2010 ocak anneleri istanbul bulusmasina ne dersiniz

istanbullu annisler hangi gun ne tarafta bulusalim

• cumartesi anadolu yakasi

OY: 12 48,0%
  • pazar anadolu yakasi

OY: 0 0,0%
  • cumartesi avrupa yakasi

OY: 9 36,0%
  • pazar avrupa yakasi

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25

jasmin77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
1.464
0
116
Rusya
Istanbul`da yasayan :CüvCüv: guzel annisler bulusmaya ne dersiniz? Kimler katilabilir?Katilmak isteyenelr de uygun tarih ve Anadolu yakasi mi Avrupa yakasi mi daha uygun belirtirlerse cogunluga gore bir zaman ve yer belirleriz. Insallah katilim cok olur.
Benim onerim 31 Ekim Cumartesi ve Anadolu yakasi.

kızlar iste resimleeeerrrrrr yagmurlar altında istanbullu guzel annisler bulusması yalel-ogretmenim-julıett-jasmin azimli dortlusu

Son düzenleme:
bence de herhangi bir cumartesi, öğleden sonrası... ve anadolu yakası..
mümkünse deniz kenarı biyerler :)

jasmin'cim.. anket eklemeyi biliyorsan eklesene canım.
ben baktım ama, nasıl ekleyeceğimi bulamadım şimdi.

a- anadolu yakası - cumartesi
b- anadolu yakası - pazar
c- avrupa yakası - cumartesi
d- avrupa yakası - pazar

diyelim baştan seçeneklerimize.. sonra tarafı ve günü belirleyince, hemen mekan için anket yaparız.

iyi fikir yalelcim actim anketi bakalim kac kisi katilmak isteyecek soyle kalabalik bi bulusma olsa ne super olur dimi bi suru hamis cok guzel goruntu olur

iyi fikir yalelcim actim anketi bakalim kac kisi katilmak isteyecek soyle kalabalik bi bulusma olsa ne super olur dimi bi suru hamis cok guzel goruntu olur

fazla sayıda koca göbüş görünce insan, psikolojik olarak rahatlıyor.
hem paylaşacak çok şeyimiz var...

31 ekim cumartesi anadolu yakası uyar bana kızlar..pazar olursa gelemem kankimin dügünü var...ortak bir yer olursa iyi olur fikrimce üsküdar kadıköy fethipaşa korosu gibi.

banada anadolu yakası uyar
hafta içi olsa daha süper olur amaa calısanlar var değil mi :uhm:
ama hafta sonuda bi şekilde ayarlamaya calısırım
ctesi pazar farketmez

evet calisan annsilerimiz icin cmt veya pazar olsun dedik ama pazar herkes kocisleriyle olur sanirim cmt daha uygun gelebilir ortak bi yer olursa kadikoy uskudar eminonu gibi dediginiz gibi ulasimin kolay oldugu diger taraftan gelecekler icin de iyi olur yani hangi taraf cogunluk cikarsa o tarafin merkezinde olursa avrupa yakasinda besiktas eminonu gibi anadolu yakasi uskudar kadikoy gibi demek istedim bakalim son haftaya kadar anket nasil ilerleyecek

haydi bakalım :) bekliyoruz....

Bana da uyardı ama maalesef çoğunluk anadolu yakası diyecek gibi gözüküyor. Benim gelmem imkansız oraya. Ama sizin adınıza güzel olur bence buluşun...

ozgecim oyle dusunme canim sen de anketi doldur belli olmaz bak su anda avrupa yakasi daha fazla gozukuyor hem hangi taraf olursa o tarafin merkezi bi yeri olacak yani bir vapura atlayip gelecek uzaklikta bir yer

ozgecim oyle dusunme canim sen de anketi doldur belli olmaz bak su anda avrupa yakasi daha fazla gozukuyor hem hangi taraf olursa o tarafin merkezi bi yeri olacak yani bir vapura atlayip gelecek uzaklikta bir yer

Arkadaşlar ben anadolu yakasındayım ama avrupa yakası derseniz cuma dan annemde kalırım yani her iki tarafada uyabilirim gün olarakta Cumartesi günü olmasını tercih ederim.....

ankati cevapladın mı öğretmenim? (bu arada perşembe gidiyor muyuz medikal parktaki aktiviteye?)

ankati cevapladın mı öğretmenim? (bu arada perşembe gidiyor muyuz medikal parktaki aktiviteye?)

evet canim cok istiyorum katilmak persembe gunu.bakalım insallah :))gorusuruz artık karanfil mi tasırız napariz biliyorum ama
ayrica anketi oyladim ben de:))cumartesi anadolu

insallah soyle kalabalik bi bulusma olur kzilar ins. herkes gelebilri 10 kisiden falza olsun gobisli gobisli kalabalik bi suru kadin komik oluruz ama cok seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…