• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ocak anneleri istanbul bulusmasina ne dersiniz

istanbullu annisler hangi gun ne tarafta bulusalim

• cumartesi anadolu yakasi

OY: 12 48,0%
  • pazar anadolu yakasi

OY: 0 0,0%
  • cumartesi avrupa yakasi

OY: 9 36,0%
  • pazar avrupa yakasi

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25
tesekkur ederiz tum yorum yapan teyzoslara insallah bir dahaki bulusmaya isteyen tum guzel annisler gelir organ mafyası falan diyen kocalarınıza da soyleyin biz sanal falan degiliz gupegunudz kalabalık mekanda ne organ mafyası resimleri gosterin gorup utansınlar
valla cok keyifliydi kızlar kıskandırmak istemem ama bence bir sonrakine gelebilen herkes gelsin yakın zamanda tekrarlarız ins. dogurmadan :)

oh kızlar valla ne güzel eğlenmişsiniz....
kıskandık valla sizi:utangac:

güzel kızlarım benim
güzel anne adaylarım
çok tatlısınız çook
öperim sizleri
keşke aranızda olmak imkanı olsaydı

kızlar şimdi sizin buluşma fotolarınızı gösterdim eşime. Nerede buluştular dedi.kadıköy denizatı dedim. Demez mi deseydin götürürdüm.Oysa dedim ve ne gerek var demişti:((( Bu adam beni deli edecek akannehir O zaman bidahakine giderim dimi dedim,söz götürürüm dedi. ınşallah bir daha olur da o zaman geliriz,biz gelemeyenler de kaydirigubbakcemile3

olur olur canim gelmek isteyen cok kisi var insallah tekrar yakin zamanda bi bulusma yapariz daha kalabalik gobisliler olarak

çok güzelsiniz kızlar keşke gelebilseydim ama olmadı havada kötüydü o gün birde tv almıştık o gelecekti eşim evde durması gerekiyordu benide getirmeye zamanı yoktu gelemedim ama bir dahakine inşallah çok gelmek istiyorum çok ilerlemeden havalarda kötü olmadan bir daha ayarlayalaım görüşelim

Back