Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 ekim doktor kontrolüm var öğleno yüzden ben gelemem..
başka bir tarih olursa da bir c.tesi günü kahvaltı yapmayı öneriyorum hep birlikte..
off ya istanbuldakileri kıskanıyorum ama ya ne güzel kalabalık olacaksınız biz en fazla 4 kişi
atlayıp istanbula mı gelsem birinizde misafir olurum artık:):):)
Kızlar bende gelmek isterim inş.bir sorun olmazsa.Avrupa yakasındayım ben.Her iki yaka içinde benim aklıma beşiktaş geldi orta gibi.Yani deniz yoluyla gelebilecekler için tabi.Karşıyı bilmediğim için..İnşallah ayarlayabiliriz.
uskudar pasalimaninda cumaretsi gunu kahvalti pasalimani cafede ne dersiniz denize sifir fethi pasa korusu da olur ama yukari tirmanmak yorabilir bizi biraz ya da baska oneri getirenelr ben 31 ekim cumartesi demistim ama frangipaniye uymuyomus frangipani kahvaltiya gelsen ordan doktora yetisebilr misin randevun kacta ya da 14 kasim cumartesi hangisi uygun kizlar benim 7 kasimda kuzenimin dugunu var istanbulda olmayacagim bana 31 ekim ya da 14 kasim uyar
uskudar pasalimaninda cumaretsi gunu kahvalti pasalimani cafede ne dersiniz denize sifir fethi pasa korusu da olur ama yukari tirmanmak yorabilir bizi biraz ya da baska oneri getirenelr ben 31 ekim cumartesi demistim ama frangipaniye uymuyomus frangipani kahvaltiya gelsen ordan doktora yetisebilr misin randevun kacta ya da 14 kasim cumartesi hangisi uygun kizlar benim 7 kasimda kuzenimin dugunu var istanbulda olmayacagim bana 31 ekim ya da 14 kasim uyar
14 kasım cok gec yafff :uhm: 24 ekim uymaz mı