2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım çok geçmiş olsun ne kadar yormuşsun kendini,hasta olursun tabi,
hemen dinlen,çabucak iyileş kendinede dikkat et

kuzuuuum kıyamam hiç sana yaa çokmu yıprattın kendini çok geçmiş olsun a.s.
e tabi formasyonla uğraş aynı anda öğretmenlik yap e bide düğün hazırlıkları mahfettin kendini dimi :çok üzgünüm:
ya bide bu aralar salgın oldu benimde boğazım ağrıyo hapşuruyorum bide burnum akıyo
grip aşısını unuttuk yine iyimi

Çok saolun canlarımmm :1hug: Aman aman salgın var dikkat edin kendinize bol bol meyve yiyin su tüketin :sinifsinif: Yorulmamak mümkün değilki müjdecicim 7/24 ev dışındayım sadece uyumak için eve geliyorum resmen :bbo: Aşırı derecede unutkanlık başladı,sanırım kansızlık yüzünden :çok üzgünüm: Bu şekilde sık sık hastalanmaya devam edersem 2. dönem istifa etmeyi düşünüyorum kızlar..:uhm:

Kızlar etrafınızda hiç kurutma makinası kullanan var mı?Konu olarak açtım ama fazla cevap yazan çıkmadı.Bizim evde balkon yok ya kurutma makinası alalım diyoruz ama pek kullanışlı değilmiş sanırım..

sakın cnm sabret,sakın işini bırakma
belkide ilk zamanlara has bir yoğunluktur,geçer inşallah

ınşaallah ajikalcim ama geçen yıl 23 dersim vardı ve o zaman bile sık sık hastalanıyordum.Bu yıl 28 saat dersim var ayrıca haftasonları formasyona gidiyorum.Nereye kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum..

valla az önce çıktım bisürü bitki aldım çay yaptım içiorum şimdi amaan antibiyotik kullana kullana böbrek iflas etcek nerdeyse sende öyle yap canım iyi gelir inşlallah.
bu arada bnmde ablam snn gibi öğretmen formasyon alıo bu sene kışa da düğünü var o yüzden bıraktı okulu phenomenciim düğün üstü çok yorma kendini zaten sözleşmeliysen illaki sonradan bulursun..

biz kullanıoz cnm çok rahat oluyo ama elektirik sarfiyatı fazla haberin olsun

Evet sözleşmeliyim canım zaten evlenince de istanbulda oturcam mecburen okul değiştiricem yani..Bakalım zaman ne göstericek..Fıstığım kurutma makinası çok buruşturuyo diyolar ütüyle açmak çok zor oluyormuş çamaşırları.Sizde zorlanıyor musunuz?

Ayy o kadar kararsız kaldımki kurutma makinası konusunda..Balkon yok ve kurutma makinasını kalıcı çözüm olarak düşünüyodum ama nette yorumları okuyunca korktum bide kazaklarım çeker çamaşırların buruşukluğunu açamam filan diye..

cnm o zaman kendini hiiç kasma boşver devam edemediğin yerde bırak :bbo:
hem senle komşu olcaz istanbula geldiğinde yerimseniben
yok cnm ya zaten askılara asarak koyuyosun makinaya aksine ütüyü kolaylaştırıyo çünkü kuruturken ısı veriyo dolayısıyla kırışıklık açılıo ha ama şunu söliim sürekli kullanacağın kadar pratik bi alet diil :)))

ya her seferinde kur teker teker çamaşırları askılarına yerleştir sonra üstündeki örtüyü kapat falan bi yerden sonra üşeniyo insan. ama çabuk kurutuyo bulunduğu ortamı da ısıtıyo soba gibi kışın ii oluyo yani.
internetten araştır istersen biraz..

Canımcım yaa benim baktığım bosch daki çamaşır makinası gibiydi çamaşırı atıyosun içine kurutuyo filan alla alla sizinki değişik bişeymiş..

Bunu nasıl kullanıyosun canımcım saç kurutma makinası gibi çamaşırların üstüne mi tutuyosun ya da çamaşırlarla aynı odayaya mı koyuyosun?

yok canım öyle değil o üstünde gördüğün gri yüzey fermuarlı bi kumaş onun fermuarını açınca altından ayaklı askıları olan pi platform çıkıyo kendiliğinden askıları var nasıl çamaşır ipine çamaşırları asıyosan buna da çamaşırları yerleştiriyosun tek fark bu askılı olduğu için ütülü gibi çıkıyo yani atıyorum bi gömlek koydun askıya taktın ve platforma yerleştirdin aynen o şekilde askısıyla kurumuş olarak alıyosun. herneyse çamaşırı yerleştirdikten sonra fermuarlı örtüyü kapatıp makinayı çalıştırıyosun fanlı olduğu için 2-3 saatte çamaşırlar kupkuru oluyo aynı anda ev de ısınmış oluyo :))
anneme sordum az önce çok elektrik sarfiyatı yokmuş ben yanlış hatırlıorum demekki..
istersen bir-iki link daha gönderiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…