• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

gittim ziyaretlerine ben memnun oldular ilk bayram yaa
ama bizde biraz tersi oldu ben onlara hediye götürdüm ilk bayramda öle olur die bilirim ben özendim hem
ama bana bişi gelmedi hiç elim boş kaldı herşeyim war çok şükür ama insan ufak da olsa bişi bekliyo işte yaa düşünülmek hoşuna gidiyor elbet ben zevkinizi bilemediğim için alamadım dedi eltim war benden 5 yaş büyük onada almadığı için şimdi bana almasıda garip olurdu tepki çekebilirdi belki ama napalm ağzımızın tadı güzel olsunda allah bozmasın b,işi almasın herkes özençli olamaya biliyor tabe ki

sizde adet falan mı canım öyle maş yaa baya kıymetli gelinsin belli : )

biz adet diye değil ama bazı şeyler olması gerekir elbet öyle para altın değil ufacık bişi bile olsa hediye alınabilir benim nişanlım gerek yok demiş o da almamış ne bilsin çocuk ilk bayram fln annem hediyesini verince pek bi memnun oldu tabe kaydirigubbakcemile3

mwm , sen hedıye aldın ama eltıne almadılar dıye sana da almamıs,
aslında onun ayıbı cunku sen hıc hedıye almadan bıle onun sızlere hedıye alması lazımdı hedıyeyı bırak bayram adetı zaten gıdınce el opunce para vermelerı lazımdı sanırım onu da yapmadılar ya neyseeee saglık olsun de ama bu kozunu da tut yanında şekerım yani nısanlına bence soyle boyle boyle oldu ben cok alındım de ki dıger bayrama en azından garantılemıs ol harclıgını yoksa yıne kırılan sen olursun bacım

ya kırılmıyo desende elbet insan kırılıyor canım
ama insanın özentisi yoksa içinde napabilirsin ki
benim annem mesela ne görse nişanlıma özenip almak istiyo içinden gelen yane
kayınvalidem hediyeleri görünce şaşırdı tabe dedi ben ablana (eltime yane ) hiç almadım öyle zevkini nası giyceğini bilmediğim için fln dedi bende hiç sesimi çıkarmadım ama çevremde benim gördüğüm almaslarda parasını verip sen al derler ama işte eltim nerden çıktı diyebilir die çekinmiş olaabilir azcık oluo bu durum çünkü k.validem çok sakin anlayışlı ama çok ince diil iştee o kdrcık olsun tatlı dili olsun yeter

bizim oralarda adettir söz yada nişanlıysa eğer geline bayramlık alınır baştan ayağa donatılır.
ben henüz sözlü olmadığım için öyle birşeyler görmedim ama kayınvalide adayım her gördüğü güzel şeyi bana yakıştırıp almak istiyormuş.
bana birşeyler örmeye başlamış bunlarda beni çok duygulandırdı tabiki düşünülmek çok hoş.
sevdiğim annesine neden bunları yapıyorsun onun zevkini bilmiyorsun demiş anneside bir güzel kızmış sen karışma bunları yapmak bana mutluluk veriyor diye.
bende şımardım tabiki ama bu durum nişanlanınca yada evlenince değişirmi bilmiyorum.
şimdiden beni bu kadar sevmesi bana tuhaf geliyor. sizce normal mi arkadaşlar. :uhm:

sizde adet falan mı canım öyle maş yaa baya kıymetli gelinsin belli : )

biz adet diye değil ama bazı şeyler olması gerekir elbet öyle para altın değil ufacık bişi bile olsa hediye alınabilir benim nişanlım gerek yok demiş o da almamış ne bilsin çocuk ilk bayram fln annem hediyesini verince pek bi memnun oldu tabe kaydirigubbakcemile3

yok cnm bizde adet değil bilirim ama geline bayramda elbise alınır ama annem almayın diye bana kızıyo onlarada diyo ne zahmnete girip masraf yapıyorsun
yokmu kıyafeti diyo yorma knedini baklava açma bize dio ama kyınvalidem yapıo

kayınpederimde 200 dolar verdi ehliyetimi almamıştım ben onu alın dedii

yok cnm bizde adet değil bilirim ama geline bayramda elbise alınır ama annem almayın diye bana kızıyo onlarada diyo ne zahmnete girip masraf yapıyorsun
yokmu kıyafeti diyo yorma knedini baklava açma bize dio ama kyınvalidem yapıo

kayınpederimde 200 dolar verdi ehliyetimi almamıştım ben onu alın dedii

annen ya da baban mı evı gecındırıyor kuzum bana kayınbabam böle dese o parayı al ehlıyetını gıt al vs dese cok cok cok alınırdım cunku o parayla ne yapıcagımnı ben bılırım bana sunu yap dıye mezsın sımddıden böle dıyıorsan kımbılır ılerde neler dersın ayrıca benım annemı babamı ezmıs oluyor o parayla al bu parayı şu gıderıne harca demekle aılem o parayı verememıs de o verıyormus gıbı ezmıs olur, para bayramda verılır 100-200 neyse artık ama şuraya harca demekle sankı ıhtıyaclı bırınne verıyormussun gıbı olmus al ıhtıyacını gör der gıbı soylemıs bıde ben cok alınırdım hatta parayı gerı verırdım . neyse şekerım hevesını bölmiyim.

