Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim bilgilerimizde baya eksik kalmış Ayşegül teyzemiz kızmadan hemen verelim:78:
9.Ay bilgilerimiz Boy : 68 cm Kilo : 7800 gr 10.Ay bilgilerimiz Boy: 69 cm Kilo : 8130 gr 11.Ay bilgilerimiz Boy : 70 cm Kilo : 8100 gr Maşallah benim oğlum her geçen ay kilo konusunda geriye gitmekte birinci
ohhh ohhh masallah tosuncuklarima az önce düsündümde yaw dogumdan önce son 1 ayimiz kaldi yok 25 haftalik, yok sukadar lik felan derken dogumlarini bekliyorduk kuzucuklarimizin. simdi ise 1 yasina bastilar sipalar yaa yokk valla kizlar yaa dünyada annelik kadar güzel birsey ayy duygulandim valla neyse saka maka 1. yas günleri geldi catti valla! eskisi kadar giremiyorum canlarim. kuzucuklarinizi öpün yerime. bu arada kizalr canbahar 1. yas fotolarini slayta ekliycekmi?
son düzeltmeleri yaptım canlarımm.. özlemcim valla bende çok duygulanıyorum.hepsini allah nazarlardan saklasınn.. duygucum sanırım daha erken.bizim bebekler bir yaşına geldi ama daha yeni başladık bir yaşa.bütün bebeklerimiz bir yaşını doldursun sanırım ozamanyapılır slayt
bütün bebiklerimize maşallah diyerek bizde 12.ay bilgilerimizi yazalım... biz malesef yerimizde saymışız 11.aya geç baktığımızdanmıdır yoksa inat edip hiçbirşey yemediğindenmidir(benceyemediği için kesinde)nedir... kilo 10.000 boy 78 bundan sonrasına devam edilecekmi ayşegülcüm (bence çok güzeldi) dönüp burdan bakıyodum.. her ay kendime bir görev edinmiştim sağlık ocağına gidip sonra gelip buraya yazmayı:))