2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Anladım canım ..
Bizde bakıyoruz işte hem salon hem oturma odası için
Sony , Samsung, Toshiba , Philips hangisi olsa karar veremedimmm kafamçokkarıştı

Toshibadan uzak dur derim. LCD lerini bilmiyorum ama teknik servisi çok çok kötü; müşteri memnuniyeti hiç önemli değil onlar için. Alacağınız markanın özelliklerine bakarken teknik servisi de göz önünde bulundurun

En pahalısı Philips ve Sony cnm onları hiçbiri geçemiyo valla akannehir

Biz de LED televizyon ve 5+1 sinema sistemi almayı düşünüyoruz. Eylülde evleneceğim için tv de acele etmeyecem. Evlendikten sonraya bile bırakabilirim. Fiyatlar biz alana kadar baya düşmüş olur; bunu özellikle sony deki satış görevlisi de onayladı. Bekleyin acele etmeyin dedi.

bnm abm gecen yaz evlendı samsung aldı superr bı tv bnde temmuzda evlenıcm bzde samsung almayı dusunuoruz.. tavsıye ederım

kızlar nabersiniz sabahtan beri mobilya araştırıyorum evgördekilere bayıldım hem ucuz hem de şık bir tek köşemi enginceden düşünüyorum ama aklımı kurcalayan renk uyumları kızlar yardım e3din bana lütfen işin içinden çıkamadım tv ünitesinin siyah olan yerleri beyaz olucak köşe ve yemek odası ile tv ünitesinin renk uyumunu bir sağlayamadım pembe renkli koltukta oturma odam için ama bu sefer de ona nasıl bir tv sehpası almalıyım onu bilemedim neyse resimleri yolluorum lütfen yardım edinnnn kafamçokkarıştı

Canım resimler küçük olduğu için pek anlaşılmıyo ama güzele benziyo oturumu falan rahatmı önemli olan o aslında. masa falanda zaten güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…