• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

günaydın....bursa gibi memleket varmı ya....kışın uludağı yazın denizi harika valla başka bi yere gitmene gerek kalmıyor....söyleyin bakalım türkiyede başka varmı hem kışın hem yazın böyle alternatifleri:smiley-cool::smiley-cool:

ay neden olmıyayım,dün bütün eşyalarımız tamamlandı,herşey tam istediğim gibi oldu,bitince içime sindi kızlar,
sadece halı ve perde yok,oda olunca evimin havası bambaşka olucak zemuszemusbide bugün nişanlımlar yemeğe geliyolar,iftara.
ama böyle daha nikaha aylar varken eşyalar mobilyacıda durmasın diye malum kriz yüzünden güvenemedik aldık koyduk eve,
şimdide aklım orda kalıyo,eşyalarımla haşır neşir olduktan sonra kendi evime gitmek çok zor geliyo
nişanlımla kuzu kuzu birbirimize bakıyoruz mafoldumben

ben de ben de .... 2010 yazı evlilik var bana da yavas yavas esya alımına basladık.evimizi aldık mutfak yaptrdık mutfak esyası secmeye calısıos su an ne kadar zevkliymiş insanın kendi evinin eşyalarını seçmesi yaa

canım çok sevindim güle güle kullanın peki bişi sorucam

eşyalarda tamamsa niye 2010 cnm benim

canım benim aslında şimdi evlenmek istesek evleniriz,evimiz oturulcak durumda
ama hem yazın evlenmek istiyoruz hemde borç harç bazı şeyleri yapmak istemiyoruz,
maddi durumlarımızı yaza göre ayarladık daha 6-7 bin daha biriktirmemiz lazım,
o yüzden yaza diye düşündük..
ah ahh gönül neler istiyo ama işte az kaldı ya bak sene değil artık aylara düştük geri sayımda kızlarrr:dance:

ben de ben de .... 2010 yazı evlilik var bana da yavas yavas esya alımına basladık.evimizi aldık mutfak yaptrdık mutfak esyası secmeye calısıos su an ne kadar zevkliymiş insanın kendi evinin eşyalarını seçmesi yaa

hayırlı olsun canım, evet dimi gerçekten çok keyifli
keyfini çıkar bir daha bu heyecanlar gelmeyecek

canım benim aslında şimdi evlenmek istesek evleniriz,evimiz oturulcak durumda
ama hem yazın evlenmek istiyoruz hemde borç harç bazı şeyleri yapmak istemiyoruz,
maddi durumlarımızı yaza göre ayarladık daha 6-7 bin daha biriktirmemiz lazım,
o yüzden yaza diye düşündük..
ah ahh gönül neler istiyo ama işte az kaldı ya bak sene değil artık aylara düştük geri sayımda kızlarrr:dance:

anladım cnm biz hiçç para biriktirmiyoruz daha doğrusu biriktiremiyoruz ama ben dert sorun etmiyorum borçsuz evlenelim yeter diyorum

zaten ev onun babasının evi olucak aynı binada olucaz ama 2 yıl dıişimi sıkarsam

sanırım ev alabilecek duruma gelebiliriz...

evet cnm sene değil aylara düştük evde ablama kızsam sinirlensem içimden diyorum

ay biran önce kendi evime gitsemde kurtulsam nişanlıma kızsam evden hiç gitmek istemiyorum piskolojim mahvolmuş durumda kaydirigubbakcemile3

anladım cnm biz hiçç para biriktirmiyoruz daha doğrusu biriktiremiyoruz ama ben dert sorun etmiyorum borçsuz evlenelim yeter diyorum

zaten ev onun babasının evi olucak aynı binada olucaz ama 2 yıl dıişimi sıkarsam

sanırım ev alabilecek duruma gelebiliriz...

evet cnm sene değil aylara düştük evde ablama kızsam sinirlensem içimden diyorum

ay biran önce kendi evime gitsemde kurtulsam nişanlıma kızsam evden hiç gitmek istemiyorum piskolojim mahvolmuş durumda kaydirigubbakcemile3

Senle hemen hemen aynı durumdayım canım ya,
bazen evdekilere kızıyorum aman diyorum bi kendi evime çıksamda kurtulsam
sonra anneme bakıyorum bi tuhaf oluyorum,oyy diyorum ben öslerim kuzumu
bi daha hiç bişey eskisi gibi olmıcak diyorum,üzülüyorum
geri dönüşü olmayan bi yola giriyoruz,mafoldumben
ama huzurlu olucam inşallah :asigim:

günaydın kızlar
bende varım
kısmetse haziran sonu temmuz başı gibi olucak
kesin tarih ama o zamanlar olcak 2 3 ay sonra gün kesicez artık

Selam kızlar nasılsınız bakalım bayram temizliğinden vakit ayıramadım pek buraya yarında ablamlar geliyolar antalyadan bir haftadan fazla bizde kalacaklar pek giremem sanırım :sinifsinif:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar tatlı telaşlarımız başladı kaydirigubbakcemile2

Back