2010 Şubat Anneleri meleklerimizin haberini eşlerimize nasıl verdik?

ArkeoS

İkinci duam...
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
1.036
2
Arkadaşlar konuyu biraz geç açtım ama merak ettim.Eşlerimize meleklerimizin haberini nasıl verdik?Ben inanamayarak söylemiştim açıkcasıkaydirigubbakcemile3 korunuyorduk ama ben her ay bi ihtimal diyip günüm geçer geçmez test yapıyordum tabi sonuç negatifakannehir ve artık karar aldık bi bebeğimiz olsun istiyorduk,ilk ay olmadı ve benim hastalığım bittikten bikaç gün sonra tekrar kanamam oldu,çok korktum doktora gittim.Yumurtalıklarımda yoğun şekilde iltihap varmış,fitil verdi ve gebe kalma ihtimalimin de düşük olduğunu söyledi bu durumda.ılacı kullanıyorum ama biz yine korunmadık nası olsa bişey olmaz diye kaydirigubbakcemile3 son üç fitili kullanmadım ve günüm 3 gün geciyordu,muayeneye gittim,doktor muayene etti bişey kalmamış dedi ve son adet tarihimi sordu tabi ben fırladımdelikafadulden 27 nisan dedim hemen,hastalığınız yaklaşmış yumurtalıklar tüplere düşmüş dedi:1shok: şok oldum beklediğim cevap değildi ve çok üzüldüm.Derken günler geçiyor,8. gün oldu bende tık yok hastalanmadım hala:sm_cool: test almıştım yine ama kendimi tutamıyorum diye karşı komşuma vermiştim neyse testi istedim hiç umutlu değilim ama aldım yaptım testi.Umudum yok ya koydum bi kenara evimin işlerini bitirdim derken bi bakıyım dedim teste ki ne göreyimakannehir aman Yarabbi çift çizgi :asigim: Hiç unutamıyorum o anı hıçkıra hıçkıra ağladım hamileyim diye:asigim:Akşam eşim gelince söyleyemedim utandım:kedi:kıpkırmızı bir vaziyette karşısına dikilip "Bitanem galiba ben hamileyim" dedim eşimin tepkisi çok komikti baktı baktı "Ciddimisin?" dedi bende "Evet sanırım ciddiyim çünkü test pozitif çıktı" dedim sevinmelerden sonra kan tahlilindede çıkınca daha da bir sevindik.Çok şükür Allah'ıma,Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin bu mutluluğu bide öyle tattırsın.Darısı doğum hikayeme olsun inşallah.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın yazarak tekrar yaşamak istedim :asigim: Allah'ım yavrularımızı bize bağışla,hayırlı evlat olmalarını nasip eyle(aminnnnnnnn):CüvCüv:

Son düzenleme:
ben eşime haberi nasıl verdiğimi en başından anlatmak istiyorum ama biraz uzun
tedavi oldum olmadı her ay 3 4 kere test yapmaktan bıkmıştım hep tek çizgi hep gözyaşı.eşim askerden 20 gün olmuştu geleli günüm geçti bu sefer yapmıcam test akışına bırakıcam dedim günüm geçtikçe düzenim bozuldu dedim.eşim bu ay çift çizgiyi görücez dedi bende saçmalama tedaviyle olmadı sen gelir gelmezmi olucak dedim gitmiş 2 tane gebelik testi almış boşuna aldın dedim yapmadım
o sabah 6da rüyamda testi yapıyorum çift çizgi çıkıyor uyandım sabahın 6 sında yarı uyuklar vaziyette testi yaptım gözlerim kapalı vaziyette bekliyorum tek çizgi göreceğimden emin halde gözümü bir açtım 2 tane koyu çizgi elim ayağım titremeye başladı bu kadar koyu çıkmaz biri açık çıkması lazım dedim yanlış heralde diyip ikincisini yaptım titreyerek oda aynı oturdum banyoya hüngür hüngür ağlıyorum elim ayağım titriyor eşimin yanına gittim sesime uyandı ödü koptu ne oldu neyin var diye elimde testleri gösterdim oda rüya sandı heralde yüzüme baktı baktı testi eline aldı sonra bana sımsıkı sarılıp ALLAHIM sana şükürler olsun diyerek oda başladı benimle ağlamaya
sonra belki yanlıştır diye(hala inanamıyoruz)kan testi yaptırdık oda pozitifti çok şükür canım kızım meleğim herşeyim benimle şimdi SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM

benim de eşim askerden geldi, öncesinde ben çok istiyordum ama eşim "ben askerdeyken hamile olmanı istemiyorum, bir şey olursa yetişemem" diye erteliyordu. velhasıl eşim askerden geldikten sonra ben hasta olmuşmuyum diye 15 gün falan her wc ye gittiğimde stres yaşamaktan sıkılıp test yaptım, 2 çizgi :) aslında daha farklı bir şekilde söyleyecektim ama hemen telefon ettim ve biri geliyor, artık 3 kişiyiz dedim :) çok şükür Allah'a beim için çok büyük bir mutluluktu... eşimde eve geldiğinde 3 gül almıştı, onları saklıyorum :) kızıma veririm belki büyüyünce...

