2010 ocak anneleri doğum yapmış bebeklerinin kilo ve boy gelişimi nasıl ilerliyor....

Merhaba kızlar, hepinizi öncelikle tebrik ediyorum, bütün ocak 2010 bebeklerine benden kocaman birer :nazar: Henüz doğum yapmamış olan annelerin de bir an önce sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum. Çok güzel bir başlık bu, mis kokulu bebeklerin gelişimini ay ay takip etmek ayrı bir heyecan. Ben naçizane bir tavsiyede bulunmak için yazıyorum, bütün bu bilgileri bir çizelgede toplamak sanki daha iyi olur gibime geliyor. Çünkü aylar ilerledikçe, mesaj olarak yazıldığında, ilk aylara bakmak, takibini yapmak daha da zorlaşacak. Dilerseniz hep beraber bu bilgileri bir çizelge haline getirelim ne dersiniz?

Merhaba kızlar, hepinizi öncelikle tebrik ediyorum, bütün ocak 2010 bebeklerine benden kocaman birer :nazar: Henüz doğum yapmamış olan annelerin de bir an önce sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum. Çok güzel bir başlık bu, mis kokulu bebeklerin gelişimini ay ay takip etmek ayrı bir heyecan. Ben naçizane bir tavsiyede bulunmak için yazıyorum, bütün bu bilgileri bir çizelgede toplamak sanki daha iyi olur gibime geliyor. Çünkü aylar ilerledikçe, mesaj olarak yazıldığında, ilk aylara bakmak, takibini yapmak daha da zorlaşacak. Dilerseniz hep beraber bu bilgileri bir çizelge haline getirelim ne dersiniz?

evet güzel olur bencede.
ay ay çizelge yapsak mesela. ocak ayı çizelgesi, şubat ayı çizelgesi falan diye devam etse ve hep ilk mesaja eklense olur mu acaba?

NASILyapcaz ben bilmiyorumm bilen biri yapabilirmi..

İsterseniz ben uğraşıp bu akşama bir şeyler çıkarmaya çalışırım, aylar ilerledikçe de üzerine ekleme yaparız. Şöyle cicili bicili olsun, içimiz açılsın. :))

çok iyi olur herkesin de hoşuna gider bence.
bakmayın bizden başka cevap verenin olmadığına, doğum ayımız olduğu için pek giren yok buralara.
ben işe bile başladığım için bekçi oldum buraya. kaydirigubbakcemile3

çok iyi olur herkesin de hoşuna gider bence.
bakmayın bizden başka cevap verenin olmadığına, doğum ayımız olduğu için pek giren yok buralara.
ben işe bile başladığım için bekçi oldum buraya. kaydirigubbakcemile3

Haklısınız, ben de tam sizin doğum ayınızda bu bölümden sorumlu olarak başladım, ben de aralık 2008 annesiyim. Her gün sizleri takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum, resimlere bakıyorum, istek, öneri ve şikayetleriniz için de hep buradayım. :)

O zaman çizelgeyi bu gece hallediyorum ben, şöyle güzel bir şey olsun, herkesten de bilgilerini rica ederim, giriş yaparız düzenli. Ben de sizleri daha iyi tanımış olurum böylelikle...a.s

evet ya gerçekten çok güzel olur, nasıl yapılıyor bu çizelgeler ben de öğrenmek istiyorum

anaaam biberon annemiz gelmiş hoşgelmiş bize çizelge mi hazırlayacakmış aman da aman

biberon çok iyi olur teşekkür ederiz ilgin için...

biberon çok iyi olur teşekkür ederiz ilgin için...

Rica ederim, ne demek. :) Yalnız şablonu oluşturabilmem için bana anne nick-bebek adı-doğum tarihi-doğum kilosu ve boyu, varsa ilk ay kilo-boyu yazarsanız çok sevinirim. Böylece içi dolu halde görebilirsiniz, değiştirmek istediğiniz renk ya da şekil olursa onu da değiştiririz...

hoya nur semra doğum kilosu boyu 3150 gr. 48 cm 1. ay kilosu boyu 4000gr 53 cm

25 aralık 2009 da doğdu doğduğunda 3070gr dı boyu 48 cm sonra 2850 ye dştü 5. gün
adı KAAN
kontrolümüz 26 ocakta bakalım ozamana ne kadar olacak Allahın izniyle

Rica ederim, ne demek. :) Yalnız şablonu oluşturabilmem için bana anne nick-bebek adı-doğum tarihi-doğum kilosu ve boyu, varsa ilk ay kilo-boyu yazarsanız çok sevinirim. Böylece içi dolu halde görebilirsiniz, değiştirmek istediğiniz renk ya da şekil olursa onu da değiştiririz...

anasının nicki: essmeralda
bebek ismi: Ayaz Bulut
doğum tarihi, boyu ve kilosu: 17/11/2009 - 1170 gr ve 38 cm
1.ay boyu ve kilosu: 1480 gr ve 40 cm
2.ay boyu ve kilosu (yani şimdiki) 2620 gr ve 43 cm

25 aralık 2009 da doğdu doğduğunda 3070gr dı boyu 48 cm sonra 2850 ye dştü 5. gün
adı KAAN
kontrolümüz 26 ocakta bakalım ozamana ne kadar olacak Allahın izniyle

Canım hiç üzülme, oğlum 4200 doğdu, 2.gün hastaneden çıkarken 3850'ye düşmüştü kilosu. Ama o ayın sonunda hemen toparladı, şimdi de normal gidiyor maşallah. Eminim senin kuzucuğun da ilk ayın sonunda verdiğinin üzerinde sağlıklı bir şekilde almış olacak...a.s.

X