- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.581
sizde adet falan mı canım öyle maş yaa baya kıymetli gelinsin belli : )
biz adet diye değil ama bazı şeyler olması gerekir elbet öyle para altın değil ufacık bişi bile olsa hediye alınabilir benim nişanlım gerek yok demiş o da almamış ne bilsin çocuk ilk bayram fln annem hediyesini verince pek bi memnun oldu tabe kaydirigubbakcemile3
yok cnm bizde adet değil bilirim ama geline bayramda elbise alınır ama annem almayın diye bana kızıyo onlarada diyo ne zahmnete girip masraf yapıyorsun
yokmu kıyafeti diyo yorma knedini baklava açma bize dio ama kyınvalidem yapıo
kayınpederimde 200 dolar verdi ehliyetimi almamıştım ben onu alın dedii
annen ya da baban mı evı gecındırıyor kuzum bana kayınbabam böle dese o parayı al ehlıyetını gıt al vs dese cok cok cok alınırdım cunku o parayla ne yapıcagımnı ben bılırım bana sunu yap dıye mezsın sımddıden böle dıyıorsan kımbılır ılerde neler dersın ayrıca benım annemı babamı ezmıs oluyor o parayla al bu parayı şu gıderıne harca demekle aılem o parayı verememıs de o verıyormus gıbı ezmıs olur, para bayramda verılır 100-200 neyse artık ama şuraya harca demekle sankı ıhtıyaclı bırınne verıyormussun gıbı olmus al ıhtıyacını gör der gıbı soylemıs bıde ben cok alınırdım hatta parayı gerı verırdım . neyse şekerım hevesını bölmiyim.
evlenmek için nişanlısının tayinini bekleyenler var mı ben gibinişanlım öğretmen eş tayini istiyecek 2010 ağustosta , biz de düğün için kararsızız şuan, ya tayinden önce yapacağız temmuzda ya da tayinden sonra yapacağız eylülde . benim gibi belirsizlik içinde olanlar var mı ? sizce temmuz mu yoksa eylül mü mantıklı olanı ?
annen ya da baban mı evı gecındırıyor kuzum bana kayınbabam böle dese o parayı al ehlıyetını gıt al vs dese cok cok cok alınırdım cunku o parayla ne yapıcagımnı ben bılırım bana sunu yap dıye mezsın sımddıden böle dıyıorsan kımbılır ılerde neler dersın ayrıca benım annemı babamı ezmıs oluyor o parayla al bu parayı şu gıderıne harca demekle aılem o parayı verememıs de o verıyormus gıbı ezmıs olur, para bayramda verılır 100-200 neyse artık ama şuraya harca demekle sankı ıhtıyaclı bırınne verıyormussun gıbı olmus al ıhtıyacını gör der gıbı soylemıs bıde ben cok alınırdım hatta parayı gerı verırdım . neyse şekerım hevesını bölmiyim.
zaten böldün kızın hevsini,daha napıcan kaydirigubbakcemile3
bende haziran 2010 gelini olucam inşallah...
günaydın kızlar . geçmiş bayramınız kutlu olsun. bu topikte bende varım:)
meriy,seninle aynı durumdayım,biz temuzda yapmayı düşünüyoruz düğünü,eş durumu ile atamada il emri yine geldi,inşallah kavusuruz :)))evlenmek için nişanlısının tayinini bekleyenler var mı ben gibinişanlım öğretmen eş tayini istiyecek 2010 ağustosta , biz de düğün için kararsızız şuan, ya tayinden önce yapacağız temmuzda ya da tayinden sonra yapacağız eylülde . benim gibi belirsizlik içinde olanlar var mı ? sizce temmuz mu yoksa eylül mü mantıklı olanı ?
iyi akşamlar kızlarrrrr dişciden çok korkuyorum bir kanal tedavisi yaptırıyorum
çokkk fenayımmmmm çoooookkkkkk
derencim hayırlı olsun cnm evet çoook korkuyorum hemde çok yirmiliklerede korkudan dokunamıyorum kızlar canlanın hadi hadi nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?