Harika bayıldımmm bayıldımmm tek kelimeyle süper...
amin canım sağol..mutlaka yap o zaman ikinci kızına..2006 Aralığında kızım dünyaya geldi yaklaşık 1 yıl sonra diş buğdayını yaptım ozmanlar bu tarz şeyleri hiç bilmiyordum
şimdi yine hamileyim 2. kızımı bekliyorum Şubat annesi olacağım :)
sizin bu tarifiniz çok işime yarayacak
hayırlı uğurlu olsun
Allahım gelinlikle görmeyide nasip etsin
bayıldım ne güzel yapmışsınız
teşekkürler..inşallah sizinkileri de görelim buradan..çok güzel tek kelimeyle bayıldım yaa sağlıla büyüsün baharcık inşallah
sarısı bizim başımıza :)
geç kalınmış sayılmaz,elif in de dediği gibi 2 yaşına kalmasın yeter..cok cok güzel olmuş hersey tebrik ederim! bayıldım!
meslek secimi ve dua kısmı cok ilginc geldiii ben izmirliyim,son 7-8 yıl da yurt dısındaydım ve ilk defa böyle diş bugdayı partisi görüyorum.
kusura bakmayın gercekten ilk defa bu sitede duyuyorum.bu parti ilk diş cıktıgında mı yapılıyor? o bugdaylı yiyecegin tarifini int.ten buldum, kurabiyeler de cok şekermiş. benim oglumun şu an 8 dişi var, ilk dişini 5 aylıkken cıkardı, baya gec kaldık yani...
merak ettim meslek seciminde kızın neyi secti?
TEŞEKKÜRLER canım..ne güzel adetler ne güzel marifetler bunlar beceri gerekli,sanki deryalı günlerin reel versiyonu gibi tebrikler valla.
benim de yardımcılarım Bahar'ın teyzesi vardı iki tane yoksa tek başına olmaz tabi..sedacım öncelikle tebrik ederim seni her ayrıntı her detay süper olmuş..ellerine ve emeğine sağlık baharda çok şanslı (ve güzel) bir kız..onca işin arasında bunları başarmanda ayrıca tartışma konusu:)) bi ben cesaret edemedim şu olaya gencer ve yaramazlıkları sayesinde..bu arada bu topikcikte çok anlamlı olmuş yerinde açılmış yani:))
ne bileyim ben yaparken çok heyecanlanıyorum ve mutlu oluyorum,seviyorum yani uğraşmayı..sedacım gerçekten çok güzel yapmışsın.ellerine sağlık..el emeği bu.harikaa..
bende pek üretkinlik yoktur .bende böyle şeylar organize etmeyi çok severim ama elimde yapacagıma hazır almayı tercih ediyorum.ben tüketiciyim sanırım.hemen sıkılıyorum.daralıyorum.gözümde büyüyo böyle şeylar.ama baksana sonuç harika olmuş..
bende bende herşey süper olmuş ellerine sağlık bizde yapmadık diş buğdayı falan ama isterdim yapmak annem rahatsız oğlan durmuyo pek içimden gelmiyo doğum gününe inşallah artık ama seninki süper olmuş sedacım ellerine sağlık
canım ben diş kalıbını kendim yaptım.netten ben de pek sipariş vermeyi sevmiyorum..aslında çok ucuz birşey ama mağaza yok dediğin gibi yakınlarda..internette diş şeklinde kurabiye kalıbı buldum ama istanbulda bi mağazada olsa gidip alsam çok sevincem netten alışverişi pek sevmiyorum.. herşey bitmiş doğurmuşum gibi şimdi de diş buğdayına hazırlanıyorum hay Allahım bu çocuk beni ne hale getirdi herşeyine yrı ayrı özenir oldum..
aminn canım duana...aman Allahım bu ne güzel adet yaaa tam benlik
ya sen ne kadar özençli bi anneymişsin öyle herşeyiyle uğraşmışsın.Allahım uzun sağlıklı bi ömür versin kızına
herşey süper olmuş
yalnız biraz anlatırmısın çünkü ben hiiçç görmedim böyle diş buğdayı partisi
ya yeni bi adet ya da bizim burda yokk
ama acayip heves ettim.ben de yapmak istiyorum.tabi daha çoook var ama olsun fikir edineyim dimi
elifcim,bak sen yapıcam dedin ben senin adına heyecan yaptım...yap mutlaka madem karar verdin,olduğu kadar..mesela ben bir tek diş şeklinde pasta yaptırmadım onu da kendim yapacaktım ama o doğumgününe kalsın istedim pasta işine girmedim..o detay eksik yani bende de..seda,özlem ve hatice sizler yaptığınız için soruyorum buğdayınızın içlerine tam olarak ne koydunuz nasıl hazırladınız yani yağlımı tuzlumu nasıl oluyor.çok iştaha geldim (kıskanarak tabi):))) yapmaya karar verdim çok detaylı olmasada bu pazar yapayım diyorum yardımlarınıza muhtacım kızlar:))
canım ben diş kalıbını kendim yaptım.netten ben de pek sipariş vermeyi sevmiyorum..aslında çok ucuz birşey ama mağaza yok dediğin gibi yakınlarda..
