2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Herkese günaydınnnnn,

Nasılsınız bakalım?Bugün nihayet erken gelebildim sohbete katılırım umarım :) Geçmiş olsun cadıcım noldu dişine?

bende 2010 temmuz 10 da evleniyorum allahın izniyle mevlam yardımcımız olsun nasıl geçer bilmiyorum ama geçecek gibi görüüyor aylar bir bir yok oluyorrr....:):):)

ajikalcım canım hayırlı olsun güle güle kullanın yatak odanızı opuyorumnanaktan En güzel,mutlu anlarınız o odada geçsin inşaallah kaydirigubbakcemile3 Bence 3. yatak örtüsü çok hoş durur bu takıma zemuszemus

canım hoşgeldin nerelerdesin,
bende sabahtan beridir çeyiz için internet sitelerinde araştırma yapıyorum
baharat takımı arıyordum kaç aydır internetten,gördüğüm güzel modellerinde markalarını bilmiyordum.
niyahet bu sabah kk sayesinde bi yer buldum,resmen sevinçten ağlıycaktım,istediğim herşey uygun fiyata,
ne kadar çok kafayı takmısım,çeyiz olaylarına,gerçi öyle uğurböcüğü gibi sürekli almıyorum ama genede heves işte,,
sen neler yapıyosun canım ??

Ayyyyyyyyyy çok özlemişim sizinle sohbet etmeyi bakkk hemen başlıyım beni susturabilene aşkolsun :)) ajikalcimmm Biev de çok değişik baharat takımları var bambudan filan oraya bi bak.Esse de var sonracıma birde eminönüne gitmeni tavsiye ederim binbir çeşit var hangini alacağını şaşırırsın fıstığım :)

Kızlarrrrr bu çeyiz olaylarını bana sorun siz gitmediğim mağaza takip etmediğim kampanya almadığım tavsiye kalmadı :)) Blender için benim işim görsün idare etsin diyosanız fakir iyidir ama ben sağlam bişi istiyorum biraz para veririm estetik açıdan çok şık olmasa da olur diyosanız Braun u şiddetle tavsiye ederim :) Ben Braun un robotonu aldım,hem rondo hem blender hem salatalıkları doğruyo havuçları rendeliyo vs vs Benim çeyiz mağazasında yıllardır çalışan bir arkadaşım var herşeyimi onun tavsiyesiyle aldım o yüzden bana sorun diyorum :)

Arkadaşlar,
Çeyiz mağazasında çalışan arkadaşım hangi ürünlerden daha çok şikayet alıyorsa,hangi ürün beğeniliyorsa, hangi ürün isim yapmamış ama kaliteliyse hepsini biliyor ve bana ona göre aldırdı.Ben onun tavsiyelerine uydum hep. Mesela böyle mutfak aletlerinde Braun ya da tefal den şaşma dedi bana.Biraz fazla ver ama yıllarca sorunsuz kullan dedi.

canım ben bievi buldum diye bu sevinç gösterilerini yaptım kaydirigubbakcemile2

ben king e güvenemiyorum pek,kk da şikayet edenler oldu,arzum marka hiç bişeyim yok ama adı bile sıcak geliyor bilmiyorum,ama onun dısında tefal ve braun da tartışmasız iyiler ama biraz fiyatları tuzlu işte,aslında 3 kurus daha fazla verip daha uzun kullanmak en iyisi
ay kızlar bide kk da okudum gecende tefalin clipsoları varya düdüklü,böle evkur gibi bi mağazada çalısan bi kızın arkadası yazdı,çok şikayet geliyomus,ben anlamadım bu işi valla

2011 topiği ne zaman açılacak

Bizi bi evlendirinde kaydirigubbakcemile2 şaka bi yana açılana kadar bizimle ol sende :hulya:

Bende aldım clipso inş. bi sorun yaşamam diğerlerine göre daha güvenli geliyo bana patlama olaylarına karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…