- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
- #19.621
sildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşkür etttimmmmopuyorumnanaktan
Kıslarrr akşama napıyonusss ben çok sıkıldım bi fikir versenize bana bi uğraş bulun kaydirigubbakcemile3
rica ederim ne demekvereliniortak
benim kartlar hazır kıslar evdekaydirigubbakcemile
ben bu akşam perde işimi halledicem..perdeciyi gidip alıcaz..eve getircez ölçü alsın..
diksin hemen hazırda dursun istedigim an getirsin..aklinialirimsmile
Çok az kaldı senin düğüne yaaa eyvahedigeldismile Ben bile heycanlanıyorum senin adına
evet yaeyvahedigeldismile
bu haftayı saymayalım rahat gecireğim son iki hafta var ..
düğün haftasını saymazsak..:sm_cool:delikafadulden
rica ederim ne demekvereliniortak
benim kartlar hazır kıslar evdekaydirigubbakcemile
ben bu akşam perde işimi halledicem..perdeciyi gidip alıcaz..eve getircez ölçü alsın..
diksin hemen hazırda dursun istedigim an getirsin..aklinialirimsmile
kızlar ben neler4 kaçırdım neler silindi ordan yaaa
ben şimdi çıkınca solaryuma gidicem,sonra sevgilim gelicek ets ye gidip uçak biletimizi alıcaz![]()
oh ne güsel git al bakalım..:hulya:kızlar ben neler4 kaçırdım neler silindi ordan yaaa
ben şimdi çıkınca solaryuma gidicem,sonra sevgilim gelicek ets ye gidip uçak biletimizi alıcaz![]()
delikafadulden
Ayyyy ben naparım yaaa elim ayağım dolaşır kesinnnn
ama olsunnn sevgilime kavuşcamm :dance::teytey:
tatlım perde için geç kalmadınmı ne kadar sürede dikiyolar ? ben bu c.tesi sipariş vericem anca hazır olur
oh ne güsel git al bakalım..:hulya:
aayy hemde nasıl..liseden üniv.den arkilar gelicek..gençlik kaynıcak ortam ...
düşün yane o eglenceyi gümbürtüyüeyvahedigeldismilehihoyyyt
makyajımı merak ediyorum nasıl olucak diyeeyvahedigeldismile
saç konusunda rahatımkaydirigubbakcemile2
tatlım 6 gün içinde hazır oluyor dedi. perdeci..relaxkaydirigubbakcemile3
tatlım 6 gün içinde hazır oluyor dedi. perdeci..relaxkaydirigubbakcemile3
evet benimkiler bu sayede toplanıp hasret gidermiş olucaklar...Bizim tekne turu çok eğlenceli olcak gibime geliyo hihoyyyt
Nasıl sığcaz bakalm
Bizim fakültenin yarısı gelir galiba hatta diyolarki hepimiz mezuniyetimizide kutlayalım ordan sende gelin başının üstüne kep takarsın kaydirigubbakcemile3
Nişanlmın üni.den arkadaşları , işyerindeki ofis arkadaşları .... bi dünya insan:hooray:
15 dakikada sectim..:sm_confused:şakkıdıBen 6 günde modelini seçemem kaydirigubbakcemile3:roflol:
ya ben öyle korkuyorum işte aceleye gelirse baştansavma yaparlar geçirtirirler diye :sm_confused:
ya ben öyle korkuyorum işte aceleye gelirse baştansavma yaparlar geçirtirirler diye :sm_confused:
Arsecim sizin soyadlar nasıl uyumlu mu bayanssulusmile
Yok baştansavma yapmazlar da ölçüleri aldıktan sonra arada gidip dikim aşamasında bakmakta fayda var direk gelmesin perdeler eve belki beğenmediğimiz bişe olur değişe imkanı olsun
ay allah iyiliğini versin..amma pipirikli:roflol:sin ya
:roflol: Ay napimm yaaa çok detaycıyım ben bide mükemmeliyetçilik var çok fena eyvahedigeldismile
Çok titizleniyorum herşeye