2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

canım benım bılgılerım baya eksık
4. ay bılgılerı
boy 69 kılo 7400
5. ay
boy 71 kılo 7600
6.ay 73 boy kılo 7860
oglum zayıf kaldı
guzel gıdıyordu ılk baslarda nyse saglıklı olsunda gerısı onemlı degıl

ayşegülcüm bende epeydir giremiyorum buralara 6.ay bilgilerimizi yazayım barii
8800 kilo
71 cm :nazar:
bütün kuzulara 1500 kere maşallah

bebeğim bu ay kilo almamış çok üzüldüm ne yapsam bilmiyorum, sadece emiyor yeterli gelmiyor mu acaba.
boy 72
kilo 8900

bebeğim bu ay kilo almamış çok üzüldüm ne yapsam bilmiyorum, sadece emiyor yeterli gelmiyor mu acaba.
boy 72
kilo 8900

maşallah kilosu aslında iyi ama tabii az alıncada rahat edemiyoruz doymuyor aç kalıyor diye.
dr ek besinlere başlatmadı mı canım.

Ayşegül teyze bizim 6. ay bilgilerimiz

kilo 9350:nazar:
boy 67.5:nazar:

:nazar: maşallah.

5. ayımız dolduğunda doktora gitmedik ama 6. ay kilomuz 10 kg boyuda kızımın 73 cm olmuş maşallah diyelim :nazar:

papatya teyzesı ozgeyın 6 ay bılgısı 8 kılo 72 cm bu ay 50 gramcık 2 dıs yuzunden ne uyuya bılıyoz ne bısı valahı dıs faslı cok zormus bugun doktordaydık doktor teyzemız cok ıyısınız hemde dıslerınızde cıkmıs nıye canını sıkıyon kılosu ıyı annesı dedı ama ıste ınsan nıye boyle dıyo ama canı saolsun alır kuzum benım kılolarını

ayşegülcüm yazıyorum canım
3.ay 5740 61 cm
4.ay 6340 64 cm
5.ay 6940 66 cm
6.ay 7530 68 cm cnm

anacım Miray'ın 6. ay bilgilerini buraya yazmayı unutmuşum: çok pardon :kedi:

kilo: 8460 gr
boy: 67.5 cm

bugün sağlık ocağında da tartıldı ve boyu ölçüldü. yine farklı çıktı.
kilo: 8700 gr
boy:69 cm.

ama sağlık ocağına pek güvenmiyorum nedense. hastanedeki değerleri baz alıyorum ben.

maşallah kilosu aslında iyi ama tabii az alıncada rahat edemiyoruz doymuyor aç kalıyor diye.
dr ek besinlere başlatmadı mı canım.

doktor ek besin falan demedi sadece sık emzirme çocuk reflü olmuş dedi, süreyi uzattık çocuğa bir haller oldu ama ben bildiğimi yapıcam, ek gıda çok güzel alıyordu ama şimdi onuda istemiyor, dişmi çıkarıyor acaba diyorum henüz incimiz yok. biraz da sıcaklar mahvetti çocukları.

üzülme canım beterin beteri var..burak ta 100g zayıflamış...keşke vermeseydide almasaydıda...

öyle moralim bozuldu ki nereye gitti yedikleri anlamadım doktordan çıkınca ağladım. neden bu çocuklar böyle oldu ki? bugünlerdede çok huysuz yine herşeye ağlıyor hiç birşey yemiyor yaşlandığımı hissediyorum.

X