ben yazıcım olmadığından netten buldum bir diş resmi ekranın üzerine koydum yağlı kağıdı çizdim.sonra da peynir kutuları oluyor ya onun kapağına geçirdim yine yağlı kağıtla ve kestim bir güzel kalıbım oldu.sonra tek tek hamuru açıp kestim.tabi biraz uğraşlı oldu ama şimdi onu bulamadım diye de vazgeçmedim yani..böyle deneyebilirsin canım..
aminn canım duana...
aslına bakarsan ben de ilk defa duydum bu sene ve kendi kızımda uyguladım bunu..bizim aile de heyecanla bekledi herşeyi bakalım sırada ne var diye..herkes ilk defa duymuş oldu bizde de..
ben de netten bayağı araştırdım canım..
biraz anlat demişsin,her resmin üstünde yazıyor benim yaptıklarım bu kadar ama bi bak merak ettiğin başka birşey varsa sor biliyorsam söyleyeyim canım...
elifcim,bak sen yapıcam dedin ben senin adına heyecan yaptım...yap mutlaka madem karar verdin,olduğu kadar..mesela ben bir tek diş şeklinde pasta yaptırmadım onu da kendim yapacaktım ama o doğumgününe kalsın istedim pasta işine girmedim..o detay eksik yani bende de..
ben buğdayı bir gün önceden suda beklettim.ertesi sabah haşladım bi güzel şiştiler..benimki tatlıydı ama yine de yenmiyor içinde boncuk aramaktan.. az yap yarım kilo bile çok yani..ben yarım kilodan yapıp abartmışım biraz.ertesi gün ziyan olmasın diye içindekileri ayıklayıp aşure yaptık..
içine nar,ceviz ve biraz da tozşeker koyduk.istersen biraz da tarçın konabiliyor...
hımm tarif içinçok teşekkür ederim sedacım kolaymışta aslında ama benim bişiyden anlamayn kociş bu işiçin sende çok şey yapıosun dedi kapattı konuyu o şey ne anlama geliyosa artıkcanım ben diş kalıbını kendim yaptım.netten ben de pek sipariş vermeyi sevmiyorum..aslında çok ucuz birşey ama mağaza yok dediğin gibi yakınlarda..
ben yazıcım olmadığından netten buldum bir diş resmi ekranın üzerine koydum yağlı kağıdı çizdim.sonra da peynir kutuları oluyor ya onun kapağına geçirdim yine yağlı kağıtla ve kestim bir güzel kalıbım oldu.sonra tek tek hamuru açıp kestim.tabi biraz uğraşlı oldu ama şimdi onu bulamadım diye de vazgeçmedim yani..böyle deneyebilirsin canım..
aminn canım duana...
aslına bakarsan ben de ilk defa duydum bu sene ve kendi kızımda uyguladım bunu..bizim aile de heyecanla bekledi herşeyi bakalım sırada ne var diye..herkes ilk defa duymuş oldu bizde de..
ben de netten bayağı araştırdım canım..
biraz anlat demişsin,her resmin üstünde yazıyor benim yaptıklarım bu kadar ama bi bak merak ettiğin başka birşey varsa sor biliyorsam söyleyeyim canım...
elifcim,bak sen yapıcam dedin ben senin adına heyecan yaptım...yap mutlaka madem karar verdin,olduğu kadar..mesela ben bir tek diş şeklinde pasta yaptırmadım onu da kendim yapacaktım ama o doğumgününe kalsın istedim pasta işine girmedim..o detay eksik yani bende de..
ben buğdayı bir gün önceden suda beklettim.ertesi sabah haşladım bi güzel şiştiler..benimki tatlıydı ama yine de yenmiyor içinde boncuk aramaktan.. az yap yarım kilo bile çok yani..ben yarım kilodan yapıp abartmışım biraz.ertesi gün ziyan olmasın diye içindekileri ayıklayıp aşure yaptık..
içine nar,ceviz ve biraz da tozşeker koyduk.istersen biraz da tarçın konabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?