2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

al benden bi tane daha..
benim ki de hiçbirşey yemiyor.. abartmıyorum hakkaten yemiyor..
ilk kaşığı alıyor 2 kaşık puuuvvv benim üstüme kanepeye kendi suratına...
ağlıyorum her yemek yedirişte şöyle bi 8 kilo olaydı ahh ahhhh

öyle moralim bozuldu ki nereye gitti yedikleri anlamadım doktordan çıkınca ağladım. neden bu çocuklar böyle oldu ki? bugünlerdede çok huysuz yine herşeye ağlıyor hiç birşey yemiyor yaşlandığımı hissediyorum.

canım moralini bozma ya...hep öyle bebişler inanki...sen şimdiden bu kadar stres yaparsan ilerde nasıl edicen de bakalım..daha yolun başındasın canım...ahanda benm büyük oğlan 6 yaşında yaka silkiyoz artık yemiyo yemiyoooo...napalım her yemek kabus ama alıştık artık..tek sorunları bu olsun canım...büyümeyen bebekmi var söyle bakim..illaki büyücek bu bi dönem inanki düzelir...benm oğlan düzelmedi o ayrı inş seninki düzelir...üzülme sen üzüldükçe ona yansır...oda inatlaşır canım...

canım moralini bozma ya...hep öyle bebişler inanki...sen şimdiden bu kadar stres yaparsan ilerde nasıl edicen de bakalım..daha yolun başındasın canım...ahanda benm büyük oğlan 6 yaşında yaka silkiyoz artık yemiyo yemiyoooo...napalım her yemek kabus ama alıştık artık..tek sorunları bu olsun canım...büyümeyen bebekmi var söyle bakim..illaki büyücek bu bi dönem inanki düzelir...benm oğlan düzelmedi o ayrı inş seninki düzelir...üzülme sen üzüldükçe ona yansır...oda inatlaşır canım...

ya işte onu beceremiyorum her akşam yatarken kendime söz veriyorum yemez ise üzülmek yok ısrarcı davranmak acıkınca yer ama yok yine üzülüyorum.inş. düzelir canım ya yoksa ben kafayı yemek üzereyim.

al benden bi tane daha..
benim ki de hiçbirşey yemiyor.. abartmıyorum hakkaten yemiyor..
ilk kaşığı alıyor 2 kaşık puuuvvv benim üstüme kanepeye kendi suratına...
ağlıyorum her yemek yedirişte şöyle bi 8 kilo olaydı ahh ahhhh

benimkide ağzını açıyor yutmuyor zır zır ağlıyor veriyorum diye tabi yutmadığı içinde ikinci kaşığı vermiyorum ne etcem bilmem geçen ay hiç kilo almadıysa bu ayda umutlu değilim.

kızlar masllah tek tek hepsıne ne yedırıyosunuz bu tosuncuklara

canım benimki gündüz ağzına sadece su ve yoğurt sürüyor ama gece uykusundan önce 9 da falan 180 mamanın içine tahıllı olan ek besin atıyorum biberonunda ağzını cerce parmağın başı kadar deldim valla onu yediriyorum .sonra gece 3 gibi uyanıyor bu seferde 180 cc yapıp veriyorum.sabahda saat 6.30 da falan 60-90 cc ile kahvaltısını veriyorum bazen biberonla bazen kaşıkla ama kasık pek istemiyor.
kaşığı unutmasın diye yoğurtu kaşıkla yiyor .
bu arada akşam patates haşladım çatalla ezdim ama püre falan değil az birşey ezdim işte biraz da tereyag koydum elimle yedirdim bu arada el ile yemek istiyor.
benim kızım yemez diyip durdum ama elimle pilav verdim yedi.ekmeğin içini yemeğin suyuna bandırdım yedi tamma yedi dedğim 1 tabak değil ama en azından 3-5 miğdesine birleyler gidiyor.tabii benim kurtarıcım biberon oluyor.

benim kızım hiç kilo almamış bu ay.
sadece bir cm uzamış çok üzüldüm çoooooooooookkkkkk.

elbet üzileceksin ama onun dikkatini dağıtıp ağzına elinle koy.biz bi ara emziği agzına koyar gıbı yapıp mama veriyorduk ağlıyordu falan ama yada tülbentle oyun yapıyorduk yemiyor.yemek yerken oyun öğretmeyin diyorlar ya yok yani böyle birşey yemiyor şiyi tamam diyip geçip oturacakmıyız mecbur oyunlar bağarmalar tv ara ara açmalar yapacağız sayet ben yapıyorum.

