2010 subat anneleri istanbul buluşması...

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
28
38
cici annişlerim madem herkes il il bulusmalar duzenlıyor bızım neyımız eksık bızde bulusuruz dimi ama :sm_cool:
ıstanbul dan kımler var once onu belırlemek lazım...
ben,selda,tubiş,snm 2008 ıstanbuldan takıp edebıldıgım kadarıyla daha varmı?

Son düzenleme:
bende varım ama ama senağlama kalbim sizinleee sırnaşık şey sırnaşık şey

burcuberru ve esra da varrr :lepi:
bıde zeh sen warsın tatlım ama napalım baska zaman artık dogurduktan sonra fisfisfis

önce kaç kişi katılacak onu belirleyelim.. sonra yer ve zaman belirleriz
benim çok güzel bir fikrim var ama bakalım..

önce kaç kişi katılacak onu belirleyelim.. sonra yer ve zaman belirleriz
benim çok güzel bir fikrim var ama bakalım..

sımdılık burcuberru,esra(yanı voles)sen ve ben katılıma okey dedık canım... bencede once katılacakları belırleyelım sonra yer ve zaman ayarlarız...

ben istediğiniz zaman gelirim kızlar... ortak bi yer bulalım ki hepimize ulaşım kolay olsun....

ewet merkezı bı yer ayarlamak lazım canım haklısın...

bende bendeeee haftaya Cumartesi gününe ne dersiniz Pazar kocişleri evde olanlara zor olur çalışanlarda yani bizde dinleniriz Cumartesi yapalım Esra Cumartesi çalışıyor ama saat kaçta çıkıyor haftaya cumartesi uygun mu ?birde çalışanlar kaçta çıkacak ofisten ?

bende bendeeee haftaya Cumartesi gününe ne dersiniz Pazar kocişleri evde olanlara zor olur çalışanlarda yani bizde dinleniriz Cumartesi yapalım Esra Cumartesi çalışıyor ama saat kaçta çıkıyor haftaya cumartesi uygun mu ?birde çalışanlar kaçta çıkacak ofisten ?

canım 1 de çıkıyorum ben c.tesi... 1 den sonra istediğiniz saatte buluşuruz... :sm_cool:

birde mekanı karalaştıralım .Ben anadolu yakasındayım göztepede hani sizin buraya geçmeniz benimde bakırköy falan oralara gelmem zor olur ama beşiktaş falan yada kadıköy ulaşımın kolay olduğu biryere okey.yaaaa bu arada topu topu 4 kişimiyiz snm2008 de istanbuldaydı nerde millet

ıstanbul da bulunanlar topik açtı Zeynep buluşma için. ama burdanda hatırlatayım tekrar ıstanbul da olanlar 10 ekim buluşma için ne diyorsunuz.

kızlar beşiktaşta kadıköyde uyar bana... 10 Ekim herkes iin uygun mu?

Kızlar eminönü olsa hem galatada çay içer.. havuzluhana gider çıldırırız:)

kızlar sımdı uyandım yemege baslamadan bı topıke bakıyım dedım...
besıktas yada emınonu haftaya cmt bana da uygundur...
saat ıstedıgınız saat olabılır hıc farketmez opuyorumnanaktan
sımdılık kactım gene kocıs gelcek malum gelcem gene aksama...
optummmm
kaydirigubbakcemile3

kızlar beim icin bu ay haftasonları maalesef zor gozukuyor 2.ci bulusmaya katılabilirim gibi 10 ekimde dr randevumuz var. sonrasındaki haftalarda iş-eğitim :KK43:(
bu arada ben uskudardayım.

kaydirigubbakcemile2Selda nın teklihi güzel bencede Eminönü yapalım hem bakarsınız firsatımız olursa eminönünde ucuz diyorlar ama yerini falan bilmem denk gelirsek bebek mağazalarınada bakarız.

kaydirigubbakcemile2Selda nın teklihi güzel bencede Eminönü yapalım hem bakarsınız firsatımız olursa eminönünde ucuz diyorlar ama yerini falan bilmem denk gelirsek bebek mağazalarınada bakarız.

ewet ewet ewetttt opuyorumnanaktan

X