- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #19.681
ya sinir oldum kızlar.
ben balayını akıl hastanesinde yapmaya karar verdim alsanaalsanasmile
ya sinir oldum kızlar.
ben balayını akıl hastanesinde yapmaya karar verdim alsanaalsanasmile
yaa bizim nikah şekerleri olay oldu resmen.Kim ödeme yapacak problemi. malum akrep var ceplerinde.utanmasalar onuda bize ödetecekler.
Şimdi nişanlım aradı,nikah şekerleri için havale yapacaktı,şuan benim hesap müsait değil napıcaz diyo, dedim baban ödemiyecekmiydi,yok diyo birşey söylemediler diyo,dedim. o zaman ben ödeyeceksem, 1000 tane yaptırmamki,temsili 200 tane yaptırırım her aileye birer tane veririm. kayınvalidem herkese verecekmiş ondan 1000 tane yapılıyo.ama paraya gelince kimse ödemeyi düşünmüyo :umursamaz:
Haydaaaaaaa buyur burdan yak şimdilmaz:
Sen niye yaptırcan canım olur mu öyle şey. Boşver de ki o zaman tamam bugün halletmemiz şart değil babanla konuşursun yarın felan hallederiz de
Hayret bişey yaa
Madem herkese dağıtmak istiyo kendi hazırlasın bi zahmet.
Benim hesabımda müsait değil de.
Ya da yaptırcaksanda aynen dediğin gibi az yaptır bişey dersede kusura bakma yaptırsaydın o zaman dersin
Zaten yorgunum deliricem
konuştuk c.tesi nikah şekerine bakmaya gidecekmişiz,orda ödeme yapılacakmış,bakalım kim yapacak ödemeyi
Hadi bakalım nolcak ...
Sesini çıkarma boşver halletsinler kendileri halledemiyolarsada sen kendine göre yaptırırsın . O zaman sayı bu olcak dersin :umursamaz:
evet off herşeyi benmi dert edicem boşver yaa amannnnnnn
umrum değillll :umursamaz:
Salllaa boşverrrr :teytey:
Sen tüllerini naptın karar verebildin mi cnm
Hayır yaa karar veremedim. japon perde dedikleri birşey varmış sen biliyomusun nasıl birşey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?