- 18 Ağustos 2008
- 1.036
- 2
Arkadaşlar konuyu biraz geç açtım ama merak ettim.Eşlerimize meleklerimizin haberini nasıl verdik?Ben inanamayarak söylemiştim açıkcasıkaydirigubbakcemile3 korunuyorduk ama ben her ay bi ihtimal diyip günüm geçer geçmez test yapıyordum tabi sonuç negatifakannehir ve artık karar aldık bi bebeğimiz olsun istiyorduk,ilk ay olmadı ve benim hastalığım bittikten bikaç gün sonra tekrar kanamam oldu,çok korktum doktora gittim.Yumurtalıklarımda yoğun şekilde iltihap varmış,fitil verdi ve gebe kalma ihtimalimin de düşük olduğunu söyledi bu durumda.ılacı kullanıyorum ama biz yine korunmadık nası olsa bişey olmaz diye kaydirigubbakcemile3 son üç fitili kullanmadım ve günüm 3 gün geciyordu,muayeneye gittim,doktor muayene etti bişey kalmamış dedi ve son adet tarihimi sordu tabi ben fırladımdelikafadulden 27 nisan dedim hemen,hastalığınız yaklaşmış yumurtalıklar tüplere düşmüş dedi:1shok: şok oldum beklediğim cevap değildi ve çok üzüldüm.Derken günler geçiyor,8. gün oldu bende tık yok hastalanmadım hala:sm_cool: test almıştım yine ama kendimi tutamıyorum diye karşı komşuma vermiştim neyse testi istedim hiç umutlu değilim ama aldım yaptım testi.Umudum yok ya koydum bi kenara evimin işlerini bitirdim derken bi bakıyım dedim teste ki ne göreyimakannehir aman Yarabbi çift çizgi :asigim: Hiç unutamıyorum o anı hıçkıra hıçkıra ağladım hamileyim diye:asigim:Akşam eşim gelince söyleyemedim utandım:kedi:kıpkırmızı bir vaziyette karşısına dikilip "Bitanem galiba ben hamileyim" dedim eşimin tepkisi çok komikti baktı baktı "Ciddimisin?" dedi bende "Evet sanırım ciddiyim çünkü test pozitif çıktı" dedim sevinmelerden sonra kan tahlilindede çıkınca daha da bir sevindik.Çok şükür Allah'ıma,Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin bu mutluluğu bide öyle tattırsın.Darısı doğum hikayeme olsun inşallah.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın yazarak tekrar yaşamak istedim :asigim: Allah'ım yavrularımızı bize bağışla,hayırlı evlat olmalarını nasip eyle(aminnnnnnnn):CüvCüv:
Son düzenleme: