2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

güya biraz az yiyim rejim yapayım diye gittim unonun light ekmeklerinden aldım,
karnım acıktık dayanamadım 3 katlı tost yaptım arasınada tereyağ sürdüm,kaşar koydum
yemek görünce gözüm dönüyo cokacimcoook

SOrma ramazandan çıktınca sanki hep açım gibi hissediyorum halbuki gözüm aç kaydirigubbakcemile2 pazartesi rejim ve yürüyüşe başlıyorum bende incecik bi gelin olalım dimi kaydirigubbakcemile3

SOrma ramazandan çıktınca sanki hep açım gibi hissediyorum halbuki gözüm aç kaydirigubbakcemile2 pazartesi rejim ve yürüyüşe başlıyorum bende incecik bi gelin olalım dimi kaydirigubbakcemile3

valla canım ya ramazandan çıktık kilo almışım çok mafoldumben
dün egzersizlerime başladım 8-9 ayım var,
diyorum kendi kendime ayda 1 kilo veremezmiyim diye,,
inşallah veririzcokacimcoook

valla canım ya ramazandan çıktık kilo almışım çok mafoldumben
dün egzersizlerime başladım 8-9 ayım var,
diyorum kendi kendime ayda 1 kilo veremezmiyim diye,,
inşallah veririzcokacimcoook

Bende aynen her ay 1 kilo vermeye şartladım kendimi gerçi herkes zaman yaklaşsın koşuştururken çok zayıflarsın diyo ama bakalım görücez kaydirigubbakcemile2

Ayyy bendede kilo sorunu var kızlarrr 60 kilo oldum malesef ( Acilen zayıflamam lazım ama kendime hakim olamıyorum,bide ben tatlıyı çok seviyorum benim düşmanım o ( Heryerimden yağlar pörtlemeye başladı.Birbirimizi gaza getirip zayıflayalım en iyisi :))

Ben allahtan şerbetli tatlı ve pilav sevmiyorum onlarıda sevsem herhalde daha fena olurum.Zayıflayalım gerçekten çıtır gelinler olalım kaydirigubbakcemile2

Tamam yazalım arkadaşlar :1hug: Ben şu an 60 kiloyum ve hedefim eski kiloma yani 53 e dönmek inşaallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
ben şuan kaç olduğumu bilmiyorum boyum 1,70 kilom 64 falandır ennnn fazla bende eski kiloma 57-58 e dönmeyi hedefliyorum 6-7 kilo gidicek yani,tabi gidebilirse
bu arada tombalak değilim boyum kilomu kapatıyo :çok üzgünüm:

benim kalçalarım da birikti sanki kilolar,göbekte yaptım,popom da büyüdü
nişanlım bu halimden memnun gerçi ama ben tombiş bi gelin olmak istemiyorum,yanaklarımda kilolarım var,gerçi zayıfkende yanaklarım hep etliydi
bu akşam inşallah profilime bi tane fotoğraf koyucam kızlarr,albüm oluşturup orayada koyabilirim

benimde boydan yok valla,
telefonla nişanlım gecen akşam çekmişti,pc ye atayımda güzelse koyuciğim gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…