2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

tutku berilin 8 aylık kilosu maşaallah 11.500 ,
9,5 aylıkken bu gidişle 12'yi geçer gibi,
çağanla demiri solladık utkuya geldi sıra,iyi besle utkuyu sollucaz bak haasempatiksalakcinni
ranaablenin kızı da çok kilolu maşaallah,boyu da çok uzun,berilin anca enine büyüyor,boyu da uzasa yalmaz:

beyazbuket bir de ben gündüzleri eskisi gibi emzirmeye devam ediyorum,
öğlen çorba yedirsem de arkasına biraz bekleyip emziriyorum,
bizim emmemiz bir öğün azaldı sadece öğleden sonra 2,5 'ta gidip emziriyordum artık emzirmiyorum o saatte yoğurdunu yedirmeye çalışıyorlar,
onun haricinde aynen eskisi gibi emziriyorum sütüm de genellikle iyi oluyor

Mehlikacım Beril'e ve sana maşallah diyeyim ben Allah iyi ve kötü niyetli tüm gözlerden korusun

beril o koca popoyu kaldırıp emeklesin hareketlensin görürüz kilo almayı..yiyo içiyo yatıyo hanımefendi..zemuszemus
canım şaka bi yana sağlıklı olsunlarda beril geçsin utkuyu inşallah..öpüyorum tatlı kızını çok
melisam 9. ayında 10 kilo 72 cm

maşallah melisama..boyuda uzamış galiba güzel kızımın

saol tutkucum bu ayı ilk defa hastalıksz bitridik oda yansıdı
neydi yaa kavga gürültü yemek savası..cok şükür o günler geride kaldı..iştahsız bebe cok zor

ece 9 aylık...kilomuz 8.600 74cm
biz manken olacaz anlaşılan...daha 9 kiloyu göremedik o kadar yemeye...yakıyor mu napıyor yaaa

eveet
Fındık oğlumun 9, ayı
hala fındık kadar 8600 gr 71 cm

maşallah ecenin boyuna ailede varmı uzun boylu ayça..

valla bnm boyum 1.62 julii...babamızda 1.74...yani ece uzun gidiyor valla...halalarıda öyle uzun değil....
ama o kadar yemeye kilo nereye gidiyor anlamıyorum...bilmiyorumkismile

Artık evime döndüm, tablonuzu da güncelledim güzel anneler. Bebişlerinize ve onlara harika bakan sizlere benden yine kocaman kocaman maşallahlar...

bizde yazalım
defne 8,0 kilo
72,5 cm
biraz zayıfız anlıcağınız

Canım, sen ay belirtmemişsin ama ben tahminen 9.ay bilgileri diye düşündüm ve bebişinin bilgilerini o aya yazdım listede. Eğer bir yanlışlık varsa bana söyle hemen düzelteyim. Sevgiler...

biberoncum eline sağlık benimki 9.ay bilgileri 8.ayda gitmedim dr'a
o yüzden 9.ya geçirirsen sevinirm teşekkürler

biberon utku 9,5 aylıkken yazmıştım o bilgileri dün gittik dr a değişmemiş bilgileri..
10. aydada aynı bilgileri girebilirmisin.
şimdiden teşekkürler

Mehlikacım Beril'e ve sana maşallah diyeyim ben Allah iyi ve kötü niyetli tüm gözlerden korusun
amin cnm,çok sağol...
biz de sizi öpüyozz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…