2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya ilk gece harikaydı, yani biz o gece yapmadıkta,çok geç olmuştu arkadaşlar falanla eve gittik eğlence falan derken sabaha karşı 4.30 da gittiler.çok yorgunduk duş alıp sarılıp yattık.öğlen 11 de uçağımız vardı 9 da kalktık hazırdı herşey çıktık anca yetiştik.
otelde saat 1 gibi gittik.hemen duş alıp uyuduk,saat 4 gibi uyandık, zaten uyanınca oldu,öpücükler falan derken baktıkki olmuş :))

vayyy seni yere bakan yürek yakan korkAK arse hee
kuş gibi geldi gecti he bravo vallakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

biz c.tesi döndük.
ya tatlım ben korkuyodum ama , kendimi kasmaya fırsatım olmadıki, sanki sevgilimle herzamanki öpüşmemiz gibi başladı,sonra istem dışı birde baktıkki biz ciddi ciddi sevişiyoruz kaydirigubbakcemile3
sonrada oldu işte,biraz canım acıdı ama çok değil öyle abartılacak gibi değil.şöyle bir sorun var sadece ben zevk almadım, halada almıyorum acaba normalmi

seni gidi seni aferinnn....:roflol::roflol::roflol::roflol:

normal canım..ama almaya çalış kendini ver...1 sene bile zevk almayan oluyormuş..

kan durumu ne oldu..kıs biz hergün yapmaya başlamıştık..sonra benden kan geldi bittikten sonra ..hasta oldum sandım ama olmamşım..dme ki zarı anca halletmişk dedi eşim..tuhafCADIARZU

ama şimdi resmen yapıyorum kıs...alıştım artık...:roflol::roflol::roflol::teytey:

eşim korunuyo, öyle istedi benimde canıma minnet,zaten doktorumda ilaç senin için iyi olmaz bünyen kilo almaya müsait hemen kilo alırsın dedi

lındark Arada girerim demişti..onu hazılıkları vardır cnm hem.
semu valla gecen hafta ondan başkası girmedi bu topiğe başkada kimse yokkki anam ..herkes evlendü :))

arse gelmiiiiş h.g cnim ya okudum ilk yazdığn cevpları çk sevindim cnm herşeyin iyi geçmesine inşallah hp böyle olur hayrlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…