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz arayış 2010’da aşk hayatınızı bir dizi çelişkinin ziyaret etmesine neden olacak. Ziyaret saati bittiğinde ise zor da olsa bir karar vereceksiniz. Artık ne istediğinizi gerçekten bileceksiniz. tuhaf valla

yenilik çıkacakmış ama ben sevgilimi çok seviyorum ya gitmesini istemiyorum kiimafoldumben

yenilik çıkacakmış ama ben sevgilimi çok seviyorum ya gitmesini istemiyorum kiimafoldumben

amann tatlımm ya bu kadar takma banada ondan cıktı bende sevgilimi bırakma niyetinde deilim kaydirigubbakcemile3 maksat eğlence güzelim takma sen :lepi:

Çelişki
Bugüne kadar aşk kelimesinin sizin için ne ifade ettiği konusunda kendinizden gereğinden fazla emindiniz. 2009’un son günlerinde bu kendine dönük ukalalığı sorgulamaya başladınız. Çünkü gerçekten mutlu olup olmadığınızı bilmiyorsunuz. Anlamak için yeni tecrübelere ihtiyacınız var. Ama açıkçası konforunuzdan da vazgeçemiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz arayış 2010’da aşk hayatınızı bir dizi çelişkinin ziyaret etmesine neden olacak. Ziyaret saati bittiğinde ise zor da olsa bir karar vereceksiniz. Artık ne istediğinizi gerçekten bileceksiniz.

Bu kadar da tutar mı?:sm_confused:

İçinde bulunduğunuz arayış 2010’da aşk hayatınızı bir dizi çelişkinin ziyaret etmesine neden olacak. Ziyaret saati bittiğinde ise zor da olsa bir karar vereceksiniz. Artık ne istediğinizi gerçekten bileceksiniz.

güzelll, en azından ne istediğimi bilicekmişim. CADIARZU :bbo:

Çelişki
Bugüne kadar aşk kelimesinin sizin için ne ifade ettiği konusunda kendinizden gereğinden fazla emindiniz. 2009’un son günlerinde bu kendine dönük ukalalığı sorgulamaya başladınız. Çünkü gerçekten mutlu olup olmadığınızı bilmiyorsunuz. Anlamak için yeni tecrübelere ihtiyacınız var. Ama açıkçası konforunuzdan da vazgeçemiyorsunuz. ıçinde bulunduğunuz arayış 2010’da aşk hayatınızı bir dizi çelişkinin ziyaret etmesine neden olacak. Ziyaret saati bittiğinde ise zor da olsa bir karar vereceksiniz. Artık ne istediğinizi gerçekten bileceksiniz.

abow..gerçekten doğru :1shok:

Tutku
Bugüne kadar aşk hayatınızın zaten tutkulu olduğunu düşünüyor idiyseniz, 2010’da pek de öyle olmadığını anlayacaksınız. Öylesine bir tutku sarmalayacak ki varlığınızı, gözünüz ondan başka hiçbir şeyi görmeyecek. Öte yandan mutlak bir kavuşmayı da istemeyeceksiniz. Oyunlu, oyuncaklı bir ilişki sizi kapıda bekliyor ya da mevcut sevgilinizin oyun dilini öğreniyorsunuz yeni yılda. Eğlenceli olduğu kadar gergin de bir yıl olacak. Çok şey öğrenecek, kendi derinliklerinizde muhteşem seyahatler yapacaksınız.

Back