- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
cnm ek gıda olarak 6 aylıkken meyvesuyu ve yoğurda başladım onları pek yediremeyince çorbaya geçtim,
çorbayı sevdi,1 haftadır da kahvaltı veriyorum
3 bebe bisküvisi,1 t.kaşığı labne,1 tatlı kaşığı kadar pekmez,1 çay kaşığı ceviz,
yumurta sarısını bir gün arayla tam koyuyorum yada hergün vereceksem yarım koyuyorum bunun hepsini yemiyor genellikle,arada hepsini bitirdiği oluyor,
meyve suyu ve püresi hiç yediremiyorum diyebilirim,
yoğurdu da bazen yediği oluyor ama genellikle az yiyor..
asnırım benim sütüm yarıyor,
maşaallah ilk ay 1700 gr almıştı,sonraki ayla 1500, 1300 ,1000 gibi aldı hep,
5. ayda hastaydı kusma ve isal vardı o ay 400 gr almıştı diğer aylar hep çok aldı,
bu ay 1 kilo almışsanırım..
beril o koca popoyu kaldırıp emeklesin hareketlensin görürüz kilo almayı..yiyo içiyo yatıyo hanımefendi..zemuszemustutku berilin 8 aylık kilosu maşaallah 11.500 ,
9,5 aylıkken bu gidişle 12'yi geçer gibi,
çağanla demiri solladık utkuya geldi sıra,iyi besle utkuyu sollucaz bak haasempatiksalakcinni
ranaablenin kızı da çok kilolu maşaallah,boyu da çok uzun,berilin anca enine büyüyor,boyu da uzasa yalmaz:
melisam 9. ayında 10 kilo 72 cm
maşallah ecenin boyunaailede varmı uzun boylu ayça..
bizde yazalım
defne 8,0 kilo
72,5 cm
biraz zayıfız anlıcağınız
biberoncum eline sağlık benimki 9.ay bilgileri 8.ayda gitmedim dr'a
o yüzden 9.ya geçirirsen sevinirm teşekkürler
amin cnm,çok sağol...Mehlikacım Beril'e ve sana maşallah diyeyim benAllah iyi ve kötü niyetli tüm gözlerden korusun
biz de sizi öpüyozz..beril o koca popoyu kaldırıp emeklesin hareketlensin görürüz kilo almayı..yiyo içiyo yatıyo hanımefendi..zemuszemus
canım şaka bi yana sağlıklı olsunlarda beril geçsin utkuyu inşallah..öpüyorum tatlı kızını çok