2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Teşkür etttimmmmopuyorumnanaktan

Kıslarrr akşama napıyonusss ben çok sıkıldım bi fikir versenize bana bi uğraş bulun kaydirigubbakcemile3

Teşkür etttimmmmopuyorumnanaktan

Kıslarrr akşama napıyonusss ben çok sıkıldım bi fikir versenize bana bi uğraş bulun kaydirigubbakcemile3

rica ederim ne demekvereliniortak

benim kartlar hazır kıslar evdekaydirigubbakcemile

ben bu akşam perde işimi halledicem..perdeciyi gidip alıcaz..eve getircez ölçü alsın..
diksin hemen hazırda dursun istedigim an getirsin..aklinialirimsmile

Çok az kaldı senin düğüne yaaa eyvahedigeldismile Ben bile heycanlanıyorum senin adına

kızlar ben neler4 kaçırdım neler silindi ordan yaaa

ben şimdi çıkınca solaryuma gidicem,sonra sevgilim gelicek ets ye gidip uçak biletimizi alıcaz

tatlım perde için geç kalmadınmı ne kadar sürede dikiyolar ? ben bu c.tesi sipariş vericem anca hazır olur

ben şimdi çıkınca solaryuma gidicem,sonra sevgilim gelicek ets ye gidip uçak biletimizi alıcaz

cnm soyadlarımızı yazmıştıkta nikahtan sonra çift soyad kullanıcam ya ben
Uyumlu mu diye yazmıştık superle kaydirigubbakcemile3 Sorada sildikk

Oyyy benim hiç bi işim yok yaaa
Görümcem akşam yemeğe gelsene demişti ona mı gitsem acaba :sm_confused:fisfisfis

oh ne güsel git al bakalım..:hulya:
delikafadulden
Ayyyy ben naparım yaaa elim ayağım dolaşır kesinnnn
ama olsunnn sevgilime kavuşcamm :dance::teytey:

aayy hemde nasıl..liseden üniv.den arkilar gelicek..gençlik kaynıcak ortam ...
düşün yane o eglenceyi gümbürtüyüeyvahedigeldismilehihoyyyt
makyajımı merak ediyorum nasıl olucak diyeeyvahedigeldismile
saç konusunda rahatımkaydirigubbakcemile2

Bizim tekne turu çok eğlenceli olcak gibime geliyo hihoyyyt
Nasıl sığcaz bakalm
Bizim fakültenin yarısı gelir galiba hatta diyolarki hepimiz mezuniyetimizide kutlayalım ordan sende gelin başının üstüne kep takarsın kaydirigubbakcemile3
Nişanlmın üni.den arkadaşları , işyerindeki ofis arkadaşları .... bi dünya insan:hooray:

evet benimkiler bu sayede toplanıp hasret gidermiş olucaklar...
Ben 6 günde modelini seçemem kaydirigubbakcemile3:roflol:
15 dakikada sectim..:sm_confused:şakkıdı
ya ben öyle korkuyorum işte aceleye gelirse baştansavma yaparlar geçirtirirler diye :sm_confused:

yok be canım ben şimdiden diktircem işte ay sonuna kadar rahat rahat yapsınlar..sositososito

ya ben öyle korkuyorum işte aceleye gelirse baştansavma yaparlar geçirtirirler diye :sm_confused:

Arsecim sizin soyadlar nasıl uyumlu mu bayanssulusmile

Yok baştansavma yapmazlar da ölçüleri aldıktan sonra arada gidip dikim aşamasında bakmakta fayda var direk gelmesin perdeler eve belki beğenmediğimiz bişe olur değişe imkanı olsun

ay allah iyiliğini versin..amma pipirikli:roflol:sin ya

:roflol: Ay napimm yaaa çok detaycıyım ben bide mükemmeliyetçilik var çok fena eyvahedigeldismile

Çok titizleniyorum herşeye

o kadar detaycı olmaya

temizlik normaldir..
titizlik hastalıktır derler bilirmisin?

azı karar çogu zarar anam:hulya:

bende en iyisi olsun isterim hep ama detaya girmem..
bana iyi olanda ver derim..iyileri gösterir bende onlar arasından secerim budur yaneyerimseniben

kıslar karta annesiniz babanızın adlarını yazdırırken altlara soyadlarınıda yazdırıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…