2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

papatya teyzesi bizde 1 yas bilgimizi yazalim

1 yas 11 kilo 83cm boy tesekurler simdiden :nazar: boyumuza nazar degmesin :nazar::nazar:

Son düzenleme:
bizde 13.ay bilgilerimiz yazalım 10700 kg
boyda 79 cm 1 ayda 400 gr almış kuzu iyi dedi doktorumuz

düzelkemelri yaptım kızlar.hepsine maşallah.
seci çok üzgünüm bana hak verirsin inşallah.sen hiç girmeyince ben sizi sildim:78:
çünkü çok fazla eksik vardı nerdeyse 2 aydan beri güncellem yapılmadığı içn çok üzgünüm sildim bende bi seni değil diger ugramayanlarıda silmmiştim.kusura bakma emi:KK54:

Ben çoğunu yazdım diye hatırlıyorum bu topiğe uğruyordum çünkü hiçbirine uğramasamda.olsun canın sağolsun Ayşegülcüm ama keşke faceden filan msj atsaydın.

Ben çoğunu yazdım diye hatırlıyorum bu topiğe uğruyordum çünkü hiçbirine uğramasamda.olsun canın sağolsun Ayşegülcüm ama keşke faceden filan msj atsaydın.

seçilcim faceden hiç aklıma gelmedi ama topikten çok mesajlar gönderdim.kimi döndü kimi dönmedi.valla yoruldum bende.defalarca her konuştugmuz yere link verdim kızlar unutmayın diye.neyze öyle oldu işte..:KK69:

seçilcim faceden hiç aklıma gelmedi ama topikten çok mesajlar gönderdim.kimi döndü kimi dönmedi.valla yoruldum bende.defalarca her konuştugmuz yere link verdim kızlar unutmayın diye.neyze öyle oldu işte..:KK69:

bana gelmedi msj cnm neyse dediğim gibi sana Gülşenden Canın sağolsun şarkısını göndermee yapıyorum:63:

bana gelmedi msj cnm neyse dediğim gibi sana Gülşenden Canın sağolsun şarkısını göndermee yapıyorum:63:

kız dur yollama.üzüldüm şikcik.sen bilgilerini ver derininde sizi geri ekliyem.
dogum tahihi
dogum kilo boy
1den 12 aya kadar ki kilo boy ölçüsünü ver ekleyeyim sizi.hadd,.

13. ayıda yazıyormuyuz bende yazayım eksık kalmasın aman :KK60:
10.300 gr - 300 gr almışız ehh iyi sayılır
79 cm - 1 cm uzamışız buda iyi sayılır

13 ay yazılıyor muydu ben neden 12 aya kadar yazacağız zannettim acaba:26::26::26:

ömür 13. ayında
10.800 gr
80 cm..

X