- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.941
Herkese merhaba arkadaşlar,
Kaç gündür çok hastayım kızlar giremedim hiç nete.Bademciklerim davul gibi oldu bide grip oldum üstüne,yetmedi yorgunluktan bayıldım :sinifsinif: Cumartesi sabaha karşı acile gittik serum taktılar,bünyemi çok zorlamışım ve kanım çok düşük çıktı.Bi sürü kan ilacı verdiler yine kilo alıcam mafoldumben
Herkese merhaba arkadaşlar,
Kaç gündür çok hastayım kızlar giremedim hiç nete.Bademciklerim davul gibi oldu bide grip oldum üstüne,yetmedi yorgunluktan bayıldım :sinifsinif: Cumartesi sabaha karşı acile gittik serum taktılar,bünyemi çok zorlamışım ve kanım çok düşük çıktı.Bi sürü kan ilacı verdiler yine kilo alıcam mafoldumben
valla az önce çıktım bisürü bitki aldım çay yaptım içiorum şimdi amaan antibiyotik kullana kullana böbrek iflas etcek nerdeyse sende öyle yap canım iyi gelir inşlallah.Çok saolun canlarımmm :1hug: Aman aman salgın var dikkat edin kendinize bol bol meyve yiyin su tüketin :sinifsinif: Yorulmamak mümkün değilki müjdecicim 7/24 ev dışındayım sadece uyumak için eve geliyorum resmen :bbo: Aşırı derecede unutkanlık başladı,sanırım kansızlık yüzünden :çok üzgünüm: Bu şekilde sık sık hastalanmaya devam edersem 2. dönem istifa etmeyi düşünüyorum kızlar..:uhm:
Kızlar etrafınızda hiç kurutma makinası kullanan var mı?Konu olarak açtım ama fazla cevap yazan çıkmadı.Bizim evde balkon yok ya kurutma makinası alalım diyoruz ama pek kullanışlı değilmiş sanırım..
İnşaallah ajikalcim ama geçen yıl 23 dersim vardı ve o zaman bile sık sık hastalanıyordum.Bu yıl 28 saat dersim var ayrıca haftasonları formasyona gidiyorum.Nereye kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum..
Evet sözleşmeliyim canım zaten evlenince de istanbulda oturcam mecburen okul değiştiricem yani..Bakalım zaman ne göstericek..Fıstığım kurutma makinası çok buruşturuyo diyolar ütüyle açmak çok zor oluyormuş çamaşırları.Sizde zorlanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?