- 7 Ekim 2009
- 1.193
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle moralim bozuldu ki nereye gitti yedikleri anlamadım doktordan çıkınca ağladım. neden bu çocuklar böyle oldu ki? bugünlerdede çok huysuz yine herşeye ağlıyor hiç birşey yemiyor yaşlandığımı hissediyorum.
canım moralini bozma ya...hep öyle bebişler inanki...sen şimdiden bu kadar stres yaparsan ilerde nasıl edicen de bakalım..daha yolun başındasın canım...ahanda benm büyük oğlan 6 yaşında yaka silkiyoz artık yemiyo yemiyoooo...napalım her yemek kabus ama alıştık artık..tek sorunları bu olsun canım...büyümeyen bebekmi var söyle bakim..illaki büyücek bu bi dönem inanki düzelir...benm oğlan düzelmedi o ayrı inş seninki düzelir...üzülme sen üzüldükçe ona yansır...oda inatlaşır canım...
al benden bi tane daha..
benim ki de hiçbirşey yemiyor.. abartmıyorum hakkaten yemiyor..
ilk kaşığı alıyor 2 kaşık puuuvvv benim üstüme kanepeye kendi suratına...
ağlıyorum her yemek yedirişte şöyle bi 8 kilo olaydı ahh ahhhh
kızlar masllah tek tek hepsıne ne yedırıyosunuz bu tosuncuklara
benim kızım hiç kilo almamış bu ay.
sadece bir cm uzamış çok üzüldüm çoooooooooookkkkkk.
doktor ek besin falan demedi sadece sık emzirme çocuk reflü olmuş dedi, süreyi uzattık çocuğa bir haller oldu ama ben bildiğimi yapıcam, ek gıda çok güzel alıyordu ama şimdi onuda istemiyor, dişmi çıkarıyor acaba diyorum henüz incimiz yok. biraz da sıcaklar mahvetti çocukları.