2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

günaydın kızlar,canım hayırlı olsun,çok sevindim,allah bütün iş arayanların yardımcısı olsun,,
kısmetse ne zaman düşünüyosunz?

Amin canım,inşallah herkes bulabilir ama evlilikte erkeklerin çalışması şart olduğu için nişanlımın işe girmesine çok sevindim.İnşallah bende bulabilirimde,rahat ederiz.Tüm işsizlerin yardımcısı olsun allah.:Saruboceq:

Çok sevindim cnm hayırlısı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende çalışmıyorum zor evde çok sıkılıyorum.:1closedeyes:

Hadi hayırlısı kızlar kaydirigubbakcemile5

Umarım hepimiz doğru kararlar verir ve ömür boyu mutluluğa ulaşabiliriz.

Merhaba Güzel Gelinlerim nasılsınız bakalım?Ben çok uzak kaldım sizden bu yoğunlukta Aramıza yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz :) Önemli gelişmeler olursa özelden yazın bana yaa merak ediyorum,çünkü bütün sayfaları takip etmeye vaktim olmuo burdan Hepinizi öpüyorum canlarım :)

Canım benim adına çok sevindim.Şu ara iyi bir işbulmak gerçekten çok zor

Umarım sen de bulabilirsin
umarım canım ya evet gerçeketn zor bizde 2 senedir arıyoruz.Hep bulduğumuz ve girdiğimiz işlerde ya ssk yoktu yada parayı vermediler.Allaha çok şükür sonunda sağlam bir iş buldu nişanlım.Bende girebilirsem düzgün bir işe rahatlıycaz o zaman.
Çok sevindim cnm hayırlısı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende çalışmıyorum zor evde çok sıkılıyorum.:1closedeyes:
Evet birde kendi paranı kendin kazanmaya alıştıysan evde oturmak dahada bir ağır geliyor insana.İnşallah sende bulabilirsin.
Hadi hayırlısı kızlar kaydirigubbakcemile5

Umarım hepimiz doğru kararlar verir ve ömür boyu mutluluğa ulaşabiliriz.

İnşallah canım,evlilik tarihi almak için uğraşıyoruz,o kadar eşya alınıyor sonra herşey hüsran.Umarım hayat bize bunları göstermez ve şimdi ki gibi mutlu ve güzel olur herşey.

Ayy çok kötü ya bir hevesle başlayıp da yarıda kalmak benim en büyük korkum

umarım hepimiz umduğumuzdan da mutlu oluruz.

Nikah İzmir'de mi yapacaksınız canım.

Karşıyaka Nikah Salonu'nda yapmayı düşünün diyecektim.Çok güzel bir yer.

valla bende sözlenebilirim:)

slm kıslar bende 2010 gelini olucam 6 aralıkta nişanım var düğün tarihim belli deil daha

Hoşgeldiniz kızlar hayırlısı olsun inş. kaydirigubbakcemile5

Amin :Saruboceq: İnş. cnm

Evet nikah İzmir'de olacak.Karşıyaka bana çok ters yerde,bu yüzden başka bir yerde olur.Önerin için teşekkür ederim.

Günaydın gelinler nasılsınız?Ben 3 gün buralarda değilim.Buraları boş bırakmayın şekerler.

Merhaba ben yeni üyeyim 19.06.2010 da evleniyorum şuan iş yerinde yazıları okuyorum ..:) bu sayfayı gördüm yazim dedim şimdiden tanıştığıma memnun oldum

Günadın kızlarr

Merhaba ben yeni üyeyim 19.06.2010 da evleniyorum şuan iş yerinde yazıları okuyorum ..:) bu sayfayı gördüm yazim dedim şimdiden tanıştığıma memnun oldum

günaydın günaydın,:1hug: ben de geldim 2010 model bi gelin olarak :lepi:
Nasılsınız kızlar?

Hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlısı olsun a.s.

çok haklısın canım sanırım herkeste bu aralar aynı problem var biz ayrılığın eşiğine geldik bunun yüzünden geçen hafta ki hala problemler var hala huzurlu değilim Allah hepimizin yardımcısı olsun. senin ve nişanlının adına çok sevindim Allah utandırmasın..

Canım çok üzüldüm ya üzmeyin birbirinizi maddi şeyler için

yok canım ya inan problem maddi şeyler değil ama hallediyoruz yavaş yavaş
çok şükürki iyi bi işe girdi geçenlerde yoksa sonumuz pek hayır gözükmüyodu.
Allah tüm evlenceklere yardım etsin işin maddiyatında değilim huzur lazım huzur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…