2010 okul öncesi aöf kazananlar buraya:)

bursasu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
9.481
2
356
Bursa
merhaba kızlar,kazananları tebrik ediyorum ben çok heyecanlı ve çok mutluyum
ek puanlı en yüksek puanım 384

herkese başarılar dilerim
burdan birbirimize her konuda yardımcı olabiliriz birlikte okuyalım,başaralımkaydirigubbakcemile5

teşekkürler estur:)

bursasu cnm yardımına cok ihtycm var öncelikle tebrk ediyorum bende cocuk gelişimi mezunuym (sonradan bitirdim)iki senelik üniverstden sonra okudum özel bir kresde 3 sene calıştım okulum sartlarım cok iyiydi ama özel sektör cok ağır geldi gecen eylülde oğlum oldu:)ve işi bıraktım aöf kazanmayı cok istyrm ama kendime hiç güvenm yok matematk bilgilerm hiç yok diyebilirm ama sözelm cok iyidir neyse bu sene sınava girdim bir bakayım neler yapabiliyrm diye tahmin edeceğn üzere calışamadım sınav nisandaydı oğlum eylülde doğdu minik bi bebek ev işi calışmak en yüksek puanım 309.957 duydumki aöf bu yıl 310la almaya baslamıs 310 alsam girebilcekmydm?cnm simdi sana sorum sınav sistemi cok karısık tam anlayamıyrm aslında bir dershaneye gidip bilgi alacağım ama sana soruyrm aöf kazanmak için nisandaki sınava girmek yeterlimi bide puan türü ne yani neyle alıyrlar hangi puanın yüksekse onunlamı alınıyrsn nasıl bir calısma takvimi uyguladın nasıl kitaplar aldın ltfn anlat cnm cok saol

teşekkürler nilimsi
aynen cnm bende matematikten anlamıyorum ve inan hiç çalışmadım sözelim çok iyiydi türkçe ve sosyal bilimler toplam 40 sorudan 4 yanlış yapmışım ama matematik 10 doğru o da salladım yani
lise 1 de gördüm en son matematiği ve 2004 de mezun oldum
6 sene önceki bilgilerimle girdim

evet anlıyorum seni benimde 1,5yaşında bebeğim var
ama yanlış duymuşsun 310dan almıyor bir çok arkadaşla kıyaslama yaptık 360 alan arkadaş bile giremedi

bende ygs 5 ten aldığını biliyorum açıköğretimin ama öyle değilmiş en yüksek puanın hangisiyse onu kabul ediyormuş
benimde en yüksek ygs 4 geldi yani sözel ağırlık 384 puan
6sene sonra ben ilk kez ğni sınavına girdim daha önce hiç denememiştim bende hiçbişey bilmeden grdim sınav hakkında sadece ygs ye girdim lys yapıldı ya sonradan ona girmedim
lys 4 senelik normal örgün fakülte isteyenler giriyormuş
yani sadece ygs ye girceksin
kitap falan almadım çalışmadım hiç
benimde pek umudum yoktu ama sözelden yırttım dediğim gibi
bebeğini Allah bağışlasın
bak bu yazdıklarımı okuduktan sonra eminim güvenin artacaktır umudunu kaybetme
inş. kazanırsın 309puan kötü puan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…