2010 yılı aşk hayatınıza ne getirecek

hadii yaa bende oluo amaa :bbo: rica ederimm cnm a.s ama niye olmuokii off

tekrar denedim canım oldu şimdi :lepi:HUZUR getirecekmiş 2010 bana benimde tek istediğim huzuropuyorumnanaktanŞenizayyy çok hoşuma gitti sağol...Allah kimsenin huzurunu bozmasın inşallah :teytey:

tekrar denedim canım oldu şimdi :lepi:HUZUR getirecekmiş 2010 bana benimde tek istediğim huzuropuyorumnanaktanŞenizayyy çok hoşuma gitti sağol...Allah kimsenin huzurunu bozmasın inşallah :teytey:

aminn canımm yaa allah herkesee huzur ve mutluluk versin inşallah

Çelişki

bende aşk yok bu ara zaten. bakalım ne olacak?

Çelişki
Bugüne kadar aşk kelimesinin sizin için ne ifade ettiği konusunda kendinizden gereğinden fazla emindiniz. 2009’un son günlerinde bu kendine dönük ukalalığı sorgulamaya başladınız. Çünkü gerçekten mutlu olup olmadığınızı bilmiyorsunuz. Anlamak için yeni tecrübelere ihtiyacınız var. Ama açıkçası konforunuzdan da vazgeçemiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz arayış 2010’da aşk hayatınızı bir dizi çelişkinin ziyaret etmesine neden olacak. Ziyaret saati bittiğinde ise zor da olsa bir karar vereceksiniz. Artık ne istediğinizi gerçekten bileceksiniz.

Bu devirde Aşk da zor sevdada

çelişki..
malesef çelişkili bir aşk hayatım olacak görünüyor
ben kendimi bir çözebilsem zatenvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…