- Konu Sahibi CADISILA87
- #1.521
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar var heralde. Hepinize hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldiniz :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmir gibi bi yer bırakılırmı bee ah ahh
benim nişanlım İzmirli İzmire gittiğimizde Bursaya dönmeyib hiç istemiyorum
canım çok sevindim güle güle kullanın peki bişi sorucam
eşyalarda tamamsa niye 2010 cnm benim
ben de ben de .... 2010 yazı evlilik var bana da yavas yavas esya alımına basladık.evimizi aldık mutfak yaptrdık mutfak esyası secmeye calısıos su an ne kadar zevkliymiş insanın kendi evinin eşyalarını seçmesi yaa
canım benim aslında şimdi evlenmek istesek evleniriz,evimiz oturulcak durumda
ama hem yazın evlenmek istiyoruz hemde borç harç bazı şeyleri yapmak istemiyoruz,
maddi durumlarımızı yaza göre ayarladık daha 6-7 bin daha biriktirmemiz lazım,
o yüzden yaza diye düşündük..
ah ahh gönül neler istiyo ama işte az kaldı ya bak sene değil artık aylara düştük geri sayımda kızlarrr:dance:
anladım cnm biz hiçç para biriktirmiyoruz daha doğrusu biriktiremiyoruz ama ben dert sorun etmiyorum borçsuz evlenelim yeter diyorum
zaten ev onun babasının evi olucak aynı binada olucaz ama 2 yıl dıişimi sıkarsam
sanırım ev alabilecek duruma gelebiliriz...
evet cnm sene değil aylara düştük evde ablama kızsam sinirlensem içimden diyorum
ay biran önce kendi evime gitsemde kurtulsam nişanlıma kızsam evden hiç gitmek istemiyorum piskolojim mahvolmuş durumda kaydirigubbakcemile3
bende varım şule 4senedir nişanlıyız artık tmmuz 17de evlenicez allahın izniyle inşallah çok güzel olur
günaydın kızlar
bende varım
kısmetse haziran sonu temmuz başı gibi olucak
kesin tarih ama o zamanlar olcak 2 3 ay sonra gün kesicez artık