- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.341
günaydın kızlar,canım hayırlı olsun,çok sevindim,allah bütün iş arayanların yardımcısı olsun,,
kısmetse ne zaman düşünüyosunz?
Merhaba gelinler nasılsınız bakalım?Benim bilgisayar bozulmuştu bu yüzden aranızda değildim.Bu arada kızlar sizede vereyim müjdeyi nişanlım işe girdi bizde 1 aya kadar tarihimizi alırız.O mutlu günün tarihini sizlere veririm en kısa zamanda.Eşyalarınızdada renk uyumu önemli ama olmuyorsada zorlamanın anlamıda yok kızlar alınmış alınmıştır.
umarım canım ya evet gerçeketn zor bizde 2 senedir arıyoruz.Hep bulduğumuz ve girdiğimiz işlerde ya ssk yoktu yada parayı vermediler.Allaha çok şükür sonunda sağlam bir iş buldu nişanlım.Bende girebilirsem düzgün bir işe rahatlıycaz o zaman.Canım benim adına çok sevindim.Şu ara iyi bir işbulmak gerçekten çok zor
Umarım sen de bulabilirsin
Evet birde kendi paranı kendin kazanmaya alıştıysan evde oturmak dahada bir ağır geliyor insana.İnşallah sende bulabilirsin.Çok sevindim cnm hayırlısı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende çalışmıyorum zor evde çok sıkılıyorum.:1closedeyes:
Hadi hayırlısı kızlar kaydirigubbakcemile5
Umarım hepimiz doğru kararlar verir ve ömür boyu mutluluğa ulaşabiliriz.
valla bende sözlenebilirim:)
slm kıslar bende 2010 gelini olucam 6 aralıkta nişanım var düğün tarihim belli deil daha
umarım canım ya evet gerçeketn zor bizde 2 senedir arıyoruz.Hep bulduğumuz ve girdiğimiz işlerde ya ssk yoktu yada parayı vermediler.Allaha çok şükür sonunda sağlam bir iş buldu nişanlım.Bende girebilirsem düzgün bir işe rahatlıycaz o zaman.
Evet birde kendi paranı kendin kazanmaya alıştıysan evde oturmak dahada bir ağır geliyor insana.İnşallah sende bulabilirsin.
İnşallah canım,evlilik tarihi almak için uğraşıyoruz,o kadar eşya alınıyor sonra herşey hüsran.Umarım hayat bize bunları göstermez ve şimdi ki gibi mutlu ve güzel olur herşey.
Ayy çok kötü ya bir hevesle başlayıp da yarıda kalmak benim en büyük korkum
umarım hepimiz umduğumuzdan da mutlu oluruz.
Nikah İzmir'de mi yapacaksınız canım.
Karşıyaka Nikah Salonu'nda yapmayı düşünün diyecektim.Çok güzel bir yer.
Merhaba ben yeni üyeyim 19.06.2010 da evleniyorum şuan iş yerinde yazıları okuyorum ..:) bu sayfayı gördüm yazim dedim şimdiden tanıştığıma memnun oldum
günaydın günaydın,:1hug: ben de geldim 2010 model bi gelin olarak :lepi:
Nasılsınız kızlar?
Amin canım,inşallah herkes bulabilir ama evlilikte erkeklerin çalışması şart olduğu için nişanlımın işe girmesine çok sevindim.İnşallah bende bulabilirimde,rahat ederiz.Tüm işsizlerin yardımcısı olsun allah.:Saruboceq:
çok haklısın canım sanırım herkeste bu aralar aynı problem var biz ayrılığın eşiğine geldik bunun yüzünden geçen hafta ki hala problemler var hala huzurlu değilim Allah hepimizin yardımcısı olsun. senin ve nişanlının adına çok sevindim Allah utandırmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?