• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Eş Durumu

antalya ya da 5 okul açılmış....il emri verilmeden kavuşamayız.....

canım önünde kaç kiş var biliyomusun.bir puanla kaçırdım demiştin iyi takip et,torpil falan dönüpte senin gitmen gereken yere başkası atanırsa iyi takip et.olmazsa dava açarsın.benimki olmaz artık.inşallah sen kavuşursun canım..

caycancım iki okulu da yazacak mısın? elmadağdaki okul tek öğretmenliymiş ve ücretli bir öğretmen çalışıyormuş.
ınşaallah hayırlısıyla atanırsın canım

benim yine olmadı....umarım ek atama olur....perna hayırlı olsun... kaç puanla atandın? benim bir arkadaşımda elazığ yı isteyecekte...caycan senin ne oldu?

atanan arkadaşlara hayırlı olsun.benim olmadı 102 puanım olana kadar burda2 sene daha kalmam lazım.atanamayan arkadaşlar üzülmeyin diyecem ama bu imkansız biliyorum.tek dileğim bizi bu hale getirenlerin allah belasını versin.onlarda ailesinden ayrı kalsınlar inşallah..

evet biliyorum...ankara ya çok az açılmış...senin adına üzüldüm...ama sanırım orada iyi puan alıyorsundur...ve sana yeterli olur.....bana 43 yer açılmış... umutluyum...

evet biliyorum...ankara ya çok az açılmış...senin adına üzüldüm...ama sanırım orada iyi puan alıyorsundur...ve sana yeterli olur.....bana 43 yer açılmış... umutluyum...

en son 102 de kaldı,benim puanım yetmez henüz canım ama senin adına sevindim.inşallah olur bu kez.hepimiz için dua edicem..

Back