2010 ocak anneleri istanbul bulusmasina ne dersiniz

istanbullu annisler hangi gun ne tarafta bulusalim

• cumartesi anadolu yakasi

OY: 12 48,0%
  • pazar anadolu yakasi

OY: 0 0,0%
  • cumartesi avrupa yakasi

OY: 9 36,0%
  • pazar avrupa yakasi

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25
31 ekim doktor kontrolüm var öğlen :( o yüzden ben gelemem..
başka bir tarih olursa da bir c.tesi günü kahvaltı yapmayı öneriyorum hep birlikte..

herkese uygun baska bi tarih ayarlamaya calisiriz canim bu arada kahvalti fikri de guzel olabilir guzel bir mekan bulursak

off ya istanbuldakileri kıskanıyorum ama ya ne güzel kalabalık olacaksınız biz en fazla 4 kişi
atlayıp istanbula mı gelsem birinizde misafir olurum artık:):):)

31 ekim doktor kontrolüm var öğlen :( o yüzden ben gelemem..
başka bir tarih olursa da bir c.tesi günü kahvaltı yapmayı öneriyorum hep birlikte..

olur tabi canım. maksat birlikte olmak. güzel bir mekan bulursak, tarihi de ayarlarsak.. neden olmasınki.

off ya istanbuldakileri kıskanıyorum ama ya ne güzel kalabalık olacaksınız biz en fazla 4 kişi
atlayıp istanbula mı gelsem birinizde misafir olurum artık:):):)

gel buyur esracım, ben müsaitim.

Kızlar bende gelmek isterim inş.bir sorun olmazsa.Avrupa yakasındayım ben.Her iki yaka içinde benim aklıma beşiktaş geldi orta gibi.Yani deniz yoluyla gelebilecekler için tabi.Karşıyı bilmediğim için..İnşallah ayarlayabiliriz.

Kızlar bende gelmek isterim inş.bir sorun olmazsa.Avrupa yakasındayım ben.Her iki yaka içinde benim aklıma beşiktaş geldi orta gibi.Yani deniz yoluyla gelebilecekler için tabi.Karşıyı bilmediğim için..İnşallah ayarlayabiliriz.

banada beşiktaş uyar karşıya gelmem zor gözüküyor cumartesi kahvaltı süper fikirr güzel yerler var orda bende gelmek isterimm göbüşler toplululğu olarak katılmak lazımm

ben pendikteyim avrupa yakası bana uymaz malesef..anadolu yakasında olursada bi aksilik çıkmazsa gelmeye çalışırım..

evet kızlar, nerelerdesinizzzz?
bu kadar mıyız yani?
ankette anadolu yakası-cumartesi önde gidiyor gibi görünüyor.
yok mu katılmak isteyen başka kimse yahu?

uskudar pasalimaninda cumaretsi gunu kahvalti pasalimani cafede ne dersiniz denize sifir fethi pasa korusu da olur ama yukari tirmanmak yorabilir bizi biraz ya da baska oneri getirenelr ben 31 ekim cumartesi demistim ama frangipaniye uymuyomus frangipani kahvaltiya gelsen ordan doktora yetisebilr misin randevun kacta ya da 14 kasim cumartesi hangisi uygun kizlar benim 7 kasimda kuzenimin dugunu var istanbulda olmayacagim bana 31 ekim ya da 14 kasim uyar

uskudar pasalimaninda cumaretsi gunu kahvalti pasalimani cafede ne dersiniz denize sifir fethi pasa korusu da olur ama yukari tirmanmak yorabilir bizi biraz ya da baska oneri getirenelr ben 31 ekim cumartesi demistim ama frangipaniye uymuyomus frangipani kahvaltiya gelsen ordan doktora yetisebilr misin randevun kacta ya da 14 kasim cumartesi hangisi uygun kizlar benim 7 kasimda kuzenimin dugunu var istanbulda olmayacagim bana 31 ekim ya da 14 kasim uyar

14 kasım cok gec yafff :uhm: 24 ekim uymaz mı

ben çekimser kaldım ,gelemeyebilirim diye..2 düğün ,1 şehir dışı seyahatim var..üsküdarla kadıköyün arasında oturuyorum,gelmesem ayıp..ama bu ctesi eşimin yakın arkadaşının düğünü var,31 i haftasonu full , dedemle-annaneme ziyarete zonguldağa gideceğiz 29 ekim le birleştirerek..14 kasım dr randevum var medipol de,bebişimi göreceğim..7 si haftasonu da bir düğün var ama ctesi mi pazar mı bilemiyorum,belki gitmem kafamçokkarıştı..

benim için farketmez pzarda olabilir
sizlerin pazar durumu nasıl peki
daha fazla geciktirmeyelim kasımı gecmesin
yoksa bana vinç göndermek zorunda kalırsınız :roflol:

bana 24 ekim uymaz julim bu hafta persembe kocsile beraber gelecegiz 25inde pazra gunu donecek moskovaya o yzuden o haftasonu kocisle gerekli islerimizi halletmemiz lazim modokoya gitmek oglusa alisveris gibi falan o yuzden 31i ya da 1 kasim ya da 14-15 kasim bana uyar herkes kendine en cok uyan tarihi yazarsa saatiyel birlikte doktor kontrolu olanlar da kontrol disi sattelri de yazabilrielr boylece uygun gunu belirleriz
jasmin - 31 ekim cumartesi en uygun gun tum gun olabilir

14 kasım cok gec yafff :uhm: 24 ekim uymaz mı

24 ekimde, medikal parktaki eğitim var kızlar. saatini bilemiyorum ama, ordan çıkışta veya girmeden evvel buluşup bişeyler yapabiliriz.. hepberaber gideriz eğitime isterseniz.
31 ekim bana gayet uygun..
14 kasım da uyar ama, çok geç olmaz mı... ben zaten oldum 71 kg.. o vakte kadar kaç olurum allah bilir :)

artık karara bağlayalım hanımlaaaaarrr
kim hangi tarihte gelebilecek onu yazsın
bende ona göre plan yapıcam
bi ara tekirdağ gidicem cünki

bana en uygun tarih 31 ekim cumartesi ben de memlekette olacagim cunku sonraki hafta yer olarak da 2 alternatifim var 1. uskudar pasalimani cafe 2. kadikoy denizyildizi cafe besiktas iskelesinin ust kati
siz de yer onerilerinizi soyleyin kizlar ya da bunlardan hangsii size uyarsa

31 ekim bana da uyar.kadikoydeki besiktas iskelesinin ust katindaki denizatina ulaşim daha rahat olacaktir diye tercihimi bu sekilde kullaniyorum:))

Back