2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlarr ben supri iyce merak etmeye başladım
ay canım benim sagol ya..:1hug:
Super evi tuttu yerleşiyo galiba kaydirigubbakcemile3:roflol:
:roflol:tutmazmıyım..o anlatgım evi tuttum....:lepi:
veya
dün çok beğenmişti evi ama ev sahibi rakiplerine verdi evi superde ev sahibine saldırdı şuan nezarette :tomato: :roflol:
:roflol::roflol:bana kimse hayır diyemez len:roflol:

evet kıslar hertürlü yazarım ben işim olsada..
pc de sorun vardı cumadan beri..hiç giremedimsengözlerimebaksanab
kızlar super nerde ?
işte geldimzemuszemus
kızlarr super geldiii :sinifsinif:

evet burdayım lülülülülülü

Alah iyiliğini versin, hadi hayırlısı olsun, nasıl oldu anlat bakalım bu kadar zamanda neler yaptın ?

BEN KALDIM BENıM DÜĞÜNDEN SONRA OLACAK...BU ARADA KIZLAR DUA EDıN HıLMı 17-18 MAYSDA GELECEK DERSHANE ıLE GÖRÜŞECEK ıYı Bı MAAŞ VERSıNLER...:lepi:[/QUOTE]

hayırlısını istemek lazım tatlım, iyi maaş verirler ama huzurunuzu kaçırırlar :sm_confused

Supercim hoşgeldinnn..
Hayırlı olsun evinn güle güle otur inşallah
Kızlar şimdiki işimiz perde halı sanırımm :uhm:

Bu arada ankastre işini bu akşam ev sahibi gelince konuşucaz .
Ayrıca ben salonumun tek duvarına desenli duvar kağıdı yapmayı düşünüyodum onu da konuşucaz umarım bi sorun yapmaz :1no2:

BEN KALDIM BENİM DÜĞÜNDEN SONRA OLACAK...BU ARADA KIZLAR DUA EDİN HİLMİ 17-18 MAYSDA GELECEK DERSHANE İLE GÖRÜŞECEK İYİ Bİ MAAŞ VERSİNLER...:lepi:

hayırlısını istemek lazım tatlım, iyi maaş verirler ama huzurunuzu kaçırırlar :sm_confused[/QUOTE]

ÖYLE CANIM AMA EN AZINDAN 1000 TL ÜZERİ ÖNERMELERİ LAZIM YOKSA AYRI KALICAZ EVLENSEKDE 18-19 SAAT OLACAK ARAMIZDA BUNU İSTEMİYORUM BEN.DERSHANE MÜDÜRÜ İSTYİO HİLMİ Yİ AMA MAAŞDA İYİ OLSA FENA OLMAYACAK CANIM 500 EV KİRASI VE YAKIT MASRAFI Kİ 8 AY KIŞ OLDUGUNU DÜŞÜNÜRSEK ohaoldumsmile

kıslar evinin anahtarını elimize almak başka bir duyguydu...boshayallersmilebayanssulusmile
ya felaket birşey zaten, tarifi mümkün değil, insanın kalp atışları hızlanıyo resmen :lepi:

evet ya perde olayına girmemiz gerek, ben bu c.tesi halletmem gerek, yine zorludaki akrabamız yardım edecek,ondan alıp sonra diktiricekmişiz.ama ben karar veremiyorum stormu normalmi,herkes kendi evinde stor yaptırırsın diyo :sm_confused:
duvar kağıdını bende istemiştim ama kabul etmedi,diğer gelen kiracı istermi istemezmi olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…