- Konu Sahibi CADISILA87
- #19.341
Yemek masan salonda mı olacak canım*
Evet cnm salonda cam önüne koymayı düşünüyorum bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek masan salonda mı olacak canım*
Olabilir canım neden olmasın.
Ben de sevmiyorum öyle kalabalık.
Bizde tv ünitesi olacak çünkü biz öyle yemek odası takımı almadık.
Sadece masa sandalyelerini aldık,onu da oturma odasına koyacağız.Neden en büyük,en geniş,en ferah odamız olan salonumuzu dolduralım ki.Az eşya koyduk.Zaten günlük de salonu kullanacağız..
Sen öyle yap canım,benim de tv'nin olduğu duvarda var duvar kağıdı çok güzel oldukaydirigubbakcemile5
Olur bence, ya kızlar ben salonda tv den biraz şüpeliyim
yani salon benim için misafirlerinin dostlarının gelip oturup muhabbet ettikleri yer gbi geliyo,misafirle tv izlemeye kesinlikle karşıyım. bu yüzden salonda tv yapmıycam.
oturma odasına koyucaz zaten, bir tane mutfağa,bir tanede yatak odamıza
Bide bizde maç olayı olduğu için malesefffffklava:
Nişanlım oturma odasında izlemez mutlaka arkadaşlarımız felan geldiğinde salonda büyük ekranda izlerler köşe koltuğa sıkışmazlar kaydirigubbakcemile3
Şimdiden plan yapıyolar kaçıcam o gün evden hayatta çekemem alsanaalsanasmile
Bizdede maç olayı var şimdi bile toplanıp arkadaşlarıyla izliyolar.
biz zaten oturma odasına perde sinema alıcaz. yani arkadaşlarıyla gelsin otursun izlesin.bizde bayanlar salonda muhabbet ederiz diye düşündük :sm_confused:
Bizimkilerin işi o olduğu için projeksiyon var bende şuan. Babamlar maç felan izliyolar bende film izliyorum genelde Salonda duvara yansıtıp izliyoruz Nişanlım ona göz koymuş durumda belki kendi evime getiririm onu kaydirigubbakcemile3
Güzel düşünmüşsün cnm öyle yap mutlaka
Kıslar hiç. borcunuz varmı bu masraflarla ilgili???