okuyunca bende anlatmak ıstedım bebegımız olsun ıstıyorduk doktora gıttık polikistikover oldugumu ogrendım ve asılama dedıler tamam dedık eve geldık buraz arastıralım bakalım dedık ve 4 mayısta adet oldum sonra bır daha olmadım zaten hep duzensız olurdum yıne duzenım bozuldu buarada ev tasıdık annemlerde kalıyorduk gunum gecınce doktora gıttım ultrasona gırdım kan tahlılı yaptı gebelık yok dedı adet sokturucu ılac verdı bır guzel ıctık ve yıne yok bırgun annem kahvaltıya cagırdı benı kahvaltıyı goruce mıdem bulandı annem dedı sen hamılesın:) ben yok dedım evde gebelık testı vardı yaptık çift cizgi cıktı ınanamadım bır daha yaptık yıne cıft cızzgı 3.gebelık testınıde yaptım çift çizgi cıktı ve kahvaltıyı fılan unutup doktora gıttı ultrasona gırdım ve bebeşimin kalp atıslarını gordum eşime hemen soyleyemedım cunku ben bıle ınanamamıstım aradan bır kac gun gectı bır aksam eşıme artık 3kışıyız dedım oda yok canım kanda gebelık testı yaptırdın yok cıktı dedı valla bak doktora gıttım kesesını gordum dedım ve ultrason kagını verdım elıne gözlerı doldu bırbırımıze sarıldık bıraz agladım :) 8 subatta allah ızın verırse oglumu kucagıma alacam

Aslında hala hala rüyada gibiyim... çünkü bu kadar erken beklemiyordummm.
henüz bebek kararımızın 2. ayıydı: 4 haziranda adet olmam gerekiyordu ama ben dayanamayıp 3 haziranda test yaptım ve sonuç : negatiff. beklemiyordum falan diyorum ama tek çizgiyi görünce de ister istemez üzülüyor insan. umutları gelecek aya bıraktım derken, baktım adet olmuyorum ve göğüslerim fena durumda ve kasık ağrısından geceleri uyuyamıyorumm.

bikaç gün sonra yeniden test yaptım ve çok şükür çift çizgiyi gördümm. o an ki duyguları tarif etmek mümkün değil. allahım tüm isteyenlere yaşatsın.
testi almaya giderken o kadar emin hissettim ki: çıkmışken bi de tulum aldım kaydirigubbakcemile3

Eşim için de bi sürpriz farz oldu. aldığım tulumu yatağımızın üzerine koydum gebelik testi ile birlikte. ve tabii not iliştirmeyi de unutmadım:

" Hoşgeldin Baba,
Beni ne çok istediğini hissettim ve daha fazla bekletmek istemedim. Henüz 4 hafta 3 günlük olsam da seni çok seviyorum babacım:)

Bebeğin"

yazdım.

sonrasını tahmin ediyorsunuzdur.. sımsıkı sarıl ve doyasıya mutluluktan ağlaaa...

darısı da doğum hikayelerini yazmaya:) :Saruboceq:

Ben ilk çift çizgiyi gördüğümde sonu hüsranla sonuçlanmıştı.Kürtaj olmuştum sonrasında boş gebelikten.Ama o zaman eşimin işyerine gitmiştim aniden.Bir emzik almıştım ve gebelik test kağıdına "içimden bir ses sana baba demek istiyor"yazmıştım.Gözleri dolmuştu ve şok olmuştu ama bu mutluluk uzun sürmedi.Aradan 5 ay geçti ve bu sefer geciktiğimi biliyordu.Ben testi evde yalnızken yaptım ve sürpriz yapmayı beklemeden telefonda söyledim.Bi garip olmuştuk.Daha önceki tecrübeden bebeğimizi ultrasonda görene kadar pek sevinemedik aslında.Hatta o zamana kadar da ailemize söylemedik.
Ne garip,neler yaşamışız.Şimdi 32+3 deyiz.Şükürler olsun bu günümüze.Allah tamamına erdirir inşallah.:nazar:

Beni nerelere götürdü bu konu.....

Allahım hepinizin meleklerini kucağına sağlıkla almak nasip etsin,umarım burdan doğum hikayelerinizide okuruz.
ınşllah kolay, su gibi doğumlar yaşarsınız:))

X