2010 ocak anneleri istanbul bulusmasina ne dersiniz

istanbullu annisler hangi gun ne tarafta bulusalim

• cumartesi anadolu yakasi

OY: 12 48,0%
  • pazar anadolu yakasi

OY: 0 0,0%
  • cumartesi avrupa yakasi

OY: 9 36,0%
  • pazar avrupa yakasi

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25
31 ekim cmt saat sabah 10.00 kadıkoydeki besiktas iskelesinde bulusuyomuyuz son karar mıdır kızlar
gelenler geliyorum diye bir mesaj yazarlarsa son liste belli olur

ben gelmek cok istiyorum ama bu aksam yurt dişindan dugun icin bir kac gunlugune dayim geliyor.eger pazar donuyorsa ben cumartesi orda olurum.ama cumartesi donerse kahvaltida onla olmamız gerek..

ya kizlar keisn tarih nedir yazmiyor kimse eger cumartesi olacaksa kahvalti programini ogleden sonraya alabilrimiyiz benim sekerim cikti ya 100luk yukleme yapilacak cmt sabah 9da falan gidecegim 12ye kadar surer ogleden sonra bulusursak benim icin daha iyi olur uyar mi size

tamam o zaman saat 14.00 diyelim mi kadıkoydeki besiktas iskelesi su anda kesin gelenler
jasmin
juliett
ogretmenim

digerleri nerde
ecrin-yalel-rapunzel de gelecekti baska atladıgım varmıydı bilmiyorum 9-10 kisi anketi oylamıs anadolu yakası diye ama kimse yazmıyor

gelmeyi çok isterdim ama kankimin dügünü var yarın boşum diye oyladım ama yarın kankiye yardım etcem işleri varmış..

nerede ne zaman buluşacağınızı ve gelenlerden birinin tel. ini bana atarsanız
eğer eşimin yarınki planına uyarsa kendimi eminönüne bıraktırıp vapurla geçebilirim
gerçi akşaam düğün varmış erken kalkmam gerekir ama olursa çok iyi olur forumu zaten çok takip edemiyorum ama görüşmek çok istiyorum

sizlere iyi buluşmalar kızlar. Benim eşim biraz pimpirikli,polis olmasından kaynaklanıyor galiba.:))) Anadolu yakasına hayır diyor,hoş Avrupaya bile pek gönlü olmamıştı,bu da işine geldi.Bizlerle de fotolarınızı paylaşırsınız artık zemuszemus

ben geldiiimmmmmmm
1 haftadır yoktum, neler yptınız....

nedir son karar? nerde buluşuyoruz teyzoşlar?

sitedeki problem yuzunden ya da bu baslıgı bulamadilar
belki de tatili birleştirdiler

az evvel tam 45 dakika uğraştım. ağlıcaktım sinirimden... gelemedim sayfaya
ana sayfadan öteye de geçememiştim...
bizim ana topiğe de yazamıyorum.. siliniyor gidiyor yazdıklarım.. sayfa zaman aşımına uğruyor..
çıldırıcam ben ya..

burdayımmmmm
1 haftadır mecburi anneanne-şehir dışı ziyareti yaptık.. aniden gittik zaten. bugün döndük kısım ya...

yarın14:00'de kadıköyde - beşiktaş iskelesinde.. nerde yani? yakalarımıza kırmızı gül mü takıcaz bacılar?

yalelcim ozel mesaj gonderdim ruzgar sana da orda verdim tel nomu yarın bulusmak uzere ıns. kızlar

amaniin tv de sel uyarısı yapiiii :roflol:
sele kapılmayız hepimiz insallah kaydirigubbakcemile3
ben bugün yoruldum yatıyorum
yarın bi aksilik olursa arasın jasmin

rüzgar sivri rapunzel sizdede insallah aksilik cıkmazda gelirsiniz

yalel jasmin öğretmenim sizin kesin dimi
yoksa gelir evden toplarım sizi kaydirigubbakcemile

sel olup yollarda kalmazsak gelecegım ins ben hem de kıymetınızı bılın bu gece kocıs moskovadan geliyor 2 gunlugune son anda belli oldu havaalanından aradı gelıyorum diye ama sıze soz verdim dıye gelecegım 1-2 saatlıgıne de olsa

jasminim üzüldüm yaa
istersen sonraki haftayada alabiliriz
benim için no problem yerimseniben

yok yok bulusalım bugun haftaya ben emmlekette olacagım kuzenın dugunu var bugun bulusalım o kadar planladık

kızlarrrr...
ben ümraniyedeyim.
burayı fırtına-sel götürüyor... yağmurdan göz gözü görmüyor anacım.....
valla hemen karşımdaki havuzu bile görmüyorum şu anda..

ben geliyorum tabi.
eşim gitti henüz aramadı kaçta gelip beni alacağına dair..
nasipse, bi sorun çıkmazsa, ordayım :)

jasminim üzüldüm yaa
istersen sonraki haftayada alabiliriz
benim için no problem yerimseniben

jasmin'cim.... benim için de sorun yok.. şunun şurasında kaç kişiyiz... başka zamana kaydırıveririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…