2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

bebeklerinize maaşallah kızlar
mehlika Allah nazardan saklasın prenses bu ay anne sütüyle mi aldı 1.1 kg.yi? ek gıda pek yemiyodu değil mi?

maşallah ayazıma..
utkunun önceki ayki bilgisini yazmamışım ve de unuttum kaç kilo olduğunu..şimdi merak ettim kendim tartıp bounu ölçtüm..
9,5 aylık bilgilerimiz kabaca
12,6 kilo
83 cm yanlışmı ölçtüm acep ya..bu kadar uzun olabilirmi sıpa

ayazıma bak 10 aylık oldu hee

oldu valla yaa, minik bir dana oldu kendileri sempatiksalakcinni

valla ben utku'da o potansiyeli görüyorum da sen gene de bir daha ölç bence kaydirigubbakcemile3

yanlış ölçmüşüm yaw..
78 cm miş

oldu valla yaa, minik bir dana oldu kendileri sempatiksalakcinni

valla ben utku'da o potansiyeli görüyorum da sen gene de bir daha ölç bence kaydirigubbakcemile3

sonradan gördümmesajını..nasıl becerdiysem 5 cm yanlış ölçmüşüm..belkide bu da yanlıştır..
ben en iyisi 2 hafta sonra gidim dr a zamanımız gelmişsempatiksalakcinni

maşallah utkuya
bi an evvvel yürümeye baslasa iyi olacak yoksa bu gidişle sonun bel fıtıgı hacı

bebeklerinize maaşallah kızlar
mehlika Allah nazardan saklasın prenses bu ay anne sütüyle mi aldı 1.1 kg.yi? ek gıda pek yemiyodu değil mi?

cnm ek gıda olarak 6 aylıkken meyvesuyu ve yoğurda başladım onları pek yediremeyince çorbaya geçtim,
çorbayı sevdi,1 haftadır da kahvaltı veriyorum
3 bebe bisküvisi,1 t.kaşığı labne,1 tatlı kaşığı kadar pekmez,1 çay kaşığı ceviz,
yumurta sarısını bir gün arayla tam koyuyorum yada hergün vereceksem yarım koyuyorum bunun hepsini yemiyor genellikle,arada hepsini bitirdiği oluyor,
meyve suyu ve püresi hiç yediremiyorum diyebilirim,
yoğurdu da bazen yediği oluyor ama genellikle az yiyor..
asnırım benim sütüm yarıyor,
maşaallah ilk ay 1700 gr almıştı,sonraki ayla 1500, 1300 ,1000 gibi aldı hep,
5. ayda hastaydı kusma ve isal vardı o ay 400 gr almıştı diğer aylar hep çok aldı,
bu ay 1 kilo almışsanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…