2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

günaydın kızlar fazla nete giremiyom bu aralar bende 2010 gelinlerindeyim canım çok sıkkın nedeni nişanlanasıya kadar anlamadım ama nişanlanına gurbete gelin gitceğim için korku başladı nişanlımı çok seviyorum ama ailemi bırakma fikri beni çok üzüyor bide izmir gibi rahat bir yerden istanbulun karmasasında nasıl yaparım ve nişanlımın butun ailesi orda benim ailemde kimse yok ve nişanlımın ailesiyle çok samimi olmak istemiyorum bir problem yok ama derler ya fazla samimiyet tez ayrılık getirilir ben oyüzden fazla samimi olup aradaki saygıyı kaybetmek istemiyorum ama orda kimsemde yok ay valla bunalıma gircem valla fikirlerinize ihtiyacım var

canım zor bir durum senin için hem aileni bırakmak hemde izmirden gitmek bu güzellikleri bırakmak.ama unutma sende bi aile kurucaksın hem sıkılma bukadar çok özledinnmi ailen gelir yada sen yanlarına gelirsin.

ızmir gibi bi yer bırakılırmı bee ah ahh
benim nişanlım ızmirli ızmire gittiğimizde Bursaya dönmeyib hiç istemiyorum

izmir çok guzel canlar, bursayla karşılaştırılmamalı bile, ayrıca istanbul da çok karmaşık.
esever içinde bulunduğun durum çok zor bir durum

ben burdayım ve inşallah bende 2010 da gelin olacağım.ben henüz hiç bişey almadım.para biriktiricem ve en sonunda alacagım herşeyi.kızlar bu son bekar yılımız,evlilik de güzel olacak inşallah ama bekarlığın, sevgililiğin yada nişanlılığın tadını çıkaralım bence.zemuszemus

ya kızlar size bişey soracağım,
internetten baktım baktım bulamadım,
nikah dairesinden gün almak için en erken ne zaman başvurabilirim
3 ay önceden diye duymuştum,
biz kafamızda 6 Haziran olarak belirledik acaba kaç gün önceden gidip gün almamız gerekiyor?
Ramazan daha da yaklaşacağı için gün kalmaz diyede korkuyorum,

Selam kızlar bugün pek giremiycem burya nişanlımın amcalarını iftara alıyoruz yemek temizlik işleri var mola verdim bi bakim dedim neler yapmışsınız yeni katılanlar hoşgeldiler herkesin hakkında hayırlısı olsun inş.
Ajikalcım ben bizim burdaki nikah dairesine sordum aralıkta açılacak 2010 defterleri dediler ama sizin orda nasıl bilemem yani İstanbul kalabalık olduğu halde aralıktaymış merak etme kalır gün 6 ay önceden ayarlayınca bi sorun çıkmaz opuyorumnanaktan

Merhaba Canlarımmmmmm

Ne var yok nasılsınız?Keyifler nasıl?Ben giremiyorum artık çok sık herşeyden geri kalıyorum.Bilmem gereken yeni gelişmeler var mı anlatın bakalım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…