2010 ocak bebekleri 1.yaş günü hediyeleşmesi

Ecrin katılıyorum hadee bakalım çekiliş ne zaman

Bilge Kaan 25 aralık 2009 doğumlu
üstler büyük alıyorum ben
18-24 iyi gibi gerçi markaya göre değişiyoda

hadi bakalım heyecanlandım yaa

22 kasımda benim doğum günüm juli bunuda göz önünde bulundurmak lazım :)))

evet kızlar eşim numaraları söyledi ben çekilişi yaptım...şimdi herkes bana adresini göndersin burdan faceden...kimse kimseye söylemesin bayramdan sonra göndermeye başlarız..hayırlı olsun..

anlamadım ben
niye adreslerimizi sana söyliycez
sen kimin kime çıktığını söyle, biz o kişiyle bağlantıya geçelim

daha önce öyle olmamış mıydı?:44:

iyi dedaha öncede herkes bana attı ben gönderdim..
hem ben seni
çekilişe yazmamışım ki..

sevcan sen çekilişte yoksunki
sen sadece eren demiş dogum tarihini yazmışsın beni çekilişe yaz dememişsin.kusura bakma..

1. sayfada çoğu kişi bebeğinin ismini ve doğum tarihini yazmış(aynı benim gibi)
kimse sana beni de çekilişe yaz diye dipnot düşmemiş

ayrıca burası 1.yaşgünü hediyeleşmesi topiği değil mi
çekilişe katılmak istemesem neden buraya gelip oğlumun adını ve doğum tarihini yazayım

sevcan ben listede dogum tarihi olmayanlar belirtsin dedim sende sadece dogum tarihi yazmışsın bende listede yok diye yazdıgını düşündüm...çekilişe katılmayıp dogum tarihi listede olmayanlar da yazdı topiğe girip..

Son düzenleme:
hani doğumlarımız olmadan önce yani bebekler daha dünyaya gelmeden önce de bi çekiliş yapılmıştı
işte o zaman herkes kendine çıkan kişiyle bağlantı kurmuştu ya

ondan sonraki çekilişe katılmadın ben

sevcan mesela ayçayıda eklememişim o da beni eklermisin demiş dogum tarihi yazmış...yani hediyeleşmeye katılmak isteyenler açıkca katılmak istiyorum vs gibi şeyler yazmış sonraki sayfalarda..

sevcan daha sonra da yaptık hediyeleşme ve aynen böyle adresleri ben dagıttım kimse kimseye söylemedi hediyeler gelince ögrendi daha heyecanlı oldu..

katılmak istiyormusun?ilave yapıcam?birisiyle görüşüyorum o da tamam derse?

hemşirem ne kadr şanslısın aynı gün
bende eşimle aynı gün olsun diye plan yapıyorsum ama erken doğdu
olmadı 10 ocak derken 18 aralık
çok şanslısın bence

ya çok güzel oluyormuş gerçekten, geçen sene hastanedeyken, arkadaşlarımdan, bankalrdan ordan burdan hep doğum günü mesajları geliyordu ve ben kızımı kucağıma o gün almıştım. çok şanslıyım gerçekten. :82:

ecrinm ben annemin adresini vereceğim kargo bizi evde bulamıyor malum gündüz ama annemin adreside unuttum akşama bakaıp yazarım sana.bu arada bana kim çıktı çok merak ediyorum.özelden mesaj atarmısın canım

Bize kıyafet olmasa daha kalıcı bişiler olsa çok daha mutlu oluruz :)) ÖPTÜkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…