doktor ek besin falan demedi sadece sık emzirme çocuk reflü olmuş dedi, süreyi uzattık çocuğa bir haller oldu ama ben bildiğimi yapıcam, ek gıda çok güzel alıyordu ama şimdi onuda istemiyor, dişmi çıkarıyor acaba diyorum henüz incimiz yok. biraz da sıcaklar mahvetti çocukları.

ek besin için geç kalıyorsun sen arada yinede ver canım .

yemek istememesi tüm bebeklerimizde var malesef.havalar ve dişle ilgili diyoruz .

6.ay bilgilerimiz...

kilo:7550gr
boy:69cm...

50gr zayıflamışız 5,aya göre...olacak iş değil bu ya moralim sıfır.....

5.ay bilgimiz yok malesef çünkü en son 4.5 aylıkken gitmiştik

6. ay kilomuz 7200 kg boyumuzda 64 cm olmuş

masallah tum bebıslere anelerı canınızı sıkmayın bızım doktor ve tum doktorlar dıyo cocuklar sıcaklardan cok sıvı kaybetı onun ıcın kıloları fazla cıkmadı

ben de bebeklerimi bu çizelgede görmek istiyoruuuuummmm :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ben bilgilerini yazıyım uygun zamanda eklersin olur mu canııımmm??

anne adı : burcinn
bebek adı : çınar emir
doğum tarihi : 15 Şuabt 2010
doğum kilosu ve boyu : 2300 gr 44 cm
1. ay : 3235 gr 49,5 cm
2. ay : 4570 gr 53,5 cm
3. ay : 5600 gr 57 cm
4. ay : 6600 gr 61 cm
5. ay : 7680 gr 64 cm
6. ay : 8420 gr 67 cm

anne adı : burcinn
bebek adı : ayşenur
doğum tarihi : 15 Şuabt 2010
doğum kilosu ve boyu : 2470 gr 46 cm
1. ay : 3580 gr 52 cm
2. ay : 4850 gr 56 cm
3. ay : 5920 gr 58 cm
4. ay : 6800 gr 62 cm
5. ay : 7950 gr 65 cm
6. ay : 8500 gr 67 cm

07papatya teyzeeee bizi de ekler misin listeyeeeee?? :emir_bebek: :emir_bebek:

bakın sizler için bu saatte düzelttimmm.iş akı işte ne edersiniz:):hulya:
burcin eklemey yaptım..düzeltmeerde yapıldı..
kızlarüzülmeyin yaa kötünün kötüsünü düşünün.beni meselaaakaydirigubbakcemile3
saglıkları yerinde şükür...gerisi hikayee.ne yapalımm yemiyolar iştee..

ivet 7. ay bilgilerimiz
kilo: 8200 (bukadar harete kilo almaması normal aksine vermiş bile)
boy:72cm

kendimi tek zannediyodum yanılmışım benim naz da beni uzuntuden öldurecek. varsa yoksa su. mama-çorba ancak uykuda içirebiliyorum.

valla canım ecrin maş. bu ara güzel yedi içim ondan rahat baya
ama kilo almamış anlamadım bende
takmıyorum artık sağlığı yerimde ona şükür

Bende geçen hafta tatil dönüsü bi doktora çiktim bir buçuk ayda sadece 500 gr almis ve 9360gr olmus
çok az almis gerçi Trde sicaktan dogru düzgün emmedi varsa yoksa su içti ben zayiflamistir diyodum ama yine almis eee bunada sükür boyumuzu ölçmedi ama baya bi uzamis boyumuz çünkü gitmeden önce büyük olan kiyafetleri simdi tam oluyo hatta biraz küçûk bile

Ama eve döndügûmüzden beri baya bi istahla yemeye basladi Ecem hanim ek gidayada basladik
sicaktan yemiyomus kizim

bizde dr değiştik acaba tartıdan fark edermi anlamadım bende
o sıcaklarda ecrinde emmek istemedi ama güzel yedi hatta sebze çorbalarına bile başladık sonunda 5gündür
bide ecrin çok kaka yapıyo günde 3. 4 keze çıktı yediği içerde kalmıyoki acaba ondan damı alamadı kilo

X