2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kıslarrrrr çamaşır sepeti ve ekmek sepeti aldınızmıııı ????? :sm_confused:

çamaşır sepet takımı alıcakmış teyzem..
ama ekmek sepeti bakmadım..

gecen gün 3 adet çay tepsisi aldım canım çok güseller...
mutfak tahtası aldım..rende aldımboshayallersmile:dance:

lındark ev tekstili bölümüne benim koltuklu halımı eklermisin?canım büyükçe..
bakalım digerleri ne dicek..ben konu açtım oraya ekle oki..

kıslarrrrr çamaşır sepeti ve ekmek sepeti aldınızmıııı ????? :sm_confused:

Canım ben tek bi tane hasır olanlar varya onlar çok hoşuma gidiyo öyle bi kirli çamaşır sepeti aldım.
Banyomu yerleştirince muhtemelen ondan başkası sığmıcak öyle çamaşır makinemin üstüne felan da belki onun küçük bi sapsız şekilde sepetini koyarım . Ama dışarda bişey gözüksün istemiyorum o yüzden herşeyi banyo dolaplarının içine yerleştiricem zaten primanovalar olcak aksesuar olarak .Modeli ve rengi bu değil çünkü banyom pembe değil ama klozet kapağını felan herşeyini alıcam böyle bayanssulusmile
Ekmek sepetide almadım unutmuşum :sm_confused:

Benim banyom pembe şimdi koçtaş ın sayfasında gördüm bu modeli ama çok pahalı,tek bir parçasına 24 tl yazmış ve tek tek satılıyo.Eminönünde baktım böyle değil ordakiler çok kalitesiz duruyo :sm_confused:

Son düzenleme:
QUOTE=Lindadrk;13077357]Canım ben tek bi tane hasır olanlar varya onlar çok hoşuma gidiyo öyle bi kirli çamaşır sepeti aldım.
Banyomu yerleştirince muhtemelen ondan başkası sığmıcak öyle çamaşır makinemin üstüne felan da belki onun küçük bi sapsız şekilde sepetini koyarım . Ama dışarda bişey gözüksün istemiyorum o yüzden herşeyi banyo dolaplarının içine yerleştiricem zaten primanovalar olcak aksesuar olarak .Modeli ve rengi bu değil çünkü banyom pembe değil ama klozet kapağını felan herşeyini alıcam böyle bayanssulusmile
Ekmek sepetide almadım unutmuşum :sm_confused:

[/QUOTE]

Benim banyom pembe şimdi koçtaş ın sayfasında gördüm bu modeli ama çok pahalı,tek bir parçasına 24 tl yazmış ve tek tek satılıyo.Eminönünde baktım böyle değil ordakiler çok kalitesiz duruyo :sm_confused:

Banyom bu renk canım :sm_confused:
Bende ne tonlarda alabilrim diye düşünüyorum şimdi
Eminönündekiler şık durmuyo ama çok uygun
Koçtaştakileride çok beğeniyorum ama sadece klozet kapağı bile 79 tl :sinifsinif:
Olmazsa çok beğendiğim parçalarını ve havlularını alıcam hepsini almıcam ama bunlardan istiyorum çok şıklar primanova markasını satan uygun bi yer yokmu acaba:1no2:

Seninkine her renk gider aslında,çok kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…