evlenmek için nişanlısının tayinini bekleyenler var mı ben gibi :( nişanlım öğretmen eş tayini istiyecek 2010 ağustosta , biz de düğün için kararsızız şuan, ya tayinden önce yapacağız temmuzda ya da tayinden sonra yapacağız eylülde . benim gibi belirsizlik içinde olanlar var mı ? sizce temmuz mu yoksa eylül mü mantıklı olanı ?

annen ya da baban mı evı gecındırıyor kuzum bana kayınbabam böle dese o parayı al ehlıyetını gıt al vs dese cok cok cok alınırdım cunku o parayla ne yapıcagımnı ben bılırım bana sunu yap dıye mezsın sımddıden böle dıyıorsan kımbılır ılerde neler dersın ayrıca benım annemı babamı ezmıs oluyor o parayla al bu parayı şu gıderıne harca demekle aılem o parayı verememıs de o verıyormus gıbı ezmıs olur, para bayramda verılır 100-200 neyse artık ama şuraya harca demekle sankı ıhtıyaclı bırınne verıyormussun gıbı olmus al ıhtıyacını gör der gıbı soylemıs bıde ben cok alınırdım hatta parayı gerı verırdım . neyse şekerım hevesını bölmiyim.

zaten böldün kızın hevsini,daha napıcan kaydirigubbakcemile3

evlenmek için nişanlısının tayinini bekleyenler var mı ben gibi :( nişanlım öğretmen eş tayini istiyecek 2010 ağustosta , biz de düğün için kararsızız şuan, ya tayinden önce yapacağız temmuzda ya da tayinden sonra yapacağız eylülde . benim gibi belirsizlik içinde olanlar var mı ? sizce temmuz mu yoksa eylül mü mantıklı olanı ?

Herkes tayınden sonra yapıyor CADIARZU

yok cnm senin anladığın gibi değil durum

daha açık anlatayım... ben çalışıyorum eve bakmıyorum şimdi eşylarım falan alınıcak

eve veriyorum biraz tabi ama onlarda benim eşya taksitleri ödeniyor

nişanlımda eve vermiyor harcıyoruz rahatız...

kayınpederimi gören bayılır biter yani kanatsız melek gibi ..

elini öptüğümde para vermedi o bana hatta bana elime vermedi..akşam yemekten sonra çay içerken öle sohbet esnasında nişanlım dedi ehliyetler için kan kartını almadık alalım dedi

oda ehliyete nekadar vericeksiniz dedi..nişanlımda 300 dedi 200 dolarda 300 yapıo hemen hemen oda çıkardı 400 dolar verdi kendininkinide al sılanınkinide sen al dedi oğlunada banada jestt yaptı

ailemi ezmek gibi ne bir amacı nede bana eziksin al şu parayı gibi bir şey değil yani

hem elime vermedi.. elimede verse niyet önemli canım.. kapıdan çıkar çıkmaz nişanlıma dedim

ver ulenn benim paramı gırgır yaptık benim ehliyet için vermedimi verdi sen ver ben ister alırım ister almam dedim bayağıda eğlendik...

nevar kayınpeder oğluyla gelinine böle bişey yapamazmı bende alırım gerek yok dediğimde

kaynanam dedi hadi bayram harçlığı say sende dedi..

ben kendi maaşımla zaten çoooookkkk rahattt ehliyetimi alabilirim ne ailemin nede benim

ihtiyacım var zaten bunuda o bilir...:icecream:

zaten böldün kızın hevsini,daha napıcan kaydirigubbakcemile3

bari sne yapma ajikal az çok tanıdın benii

işte herzaman söylerim...önyargı çok kötüü herşeye ön yargıyla bakan arkadaşlar herşeyden

mutsuz olurlar...

ne ince düşünmüşler herşeyim dört dörtlük olmuş..

kızlarıyla kendine baklava açarken banada açmış elbise alim diye 50 kere aradı sakın almamazlık yapma diye..ayrıca nişanlımı arıyor sakın küstürme kızda istediğini alsın diye

sonrada oğluna ehliyet parasını verirken kızı gibi gördüğü için benimkinide veriyor....

bence düşünülmeyen akıllarına bile gelmeyenler üzülsün hevesleri kırılsın.. ben niye üzüleyim

ohh gayette keyifliyim

nadya83 arkadşaım seni tanımadığım için açıklama yaptım ama diğer

topiclerdeki yazılarını gerçekten hiç beğenmedim çok çirkin konuşmuşsun

mümkünse birdaha bilmeden etmeden ön yargılı davranma özellikle benim hakkımda hiç yazma

fikirlerini kendine sakla...

mrb arkadaşlar,
meriy,seninle aynı durumdayım,biz temuzda yapmayı düşünüyoruz düğünü,eş durumu ile atamada il emri yine geldi,inşallah kavusuruz :)))

iyi akşamlar kızlarrrrr dişciden çok korkuyorum bir kanal tedavisi yaptırıyorum

çokkk fenayımmmmm çoooookkkkkk

öncelikle bende bir 2010 gelin adayıyım İnşallah zemuszemus
sonra benimde haftaya 20'lik dişim ameliyatla alınacak mafoldumben
seninle aynı duyguları paylaşıyorum çok tırsıyorum :gitme:
hatta gitmemeyi düşünüyorum :kahve:
bu arada sanada geçmiş olsun sılacım :1hug:

Back