- 23 Mayıs 2008
- 1.234
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balcığım ben seni seviyorum..Alıntı yaptın demiyorum.Kopyaladın da demiyorum..Ama aynı kelimeleri kullanmış olmamız beni çok şaşırttı..Hepsi bu..Hiç böyle bir tesadüfle karşılaşmadığım için çok şaşkınım..Lütfen öyle kötü şeyler düşünme..İnşallah güzel tatlı bir şubat annesi olursun..Üzme beni ....
ikimizinde aynı duyguları hissedip yazmamızz benide şaşırttı bademimm bende şaşkınımm..Bugün mübarek günn yarına çıkmamayım eger senden alıntı yaptıysam öyle bişi yapmam canım.Neyse kapatalımm konuyu en iyi..Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallahhhh bebek müjdesiylea.s.
cucupete hamişsindir inşallah cnm yaa bu güzel duyguyu sende tadarsın inşllahh
2010 şubat annelerii için daha erken bu başlıkk ama olsun :asigim:yakındaa inşallahh bu sayfaa hamişlerle dolup taşıcakk..Ben hamiş değilim ama inşallahh şubat ayı annesi olabilme adayıyımm başlığı açmak istedimm :) Belkim bu başlığı açmak uğurlu gelir bana kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Alahım tüm evlat hasreti ile yanıp tututuşan kullarının yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhhh.Bismillahirrahmanirrahimm diyerek sonradan gelicek arkadaşlarr için hayırlı bir topik olsun inşallahhh.Allaha emanet olun güzel anne adayları:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bende çok sabırsızlanıyorum
şu 1 hafta çabucak geçsede öğrensem hamile miyim değil miyim
eğer değilsem de doktor yolu gözüküyo bana
aşılamaya start vericez
1 hafta da belli olur mu ki ?inşallah hamilesindir :Saruboceq:Bende çok sabırsızlanıyorum
şu 1 hafta çabucak geçsede öğrensem hamile miyim değil miyim
eğer değilsem de doktor yolu gözüküyo bana
aşılamaya start vericez
inşallah hamilesindir:Saruboceq:adetim tam 10 gün gecti yine...gecen hafta testlerde negatifi görmüstüm,simdide yapmaya cesaret edermiyorum..ne adet belirtisi var nede herhangi bi hamislik belirtisi...
dr da adet olunca gel demisti,simdi onada gitmek istemiyorum-tatlicadiarzu-
İnanıyorum şubat annesi olacağız :hooray: