2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Dikimle-satın alma arasında çok fark oluyor mu?

Eğer oluyorsa ben de dikecek yer aramaya başlayayım. sırnaşık şey

Kuzum sen her şeyi halletmişsin düğün mekanı hazır,gelinliğin de hazır sayılır

Meraklandım şimdi nasıl bir model diktirmeyi düşünüyorsun

2modeli birleşimi kaydirigubbakcemile3 benim gelinliğim uzun kollu yani güpür olacak üst kısmı alt kısmıda ipek şifon olacak sol taraftan kat kat fırfır gibi bişey olacak hihoyyyt süpriz olsun sırnaşık şey

Evet ya straplez çok güzel duruyor ya da omuzlarıma düşen askı olabilir.

Ya da omuzlarıma düşen taşlardan yapılan askı olabilir.

Gerçi zayıflamam gerekecek biraz istediğmi model için hihoyyyt

bende varım:)şuan nişanlıyı haziranda düğünümüz.anadolu yakasında bildğiniz güzel düğün yerleri varsa yemekli bilgilendiriseniz sevinirim

günaydın kızlar,zayıflamak gerek dimi düğünlere,,az önce internetten x-tragel inceltici krem siparişi verdim.
ilk defa buna benzer ürünler kullanıyor olucam,çok heyecanlandım gamyoncuiremsu

Günaydın cnm sen kullanda faydasını görürsen bizede haber ver alalım ben daha önce lahana hapı almıştım bi faydasını görmedim :sinifsinif:

Ben de Xtragel işe yarıyor mu diye merak ettim.Burada bir başlık vardı

Orda okuduğum kadarıyla kimi olumlu kimi olumsuz sonuç almış

Sen de dene bakalım.Eğer işe yararsa ben de alayım.

deneyip yazacağım arkadaşlar zaten çok bir fazlam yok ama,ramazanda vs derken iyice kilolar aldı başını gitti,inşallah işe yararda sizede önerebilirim...

Merhaba gelinler nasılsınız bakalım?Benim bilgisayar bozulmuştu bu yüzden aranızda değildim.Bu arada kızlar sizede vereyim müjdeyi nişanlım işe girdi bizde 1 aya kadar tarihimizi alırız.O mutlu günün tarihini sizlere veririm en kısa zamanda.Eşyalarınızdada renk uyumu önemli ama olmuyorsada zorlamanın anlamıda yok kızlar alınmış alınmıştır.

Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler,nüfusumuz hergeçen gün artıyor kızlar.Bu arada size bişey soracağım hazır mutfak takımları için izmirde önerebileceğiniz yerler var mı?Değişik ve güzel ürün satan yerler.Sizlerin ki nasıl?

günaydın kızlar,canım hayırlı olsun,çok sevindim,allah bütün iş arayanların yardımcısı olsun,,
kısmetse ne zaman düşünüyosunz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…